Trendosa Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,1

Bestel hier niet! Slechte communicatie en service! Ik heb vorige week een bestelling van meer dan 400 euro gedaan en betaald wat de volgende dag verstuurd zou worden. Ik heb nog steeds niks vernomen... Toon meer

Bestel hier niet! In augustus de flessenverwarmer besteld inclusief adapter. Adapter is nooit meegestuurd. Heel vaak de klantenservice proberen te bereiken, telkens geen contact. Opnieuw een adapter o... Toon meer

Super tevreden met mijn ervaring! De communicatie was duidelijk, het proces was eenvoudig en ze gingen boven verwachting om mijn wensen te vervullen. Dit bedrijf begrijpt echt hoe je klanten gelukkig... Toon meer

Fantastische service! Het team was ontzettend professioneel en behulpzaam vanaf het begin. Alles verliep vlot en volgens afspraak. Het is zeldzaam om tegenwoordig een bedrijf te vinden dat echt luist... Toon meer

1. Babywinkel

Wij zijn een jong bedrijf die zich bezighoud met het verkopen van super handige baby artikelen zoals onze draagbare flessenwarmer. Onze draagbare flessenwarmer is een handig hulpmiddel voor ouders die veel onderweg zijn. Hiermee kan melk voor je baby snel en eenvoudig worden opgewarmd, zelfs als u niet thuis bent. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk mee te nemen, zorgt voor gemoedsrust en zorgt ervoor dat er altijd aan de voedingsbehoeften van de baby wordt voldaan, vooral tijdens de nachtelijke voedingen. Een must-have voor drukke ouders.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

flessenwarmer werkt totaal niet

De flessenwarmer werkt totaal niet naar behoren. Na meer dan 20 minuten is het flesje nog niet warm.
Vervolgens helemaal geen reactie / contact te krijgen.

17 augustus 2023

Antwoord van Trendosa

Wat vervelend om te horen dat de flessenwarmer niet naar behoren werkt en dat je geen reactie kunt krijgen van de klantenservice. Dat kan inderdaad frustrerend zijn. Het is belangrijk om dit probleem aan te pakken, en ik kan je wat suggesties geven:

Controleer de handleiding: Controleer of je de flessenwarmer correct hebt geïnstalleerd en gebruikt volgens de instructies in de handleiding. Soms zijn er kleine details die het verschil kunnen maken.

Probeer opnieuw: Soms kan het helpen om de flessenwarmer even uit te zetten, te wachten, en het dan opnieuw te proberen. Het kan zijn dat er een tijdelijke storing was.

Klantenservice: Als je al geprobeerd hebt om contact op te nemen met de klantenservice maar geen reactie hebt ontvangen, probeer het dan opnieuw. Het kan zijn dat ze op dat moment druk waren of dat er iets misging met je eerdere poging.

Garantie: Als het probleem aanhoudt en je hebt nog garantie op de flessenwarmer, overweeg dan om contact op te nemen met de winkel of fabrikant om te vragen naar een reparatie of vervanging.

Ik hoop dat dit helpt, en ik begrijp dat het frustrerend kan zijn, maar hopelijk kun je snel een oplossing vinden voor het probleem met de flessenwarmer.

Regenerate

Niet bij bestellen!

Niet bij bestellen!!
Ruim 2 maanden bestelling geplaatst. Na contact eindelijk iets ontvangen, echter maar de helft van de bestelling waardoor ik nog geen gebruik kan maken van het product.
Reageren heel slecht, steeds een 2e mail nodig. Kortom heel erg spijt dat ik hier een bestelling heb gedaan. Jong bedrijf of niet zo ga je niet met klanten om.

21 augustus 2023

Nep bedrijf waar geen contact mee te krijgen is

Bestelling geplaatst en deze zou met 1-2 dagen verzonden worden. Nog niks binnen. Geen contact mee te krijgen met dit bedrijf. Via hun chat berichten gestuurd, via facebook en via mail en nog geen antwoord. Volgens mij bestaat dit bedrijf niet. Gelukkig heb ik de bestelling geplaatst via Klarna dus betalen doen we niet.

2 juni 2023

Super blij mee

Ik had meegedaan aan een winactie en ik heb gewonnen, ze hebben meteen contact opgenomen met mij en opgestuurd ik heb het na 2 weken ontvangen en ik ben er super blij mee.

10 mei 2023

Het is volgens mij nep geen bestelling…

Het is volgens mij nep geen bestelling ontvangen ik ga ook niet betalen geen contact mee te krijgen super super slecht

3 april 2023

Antwoord van Trendosa

Bedankt voor het delen van je feedback en het spijt ons dat je geen positieve ervaring hebt gehad met onze service. We zijn een jong bedrijf en hebben de afgelopen tijd veel bestellingen ontvangen, wat heeft geleid tot vertragingen bij de levering van sommige artikelen. We begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn voor onze klanten en we werken hard om dit in de toekomst te verbeteren.

We willen je verzekeren dat we geen neppe bestellingen maken en dat we ons best doen om elke bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren. Als je bestelling vertraging heeft opgelopen, spijt ons dit ten zeerste en we willen graag ons excuses aanbieden. Wat betreft het contact, we proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op berichten van onze klanten, maar vanwege de toegenomen vraag kan het soms langer duren dan verwacht. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen bij eventuele vragen of problemen.

We begrijpen dat je niet wilt betalen voor iets dat je niet hebt ontvangen en we willen graag kijken naar een passende oplossing voor deze situatie. Als je ons een e-mail stuurt met je bestelnummer en meer informatie over je specifieke situatie, kunnen we dit verder onderzoeken en bekijken wat we kunnen doen om je tegemoet te komen.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor eventuele vertragingen of ongemakken die je hebt ervaren. We waarderen je feedback en hopen dat we in de toekomst een betere service kunnen bieden.

Oplichters?????

Veel mails gestuurd, geen reactie ontvangen. En ook geen flesverwarmer!!!!

Dus hier niets bestellen!!!!!!

Na lange tijd toch een flesverwarmer ontvangen.
Maar waarom mij geen berichtje gestuurd, dat het langer gaat duren. Dit is toch een kleine moeite!!!

16 april 2023

Beste Daniela,

Bedankt voor uw bericht. We zijn een jong bedrijf dat in korte tijd veel bestellingen heeft ontvangen, waardoor we niet altijd in staat waren om aan de vraag te voldoen. We begrijpen dat dit voor ongemak heeft gezorgd bij onze klanten. We willen u graag laten weten dat we hard hebben gewerkt om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden en dat we ervoor hebben gezorgd dat elke klant zijn of haar bestelling heeft ontvangen.

Niet bestellen

Niet bestellen! De flessenwarmer heb ik nooit ontvangen en er is geen contact mogelijk met het bedrijf!

12 april 2023

Niets bestellen!

Je moet hier niets bestellen. Hele rare gang van zaken en er is amper contact te krijgen met dit bedrijf!
Product, de flessenwarmer, is waardeloos. Werkt niet.

13 maart 2023

Antwoord van Trendosa

Bedankt voor uw feedback en het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met onze flessenwarmer en uw ervaring met ons bedrijf. We willen graag benadrukken dat we het belangrijk vinden om onze klanten hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden.

We willen u graag helpen met uw klacht over de flessenwarmer en willen u vragen om ons te voorzien van meer informatie over het probleem dat u heeft ondervonden. Op deze manier kunnen we u beter van dienst zijn en zoeken naar een passende oplossing.

We vinden het belangrijk om open en transparant te zijn over onze werkwijze en willen graag dat u tevreden bent met onze producten en service. Als u nog andere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om u te helpen. We hopen dat we de kans krijgen om uw vertrouwen terug te winnen en dat we u in de toekomst weer als tevreden klant mogen begroeten.

Reviews in alle talen tonen. (84 reviews)