Bedrijfsgegevens

1. Familierechtadvocaat
  2. Coach
  3. Advocatenkantoor

Geschreven door het bedrijf

Advokat Helene Alexandra Kirstine Treschow er indehaver af Treschow Advokatfirma. Helene er specialist i børnesager og en af Danmarks foretrukne advokater i børnesager. Hun har siden 2006 nærmest udelukkende beskæftiget sig med familieret, herunder særligt forældremyndighed, børns bopæl og samvær, og har ført adskillige forældremyndigheds-, bopæls- og samværssager ved domstolene. Helene har ligeledes stor erfaring med deltagelse i møder i Familieretshuset. Vores børns velbefindende har afgørende betydning for vores liv og livskvalitet - og den rette juridiske rådgivning og hjælp gør en utrolig stor forskel. Udover en høj faglig standard, lægger Helene stor vægt på værdier som troværdighed, empati og loyalitet på det personlige plan. Den menneskelige vinkel er vigtig, og med til at skabe rigtig god rådgivning. Helene sætter en ære i at gøre en forskel for alle, hun møder på sin vej. At bruge en advokat handler om tryghed og tillid. Tryghed og tillid kommer ikke af sig selv, det skal opbygges. Helene arbejder efter at være sine klienters trofaste sparringspartner – ikke bare på kort sigt. Helene står last og brast med sine klienter hele vejen, for hun har deres tillid og det forpligter. Læs mere på Treschow Advokatfirmas hjemmeside, herunder om, hvad andre klienter har skrevet om Helene. Du kommer direkte hertil via følgende link: https://treschowadvokatfirma.dk/klientudtalelser/

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine varmeste anbefalinger og dybeste tak!

Helene har stået mig bi igennem 1½ år med Familieretshuset, Civilretten/udleveringssag og sidst men ikke mindst i Familieretten hvor jeg og vi sammen har kæmpet for mine små børns og min ret til ro, tryghed og forudsigelighed i hverdagen. Det har været en utrolig utryg, uvant og enormt sårbar fase at være i og her har Helene været en uvurderlig hjælp både som advokat og som samarbejdspartner igennem stormen. Nu er dommen kommet og vi har endlig fået fred og ro herhjemme. Jeg ville altid pege direkte i Helenes retning om nogen sku' få brug for lignende hjælp. Jeg kan kun give hende mine allervarmeste anbefalinger! Jeg er dybt taknemmelig!

19 maart 2026

Kære Christine

Tusind tak for de varme ord og den tillid, du har vist mig gennem hele processen. Det har været en fornøjelse at støtte dig og dine børn, og jeg er glad for, at vi sammen kunne skabe tryghed og ro i hverdagen hos jer. Din anbefaling betyder rigtig meget, og jeg er glad for at høre, at du har fået den fred, I har fortjent.

Hjælp i en svær tid

Kan kun sige jeg er tilfreds.
Helene har altid fundet tid, hvis jeg har haft brug for det. Også selv om det bare var 2 min. For at finde rundt i sagen.

Helene har aldrig lovet mig noget. Der har været 100% gennemsigtighed. I forhold til betaling priser, hva jeg selv havde kompetencer og ressourcer til at lave.. så det var regninger jeg havde råd til at betale som enlig mor. I en forældremyndighedssag..

Jeg har altid følt mig nødt, forstået og troet på.
Råd og vejledning har der altid været tid til. Også selv om det bare var jeg skulle svare på en besked og ikke vidste hvad jeg skulle svare.

Jeg har følt mig i de bedste hænder hos Helene. Og hun har virkelig været en klippe gennem den her sag.

Får jeg brug for en advokat igen, vælger jeg helt sikkert Helene. Og jeg anbefalet også gerne Helene videre til andre.

Tak Helene. For at være der i den sværeste tid. Og troen på det hele nok skulle lykkedes. A hjertet tak for dig.

Sag er fra 22. Men ændre dog ikke på min taknemlighed.

11 maart 2025

Kære Pernille

Tusind tak for din varme og betænksomme anmeldelse. Det betyder meget for mig at høre, at du har følt dig tryg og forstået gennem hele forløbet. Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig, og jeg er glad for, at du har oplevet klarhed, gennemsigtighed og råd, som kunne hjælpe dig i en svær tid.

Det glæder mig også at høre, at du har haft tillid til mig som advokat – det er netop sådan et samarbejde, jeg altid stræber efter. Jeg er beæret over, at du anbefaler mig til andre, og at du ville vælge mig igen, hvis behovet skulle opstå.

Perfekt hjælp ifm familieretssag

Vi fik hjælp ifm en familieretssag, hvor vi fik den helt perfekte hjælp.
Helene holdt os opdateret, vi kunne være deltagende i alle forhold, men brugte også sin ekspertise til at råde, vejlede og “sætte dagsordenen” når der var brug for det.
Vores klare fornemmelse er også, at Helene har 120% styr på sine ting og på lovpraksis, som hjalp os som vi håbede.

Ingen tvivl om at bliver kunder igen, hvis det skulle blive nødvendigt igen (hvilket vi jo selvfølgelig ikke håber).

Tusind tak for hjælpen!

3 februari 2026

Kære Michael

Tusind tak for de fine ord og for den tillid, I har vist mig gennem sagen. Det har været en fornøjelse at rådgive jer og støtte jer, så I kunne være trygge og deltage aktivt i processen. Jeg er glad for at høre, at min vejledning og faglige indsigt har haft den ønskede effekt.

Det betyder meget at vide, at I ville vælge mig igen, hvis behovet opstår – selvom jeg selvfølgelig håber, det ikke bliver nødvendigt. Tak igen for anbefalingen og for den gode proces, vi havde sammen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg syntes jeres service er meget god

27 februari 2026

Kære anmelder

Mange tak for din fine feedback. Det betyder meget at høre, at du er tilfreds med servicen her i Treschow Advokatfirma.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helene hjalp os virkelig meget i en sag…

Helene hjalp os virkelig meget i en sag vedr. Bopæl og samvær.
Hun hjalp og støttede hele vejen igennem.
Hun troede på vores sag og vejledte det bedste man kan.

Det er på ingen måder hendes skyld at vi var oppe imod en børnesagskyndig samt dommer, som ikke har lært ordet forældrefremmedgørelse.

Vi vil helt sikkert bruge Helene igen.

23 november 2025

Kære Tanja

Tusind tak for de fine ord og for den tillid, I har vist mig gennem sagen. Det har været en fornøjelse at støtte jer, og jeg er glad for at høre, at I har følt jer vejledt og forstået gennem hele processen.

Jeg sætter stor pris på, at I ville vælge mig igen, hvis behovet opstår. I er altid velkomne på ny.

Lyttende og forstående

Jeg har endnu en gang haft brug for Helene til min sag. En fantastisk advokat der er lyttende og forstående og med massere af omsorg, som også kan mærkes i selv de simple beskeder. Noget jeg virkelig sætter pris på i en meget svær situation. Vejleder ordentligt igennem hele forløbet.

20 november 2025

Kære Natascha

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for mig at høre, at min støtte og vejledning også denne gang har gjort en forskel for dig i en vanskelig tid. Når man som advokat får lov til at være en del af en vigtig – og ofte sårbar – proces i et andet menneskes liv, er tillid helt afgørende. Derfor gør det stort indtryk at høre, at du har følt dig så tryg og godt hjulpet undervejs.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En uvurderlig støtte i en svær sag

Jeg skiftede advokat midt i en svær højkonflikt sag om samvær og forældremyndighed, da jeg blev anbefalet at finde en med særlig erfaring inden for denne type sager.
Jeg valgte Helene for hendes tydelige faglighed, hendes evne til at stå klart i sine vurderinger – og fordi hun har modet til at sige det, der skal siges.

Helene er ekstremt engageret, knivskarp, velforberedt og yderst kompetent. Hun leverer velargumenterede processkrifter, der gør en reel forskel.

Jeg kan på det varmeste anbefale Helene til alle, der står i en svær konflikt med deres medforælder. Med hende ved sin side er man i trygge hænder – hun går ind i sagen med styrke, engagement og en tydelig vilje til at kæmpe, og det gør en kæmpe forskel i en svær tid.

17 februari 2026

Kære Signe

Tusind tak for de fine ord. Det betyder meget for mig at høre, at min faglighed, forberedelse og engagement har kunnet gøre en forskel i en svær sag. Jeg sætter stor pris på den tillid, du har vist mig, og det glæder mig, at du har følt dig tryg og støttet gennem hele forløbet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et kæmpe tak til Helene Treschow.

Et kæmpe tak til Helene Treschow.
Jeg har været så glad og tilfreds med Hende arbejde, hun er meget dygtig, professionel og skarp.
Hun har hjulpet mig gennem min sag om forældremyndighed og samvær, og jeg er meget tilfreds med sagens resultat.
Hun har været god til at berolige mig, været empatisk og vist at man kunne være helt rolig og tryg i situationen.
Hun har svaret hurtigt og altid haft 5 min hvis behovet har været der.
De varmeste anbefalinger herfra.

16 februari 2026

Kære Sannie

Tusind tak for dine fine ord. Det betyder meget at høre, at min vejledning og støtte har kunnet give dig tryghed og overblik i en svær situation. Jeg er glad for, at du har oplevet, at du kunne føle dig rolig undervejs, og at du er tilfreds med forløbet og sagens resultat.

Fantastisk samarbejde

Helene har her i efteråret 2025 bistået mig i en svær og omfattende familiesag omkring samvær for min datter.

Inden jeg fik Helene på sagen havde jeg fået vurdering fra en anden advokat, der var mistroisk og dømmende over det der var sket, men da jeg mødte Helene var hun åben af sind, forstående og empatisk. I løbet af vores samarbejde fik hun mig til at tro på at kæmpe for min side af sagen. Helene har aldrig kæmpet imod mig, men med mig, og hele vejen igennem sørget for at mine interesser for min datter blev varetaget. Hun har sagt fra ved møder når det har været nødvendigt og sørget for det har været så fair så muligt i en svær sag.

Helene har været skivskarp, forberedt og svaret på et utal af spørgsmål jeg har haft. Hun har gennemgået alt materiale systematisk og har været ærlig hvis noget har manglet/kunne indhentes således sagen var belyst på best mulig vis! Derudover har hun formået at hive alt det centrale ud af sagen så de juridiske pointer har stået knivskarpt.

Så står du med en svær sag og har behov for en dygtig og empatisk advokat det bakker dig op, så tag fat i Helene. Det vil du ikke fortryde.

Derudover blev udfaldet af sagen som jeg havde ønsket det.

De varmeste anbefalinger herfra!
🌟🌟🌟🌟🌟

9 januari 2026

Kære SS

Tusind tak for din grundige og varme anmeldelse. Det betyder meget at høre, at du har oplevet både faglig støtte og forståelse gennem en svær sag, og at du har følt dig tryg og hørt undervejs. Jeg er glad for, at sagen endte som ønsket, og sætter stor pris på den tillid, du har vist mig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helene er den mest empatiske og dygtige…

Helene er den mest empatiske og dygtige advokat. Jeg brugte hende til en samværssag i retten, og hun gav mig omsorgsfuld og professionel vejledning hele vejen igennem. Hun forstod til fulde både at vejlede juridisk, men også menneskeligt.

30 januari 2026

Kære Julie

Mange tak for dine fine ord. Det betyder meget at høre, at du har oplevet både faglig vejledning og menneskelig forståelse gennem sagen. Jeg sætter stor pris på den tillid, du har vist mig, ligesom jeg er glad for, at du har følt dig støttet hele vejen.

Tak til Helene Treschow

Tak til Helene Treschow

En særlig tak til Helene Treschow. For hjælp og støtte, i en sag der på alle måder blev håndteret ufint fra modparten, blev trukket i langdrag.
Først i familieretshuset og en tur mere retten.
Det er dælme en hård omgang for far. Helene var der hele tiden
- sparring, hjælp og støtte. Hun har fungeret bade som rådgiver og advokat.
Jeg var meget bekymret idet systemet ofte tror alle fædre er farlige og
især for pigebørn.
Helene var meget professionel under hele forløbet. Havde styr på alt under hele processen. Jeg er ikke i tvivl. hvis jeg mangler en advokat, så kalder jeg på hende igen.
Helene er en dejlig empatisk og meget behagelig person, som jeg varmt vil anbefale. og jeg har allerede anbefalet hende.
Tak til Helene

29 maart 2025

Kære Niels

Tusind tak for dine varme ord og for den tillid, du har vist mig gennem sagen. Det betyder meget at høre, at du har følt dig støttet og tryg under hele processen, og at min rådgivning og viden + tilgængelighed har gjort en forskel for dig. Jeg sætter stor pris på din anbefaling af mig til andre, og det glæder mig at høre, at du ville vælge mig igen, hvis behovet opstår.

Jeg kan varmt anbefale Helene ⭐️

Jeg kan varmt anbefale Helene ⭐️😊Helene er en meget dygtig,empatisk og kontaktfuld advokat.
Jeg har haft glæden af Helenes støtte i 2 meget svære retssager om forældremyndighed.
Jeg vil altid være taknemmelig for den store hjælp mig og mine børn fik af Helene.

14 februari 2026

Kære Karoline

Tusind tak for dine fine ord og anbefaling. Det betyder meget at høre, at du har følt dig godt støttet gennem de svære retssager, og at min hjælp har kunnet gøre en forskel for dig og dine børn.

Advokat - Indehaver

Lees meer over geverifieerde reviews.