Zomaar iedereen kan een slechte review zonder enige controle schrijven. Zo heeft een concurrent van bij mij in de straat iets negatiefs geschreven. Al meermaals gevraagd of ze deze er willen afhalen... Toon meer
Gran Canaria - Maspalomas IO Hotel: Las Rosas. De matras was smerig. Na onze klacht werd ze vervangen (eigenlijk gewisseld met een matras van een andere kamer) wat maakt dat de volgende klant gewoon... Toon meer
Ik was een fan van tripadvisor. Pas onlangs las ik wat recensies met inhoud die niet relevant was voor de plek die de reviewers beschreven. Blijkbaar maakt tripadvisor zich er niet druk om... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Oplichters
Oplichters, afpersers. Zaak was al 4 jaar overgenomen en oude foto's werden niet verwijderd. Informatie klopt niet en TRIPADVISOR wilde dat zelf niet veranderen.
Kreeg zelf mails van TRIPADVISOR " betaal 630 €/ maand en wij zorgen ervoor dat je goed staat.
Nutteloze website.
Onvriendelijk
Onvriendelijk, was tegen hun goesting.
Niet voor herhaling vatbaar.
Negatieve review wordt niet gepost
Onze review, die 100% waarheidsgetrouw was en kon worden gestaafd met foto's, werd niet gepubliceerd. We schreven dat het hotel fake reviews schrijft, we konden dit bewijzen, ook dat de service ondermaats was. Op TripAdvisor lezen we enkel heel positieve reviews.
Als negatieve reviews niet weerhouden worden en positieve reviews (met leugens) wel, dan hebben deze beoordelingen geen enkele meerwaarde meer.
mijn standaard normen en waarden voldoen niet aan de normen van Tripadvisor
Ik was een fan van tripadvisor.
Blijkbaar maakt tripadvisor zich er niet druk om als reviewers nationaliteiten gebruiken om hun ervaringen te beschrijven.
Soms beledigen ze zelfs andere nationaliteiten of maken ze ze belachelijk.
Toen ik dit meldde, was het antwoord van tripadvisor alleen dat het voldoet aan hun regels en voorschriften. Nadat ik het er niet mee eens was, antwoordde ze dat ze geen discriminatie zien in dit soort gedrag.
Hier ben ik het niet mee eens.
Het beoordelen van een bedrijf heeft niets te maken met het land waar het bedrijf is gelegen of vandaan komt.
Daarmee verwijzen naar het land of de nationaliteit en spotten of beledigende opmerkingen plaatsen, vind ik ongepast, onnodig en zeer onprofessioneel.
De recensie is voor mij vanaf dat moment irrelevant, omdat het niet alleen gaat om het beoordelen van het bedrijf.
Om die reden zal ik tripadvisor nooit meer gebruiken en heb ik onmiddellijk mijn account gesloten.
Maar als ik kijk naar de score van Tripadvisor op Trustpilot en de recensies hier lees, denk ik dat ik niet de enige ben. :)
Er wordt ongevraagd een andere tekst met taalfouten en irrelevante woorden geplaatst.
Ik plaats geregeld beoordelingen in het Nederlands en na plaatsing blijkt er een aangepaste tekst vol taalfouten en irrelevante woorden gepubliceerd te zijn. Herschrijven heeft geen zin, want na herplaatsing gebeurt identiek hetzelfde !
De matras was smerig
Gran Canaria - Maspalomas
IO Hotel: Las Rosas.
De matras was smerig. Na onze klacht werd ze vervangen (eigenlijk gewisseld met een matras van een andere kamer) wat maakt dat de volgende klant gewoon weer dezelfde vieze matras krijgt.
Zomaar iedereen kan een slechte review…
Zomaar iedereen kan een slechte review zonder enige controle schrijven.
Zo heeft een concurrent van bij mij in de straat iets negatiefs geschreven. Al meermaals gevraagd of ze deze er willen afhalen, maar telkens geen antwoord.
Deze praktijken zouden verboden moeten worden!
De perfect app wanneer je een reis gaat…
De perfect app wanneer je een reis gaat plannen. Zeer nuttige reviews.
Voor restaurants en dergelijke minder relevant, daar ze minder gegevens ontvangen en dus niet alle restaurants beoordelen of te weinig reviews hebben voor een correcte beoordeling
Je zal hier zeker je gading vinden, ze hebben voor elk wat in hun uitgebreide aanbod
Je zal hier zeker je gading vinden, zeker wat betreft prijs kwaliteit en kwantiteit. Iedereen is er super vriendelijk en behulpzaam
Hulp bij kiezen restaurants/hotels
Deze site heeft me al veel geholpen bij het kiezen van goede restaurants en hotels. Vaak staan er bij de beoordelingen handige tips!
Handige site
Handige site om info te geven en in te winnen over hotels, restaurants, bezienswaardigheden...
prima instrument bij het boeken van een…
prima instrument bij het boeken van een verblijf of een reis.
doe zo verder!!!
Zeer handige app vooral in onbekende…
Zeer handige app vooral in onbekende steden. Werkt zeer goed in veel landen, reeds kleine en superlekkere restaurantjes ontdekt waar we anders nooit zouden gekomen zijn. In België jammer genoeg vaak gericht op drukkere plaatsen.
Prima beoordeler
Altijd een hulp bij het zoeken van een goed hotel of rstaurant
Mooi website/app!
Mooi website/app maar wel altijd je gezond verstand gebruiken bij de selectie van je hotels en restaurants.
Prima
Wij hebben al veel nuttige informatie gekregen en ook benut.
Mijn referentie bij het boeken
heel leuke site om beoordelingen op te zoeken en eventueel te boeken
Efficiënt en betrouwbaar.
Telkens we op reis gaan wordt tripadvisor bekeken. Snel en accuraat. Efficiënt en betrouwbaar.
gebruiksvriendelijk om te gebruiken in het buitenland
Tripadvisor is zeker een aanrader om goede restaurants in het buitenland te zoeken.
eenvoudig
Zeer gemakkelijk en vlot om een hotel, restaurant of activiteit te vinden en te kunnen zien wat andere personen ervan vinden.