3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Elke weer een prettige ervaring bij dit…

Elke weer een prettige ervaring bij dit bedrijf. Een zeer mooi aanbod aan Porsche’s en daarnaast een deskundige service afdeling die op alle gebieden uit te voeten kan. Je wordt volledig ontzorgd!

30 april 2026

Goede feedback vanuit de service-afdeling

De service afdeling heeft mij een goed en eerlijk advies gegeven. Ze hielden mij voortdurend op de hoogte van het proces en dachten mee met mijn ideeën. Zodoende was ik vrij snel akkoord met het kostenplaatje. Kwaliteit mag blijkbaar iets kosten.

25 april 2026

Uitstekende ervaring bij Triple & Crown

Uitstekende ervaring bij Triple & Crown

Mijn ervaring met Triple & Crown bij de aankoop van mijn Porsche 911 Targa 4 GTS is in één woord geweldig. Vanaf het eerste contact ben ik door Jesse op een bijzonder prettige en deskundige manier geholpen. Zijn kennis van Porsche is indrukwekkend; hij kan per model tot in detail uitleggen wat alles inhoud. Dit gaf mij veel vertrouwen.(((

Triple & Crown beschikt over een zeer uitgebreide voorraad, waardoor vrijwel elke 911-variant te bekijken en te vergelijken is. Dit heeft mij enorm geholpen bij het maken van mijn keuze.

Wat voor mij echt het verschil maakt, is de service ná de aankoop. Je bent hier geen nummer. Ik heb eerder ervaring gehad met het in ontvangst nemen van auto’s in dit segment, maar de manier waarop de aflevering hier werd verzorgd, heb ik niet eerder meegemaakt. Tot in de puntjes verzorgd.

Alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en het telefoontje drie weken na aanschaf met de vraag of alles nog volledig naar wens was, onderstreept voor mij het onderscheidende karakter van Triple & Crown.

Triple & Crown heeft er zonder twijfel een zeer tevreden klant bij gekregen.

22 november 2025

Komt afspraken niet na

Tijdens onderhandeling over een 911 werd deze dezelfde avond nog verkocht aan een ander.
Niet netjes aangezien deze voor mij gereserveerd zou zijn, wat toch niet het geval bleek. Overigens niet de eerste keer dat Nick dit zo doet.

8 november 2025
Logo Tripleandcrown

Antwoord van Tripleandcrown

Beste Paul,

Ik vind het erg vervelend om te lezen dat je dit zo ervaren hebt, want we hechten juist veel waarde aan een goede band met onze klanten.

Wanneer wij een auto voor een klant reserveren doen wij dat zorgvuldig en onder duidelijke voorwaarden en afspraken. Daarom ontvingen wij deze review met grote verbazing want zijn ons niet bewust van een reservering of andere afspraken omtrent een Porsche die bij ons te koop staat.

Via trustpilot proberen wij met u in contact te komen maar ontvangen het bericht dat u niet reageert op dit verzoek.

Ik bespreek dit graag persoonlijk met je om te kijken waar het in onze communicatie is misgegaan, zou je contact met me willen opnemen?

Een oude (1986) Targa WTL verkopen

Een oude (1986) Targa WTL verkopen, en dan ook nog een conversion model. Een Porsche dealer ruilt deze niet in, en de handel geeft er maar weinig voor, omdat je maar nooit weet hoe zo'n verkoopproces gaat lopen. Er zit risico in. Contact opgenomen met Triple & Crown.

Ze zetten hem te koop voor het bedrag dat de Porsche waard is. Auto wordt technisch uitvoerig gecontroleerd, krijgt een uitgebreide detailbehandeling, mooie fotorapportages en er worden op alle relevante websites mooie advertenties opgemaakt.

Vragen een eerlijke fee, met een helder contract. Halen de auto voor je op. Regelen alles. En ze benaderen jou pas wanneer er een concreet bod is die al door hen is uitonderhandelt.

Bij de verkoop was er ook nog even een klein meningsverschil tussen mij en T&C over een kostenvergoeding, ook dit werd snel opgelost. En dat vind ik helemaal een krachtig teken.

Resultaat? Binnen twee weken was de Targa verkocht voor een eerlijke prijs.

Koper blij, Verkoper blij, T&C blij!

4 november 2025

Top service en opvolging

Zelden ben ik zo goed en snel geholpen. Jesse zit heel kort op de bal en is daarbij ook nog heel klantgericht. Er werd echt met me mee gedacht. Ook de aftersales service via Marcel loopt vlot. Zo maak ik het niet vaak mee.

10 oktober 2025

De eigenaar van T&C belde mij op…

De eigenaar van T&C belde mij op 30-01-2025 of ik mijn review wilde weghalen. Ik had de bij T&C gekochte auto immers verkocht en daarna is hij weer door verkocht. Daarnaast vond hij de review onterecht, want hij zag t toch heel anders. Hij zou het anders juridisch gaan aanpakken. Beetje dreigen ook nog, haha. Arrogantie ten top van het allerslechtste garagebedrijf dat ik ooit heb mogen meemaken.

30 januari 2025

Helaas is mijn ervaring niet goed met…

Helaas is mijn ervaring niet goed met de mannen van Triple & Crown. Bij aflevering werd er al niet aan afspraken voldaan die vooraf waren toegezegd (foto's van het uit toe voeren onderhoud en gesteldheid van de auto aan de onderzijde), waarna ik vervolgens de door mij gekochte 911 met een grote glimlach naar huis rijd en er achter kom dat het stuur heel scheef staat. Dit is getracht door de heren op te lossen, maar helaas heb ik hier een erkende monteur voor moeten inhuren om het stuur wel recht te zetten. Vervolgens ook maar even gekeken hoe de auto was uitgelijnt....de tranen schoten ons in de ogen. Wat een prutswerk. Nadat het stuur recht stond en de wielen waren uitgelijnd reed de auto top! Tijdens dit uitlijnen kon ik mooi even onder de auto kijken en toen begreep ik waarom ik geen beeldmateriaal heb ontvangen...beide spruitstukken zwaar beschadigt en daardoor geknepen, een flinke deuk in de dorpel aan de onderzijde. En dat terwijl ik juist heb gevraagd om foto's van de onderzijde tijdens de grote beurt die gegeven is. We zijn nu een paar maanden verder, zonder een concreet voorstel tot overeenstemming, schieten ook nog eens de storingen om je oren. Er staat nog geen 1000Km meer op dan bij aankoop. Helaas kan ik dit bedrijf niet positief aanbevelen ondanks mijn vele pogingen tot een oplossing te komen.

5 juni 2023