Dålig service, undvik att parkera här!
Grabbarna som skötte parkeringen och transfer gör sitt jobb så gott det går men organisationen på Trosta parkering är usel minst sagt. Ont om parkeringar område sunkigt utan bra belysning, fanns tyvärr bara en buss som skjutsade folk och vid ankomsten så fick vi föranmäla oss vilket vi gjorde men alla som var på parkeringen fick inte plats direkt utan fick väta på nästa omgång ca 30min extra och killen som körde iväg med en grupp sa att hans kompis skulle komma ock plocka upp oss resterande men till slut kom han själv igen och vi fick åka med då. Vi blev nästan 1tim senare på terminalen än vi planerade på grund av allt strul. Samma situation hände vid hemkomsten vi skickade sms som vi blivit ombedda att göra och fick då svar att bussen är på väg till terminalen men väl där fanns det redan fullt med folk som väntade så återigen fick inte alla plats i bussen och fick vänta på nästa omgång, Tyvärr verkar de som driver parkeringen spara på allt maximalt viket ger dåligt service men tar bra betalt för tjänsten. Aldrig mer tyvärr!