1. Hobby's en handwerk

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Allround DJ voor trouwfeesten. Ook voor minder evidente muziekkeuzes zoals Latin, Country Chic, Folk, Vietnam-war, ...

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Top DJ Thierry

DJ. Thierry was super goed! Mijn verjaardagsfeest kon niet beter zijn. Heel vriendelijk. Iedereen was vol lof over
hem. Hij had mijn playlist tot op de laatste limiet aangepast.

28 februari 2026

Graag gedaan! :-)

Trouw Tatjana Thomas

Man man man wat feestje dansen op stoel tot treintjes vormen overal muziek was top lichtje ook dankjewel voor onze dag top de maken party As zeker een echte aanrader voor iedereen

22 juni 2024

Antwoord van Trouwfuif.com

Het was een toffe bende, en een heel leuk feest :-)
Ik wens jullie een gelukkig & voorspoedig huwelijk toe!

Groetjes,
Thierry
Trouwfuif.com

Kathleen en Thomas

Op 26 augustus 2023 hebben wij ons feestje gegeven voor onze trouw waar Thierry de dj van was..
Dankzij hem heeft hij onze avond helemaal af gemaakt! Precies wat wij wouden dat iedereen op de dansvloer was met de muziek die wij gaan op voorhand aangevraagd hadden. Zelfs verzoeknummers was voor hem geen enkel probleem!

Dankjewel Thierry om onze mooiste dag van ons leven geslaagd te maken!!

26 augustus 2023

Dag Kathleen & Thomas,

Bedankt voor jullie mooie referentie.
Jullie feest was heel los, relax, spontaan.
Met zo'n vibe krijg je gegarandeerd een leuk feest, dus ook bedankt voor jullie :-)

Ik wens jullie een gelukkig & voorspoedig huwelijk toe!

Groetjes,
Thierry Heldenbergh
Trouwfuif.com

Aanrader!

We zijn zo blij dat we Thierry hebben ingehuurd als onze trouw DJ! Hij zorgde ervoor dat onze bruiloft een onvergetelijk feest werd. De dansvloer was altijd gevuld en iedereen had een geweldige tijd. Thierry heeft een geweldig gevoel voor muziek en hij wist precies welke nummers te spelen om de juiste sfeer te creëren. Hij was ook erg flexibel en hij luisterde naar onze wensen. We hadden een paar specifieke nummers die we wilden horen en Thierry zorgde ervoor dat ze werden gespeeld.
De geluidskwaliteit was perfect en de lichten waren prachtig. We zouden Thierry ten zeerste aanraden aan iedereen die op zoek is naar een geweldige trouw DJ!

3 juni 2023

Antwoord van Trouwfuif.com

Bedankt voor deze review!
Tevreden klanten zijn de beste reclame :-)

Groeten,
Thierry

Topervaring!

Wij zijn bijzonder blij dat we dj Thierry Heldenbergh gekozen hebben voor ons huwelijksfeest. Hij kan alle stijlen aan en is een echte sfeermaker. Er is voor alle leeftijden wat wils. We raden hem ten zeerste aan en zouden hem onmiddellijk opnieuw kiezen voor een volgende feest. Deze dj is TOP!

Tanya en Alexander

14 augustus 2022

DJ Thierry is een echte aanrader

DJ Thierry maakte van ons trouwfeest een knalfeest. Hij hield rekening met de wensen van alle genodigden en slaagde erin om ons dansfeest vanaf de openingsdans tot in de vroege uurtjes levendig te houden. 3/4 van de genodigden hebben heel de avond op de dansvloer gestaan. Tot feest!

18 mei 2019