Myrthe heeft onze bruiloft op 26-06-2026 werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Ze nam niet alleen de volledige styling voor haar rekening, maar heeft ons gedurende het hele proces volledig ontzorg... Toon meer

Had meteen en klik met de wedding planner zonder haar hadden we het zeker niet gered echt en top vrouw 👌zelfs de visited sprak lof over haar, ben echt heel blij dat ik het had gedaan, top vrouw 🙏

Myrthe van Trouwpakketten.nl was erg betrokken en enthousiast. Ze dacht goed mee en was gemakkelijk te bereiken! Wij zouden haar iedereen aanbevelen!

1. Huwelijksplanner
  2. Feestapparatuur verhuurbedrijf
  3. Feestwinkel
  4. Huwelijksservice
  5. Trouwfotograaf

Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Wij staan klaar om je te helpen bij het regelen van je eigen bruiloft op een unieke manier. Als je nog op zoek bent naar een top DJ, geweldige fotograaf, toffe photobooth of te gekke trouwauto, dan zijn wij jouw “go-to-guys”. We kennen de markt en hebben de perfecte selectie voor je samengesteld, zodat je niet eindeloos hoeft te zoeken. En geloof ons, dat bespaart je een heleboel tijd! Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij zorgen voor de perfecte uitvoering!"

4,7

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,7

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Myrthe is gewoon echt een topper

Myrthe is gewoon echt een topper!
Zij zorgt ervoor dat je nergens aan hoeft te denken op de bruiloft ♡
Ze staat open voor alles! Bespreek jou wensen en luisterd ook echt naar jou!
Daarbij is het echt een schat van een vrouw!
Myrthe dankjewel voor alle goeie zorgen!♡

12 september 2026

Myrthe heeft ons super geholpen

Myrthe heeft ons super geholpen. Was ten alle tijden beschikbaar en een heel leuk persoon. In de puntjes was alles geregeld en ook toen wij even error hadden met het versieren van de zaal, nam ze de tijd om even met ons mee te denken. Terwijl wij dit zelf onze hoede namen.
Super bedrijf en raad het iedereen aan. Ook de prijzen die ze heeft zijn echt stukken goedkoper dan los zelf alles regelen.

10 september 2026

Had meteen en klik met de wedding…

28 augustus 2026

Myrthe is goud waard!

Myrthe heeft onze bruiloft op 26-06-2026 werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Ze nam niet alleen de volledige styling voor haar rekening, maar heeft ons gedurende het hele proces volledig ontzorgd.

Ondanks code rood wist zij van onze bruiloft een onvergetelijk en groot succes te maken. Myrthe deed niet alleen haar uiterste best, ze ging daar nog ruimschoots overheen. Ze dacht aan alles, bleef rustig en zorgde ervoor dat wij alleen maar hoefden te genieten.

Het is dat ik eeuwige trouw heb beloofd, anders zou ik haar zonder twijfel boeken voor mijn volgende bruiloft! Dank je wel, Myrthe. Je bent echt goud waard!

26 juni 2026

Myrthe van trouwpakketten

Myrthe van trouwpakketten, nam heel wat stress uit handen. Denk met je mee en is altijd bereikbaar voor je vragen! Je hoeft nergens naar om te kijken alles wat gebracht en gehaald!Ik heb van heel veel gasten gehoord dat alles op onze mooie dag klopte, en dat kwam mede door Myrthe!

24 april 2026

Super feest door trouwpakketten.nl

Door Myrthe (weddingplanner van trouwpakketten.nl)hadden wij totaal geen stress op ons huwelijksfeest vorige week. Ze zorgte dat alles vlekkeloos verliep en hebben zelf nergens naar om Hoeven kijken. Hierdoor konden we extra genieten van onze dag.
Ook de weg ernaartoe was erg fijn. Dingen waar je zelf niet aan denkt of weet kan ze goed advies geven. Mooi draaiboek gemaakt waar alles in staat.

29 mei 2026

Wij zijn op 7 februari na 12,5 jaar…

Wij zijn op 7 februari na 12,5 jaar voor de Tweede keer getrouwd. Myrthe was echt geweldig. Heel geduldig dacht mee en nam dingen wat mij niet lukte uit handen. Myrthe kwam ons die dag de bloemen brengen. Er moest nog wat bij het colbertje van onze zoon en mijn man gedaan worden. Dit heeft Myrthe ook nog gedaan. Myrthe kwam mij ook nog even geruststellen.

7 februari 2026

1 woord : GEWELDIG

Myrthe heeft onze dag geweldig maar dan ook echt geweldig verzorgt! Tot in de puntjes stond ze voor ons klaar!!

Waar ik zelf niet meer wist wat te doen regelde zij dat het klaar was!!
Onze dag werd hierdoor magisch!
Wij kijken terug op een super mooie dag!
En dit had ik zonder myrthe niet kunnen dromen!

Top ik zou het aan iedereen aanbevelen!

4 juli 2025

Gun jezelf een Myrthe!

Myrthe is geweldig! We begonnen met contact over styling voor onze niet-standaard trouwlocatie en uiteindelijk was Myrthe de hele dag aanwezig als ceremoniemeester. Ik gun iedereen een Myrthe op zijn/haar trouwdag! Ze organiseert alles fantastisch, communiceert helder, schakelt snel met de locatie en met ons. En zo hadden al onze vrienden en familie ook een super ontspannen dag, zonder ceremoniemeester stress. Zo enorm fijn om een professional erbij te hebben. En dan ook nog zo sympathiek als Myrthe. En alles tegen een mooie prijs

30 augustus 2025

Toppertje

Wij hadden meerdere dingen afgenomen bij myrthe,bloemen,taart,make up en haar. Myrthe denkt goed mee en is een toppertje. Goede communicatie en liefde voor haar vak🩷

8 augustus 2025

Zeer tevreden

Erg tevreden met de service van Myrthe. Ze heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en hier de juiste leveranciers bij gezocht waar wij erg tevreden mee waren. Alle dingen die wij extra wilden of anders wilden waren geen enkel probleem om te wijzigen. Altijd een snelle reactie en snel kleine problemen opgelost! Ik kan iedereen trouwpakketren.nl ten zeerste aanraden!

4 juli 2025

Vanaf het eerste moment top

Vanaf het eerste moment was het zo’n opluchting dat ik het meeste uit handen gegeven had aan Myrthe. Ze wist meteen wat ik bedoelde ook al wist ik niet goed hoe ik het moest omschrijven. Ze schakelde meteen met onze ceremoniemeester als iets anders liep en er waren zoveel inzichten waar we zelf nooit naar gekeken zouden hebben. Alles was tot de puntjes geregeld en ik zou echt iedereen dit aanraden. Scheelt jezelf (en je partner) een hoop stress en je dag word prachtig. 🥰

1 augustus 2025

Gun jezelf een Myrthe!!

Op zaterdag 12/7/25 was onze grote dag. Viavia kregen wij contact met Myrthe. Waar ik in het begin dacht ach.. dat regelen we allemaal zelf wel. Ben ik zó blij dat we er toch voor hebben gekozen om Myrthe met ons mee te laten denken. Ze is super spontaan, lief, begrijpt wat je nodig hebt en is heel erg betrokken. Als er iets was wat geregeld moest worden, zei Myrthe altijd: Komt goed! En dat kwam het zeker. Wij hebenb nul stress ervaren vóór het trouwen, en ook niet tijdens de bruiloft zelf. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Dus als je gaat trouwen… gun jezelf een Myrthe!!

12 juli 2025

Absolute aanrader voor aanstaande bruidsparen

Wij hebben via trouwpaketten een aantal dingen afgenomen, waaronder de taart, lichtletters, de photobooth en de foto- en videograaf. Myrthe dacht vanaf het begin overal aan mee en was altijd goed te bereiken. De samenwerking met trouwpaketten verliep fantastisch en we zijn enorm dankbaar voor al Myrthe haar hulp. Zij schakelde rechtstreeks met de leveranciers en dus hoefden wij enkel onze wensen door te geven. Dit maakte het een stressfree experience en dat is als aanstaand bruidspaar super. De kwaliteit van de afgenomen diensten was ook erg goed, kortom echt een aanrader! Myrthe, nog enorm bedankt voor al je hulp en je fijne communicatie!

23 mei 2025

Dit was top!!!

Dit was top!!!

We hadden een DJ met saxophonist, een bruidstaart, photobooth en fotograaf via trouwpakketten. Stuk voor stuk was het echt allemaal top!!!! Het contact verliep heel laagdrempelig en niet alleen Myrthe begreep waar we behoefte aan hadden maar ook de door trouwpakketten.nl ingeschakelde professionals.
We hadden een heerlijke bruidstaart met een leuke proefsessie vooraf, een fantastisch feest dankzij de dj en saxophonist en nu prachtige fotos door de fotograaf. Het enthousiasme van Myrthe werkt aanstekelijk! We zullen dit aan een ieder aanraden!

13 juni 2025

Gun jezelf Trouwpakketten.nl, het is het meer dan waard!

Op advies van een collega die goede ervaringen had met Myrthe heb ik haar benaderd. Bij het 1e kennismakingsgesprek voelden wij meteen een klik maar kregen wij ook een duidelijk beeld van wat zij voor ons kon betekenen. Gezien de 1e offertes die wij al hadden opgevraagd en dan kijkend naar de pakketten die werden aangeboden hebben wij voor Myrthe gekozen. Met haar begeleiding, gezamenlijk bezoek aan de locatie en haar snelle schakelen en vooral haar toegankelijkheid en meedenken met ons was dit een feestje. Wij hebben gekozen voor de DJ, Styling, Bruidstaart en Video/fotograaf. Wij zijn enorm blij dat wij hiertoe hebben besloten. Vanaf het 1e contact tot nu, wij waren een goed team en wij begrepen elkaar heel goed.
Op de dag zelf was het weer helaas niet zoals we gehoopt hadden en moest er regelmatig geschakeld worden, vooral door Myrthe. Alles stond buiten klaar voor de ceremonie, en alles moest snel naar binnen. Myrthe schiet dan in de oplossingsstand en zorgt ervoor. Wij zijn er helemaal niet mee bezig geweest met hoe het binnen zou zijn, wij vertrouwden gewoon op Myrthe en konden het helemaal loslaten. En terecht, het was prachtig!
En later hoor je dan hoe het rennen en draven achter de schermen was, daar hebben wij helemaal niets van gemerkt.
Myrthe heeft het echt fantastisch gedaan, alles wat je wilt kan ze voor je regelen, dat zij aanwezig was op de dag zelf was echt een meerwaarde aan de dag en ook voor onze gasten die ook alleen hoefden te genieten van deze speciale dag.
Vanaf de ochtend tot de start van ons feest, alles was tot in de puntjes geregeld, helemaal top! En dan is Myrthe ook gewoon nog een heerlijk en fijn mens!

Verder wil ik de tip geven om goed te kijken bij het kiezen van een locatie wat er door hen wordt geregeld; (bijna) alles moesten wij zelf regelen, en dan is de keuze voor Myrthe/trouwpakketten.nl een hele verstandige, goede en professionele keuze!

Wij kijken terug op een fantastische, mooie en liefdevolle dag!

23 mei 2025

Precies zoals we wilden…

Toen we begonnen met het plannen van onze bruiloft, wisten we niet goed waar te beginnen. Gelukkig kwamen we al snel via een kennis terecht bij Trouwpakketten.nl, en wat zijn we daar dankbaar voor! Vanaf het eerste contact voelden we ons serieus genomen en begrepen. Alles was duidelijk, overzichtelijk én betaalbaar – precies wat we zochten.

Wat voor ons echt het verschil maakte, was de Myrthe die ons begeleidde. Wat een fijne, betrokken en professionele vrouw! Ze was er voor ons van begin tot eind – luisterde goed naar onze wensen, dacht actief mee, en bleef altijd rustig, zelfs als wij het even spannend vonden. Door haar hadden wij écht het gevoel dat we alles los konden laten op de grote dag.

Dankzij haar planning, oog voor detail en warme persoonlijkheid konden wij volop genieten zonder stress. Alles klopte. Van de ceremonie tot het feest – het was gewoon perfect.

Wij kijken met zoveel liefde en dankbaarheid terug op onze dag. Als je twijfelt over hulp bij het plannen van je bruiloft: doe het, en kies voor Trouwpakketten.nl. Het is de beste keuze die wij hadden kunnen maken.

12 oktober 2024

TOP!

TOP!
Ontzettend tevreden met ons pakket en de service. Er werd goed meegedacht, snelle communicatie en alles werd echt top geregeld op onze bruiloft!

1 januari 2025

Is dit jouw bedrijf?