Ik wacht al bijna 72 uur op mijn €5000 uitbetaling. Met een kleiner bedrag ontvang ik de uitbetaling altijd binnen 48 uur. Mocht ik het geld snel ontvangen verdiend dit casino zeker 5 sterren, die i... Toon meer
De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
Ik heb afgelopen vrijdag 20.000€ gewonnen 5000€ is uitbetaald gister en ik wacht al sinds vrijdag op me andere uitbetalingen het komt maar niet op me bankrekening ik vind dit niet normaal en ik maak m... Toon meer
De eerste week van december €27.000 gewonnen op Trueluck, De eerste €5000,- ging zonder problemen, daarna diende de KYC check uitgevoerd te worden. Dit zonder enige problemen en vervolge... Toon meer
Even me review aanpassen!! Na me vorige review over geblokt te zijn terwijl ik 650 euro op me account had staan. Mailtje moeten sturen of ze me account wouden deblokkeren hebben ze binnen half... Toon meer
Welcome to Trueluck Casino, where real fortune begins! Whether you’re chasing big wins on slots, testing your strategy at online casino tables, or enjoying live dealer games, we’ve got it all. With over 10,000+ games, top providers and a €4,000 + 175 FS welcome bonus, your adventure starts now. Enjoy fast, secure withdrawals, crypto payments, and VIP rewards that take your gameplay to the next level. Licensed and trusted, Trueluck delivers fair play, non-stop action, and endless chances to win. Join Trueluck Casino today and play big!
Amsterdam, Nederland
Na herhaaldelijk verzoeken mijn account te verwijderen wordt dit niet gedaan. Ze storten steeds een klein bedrag zodat je dit blijft spelen en verslaafd raakt. Pas op!

Antwoord van Trueluck Casino
Goede service leuke games waar je uit kan kiezen en de support als je ze nodig heb ze altijd voor je klaar staan gewoon een top site 🥰🥰

Antwoord van Trueluck Casino
Ik vind trueluck een gezellig casino met zeer leuke slot 😍😃😘

Antwoord van Trueluck Casino
Scam betalen niet uit geen licentie.
Je kunt je geld beter verbranden.
Wordt binnenkort gesloten door KSA / Europol en FBI zijn er mee bezig infuencers die dit promoten voor Belgen / Nederlanders zoals Esmee Ipema zullen ook de gevolgen van Insta / social media
Minister van justitie in Costa Rica is ook op de hoogte van deze oplichters.

Antwoord van Trueluck Casino
Uitbetaling wordt afgewezen omdat ik mijn gegevens moet verifiëren na dat ik al meerdere keren een uitbetaling heb gedaan. Mail gestuurd met de benodigde documenten en vervolgens geeft de klantenservice aan dat ze geen mail hebben ontvangen. Ik zou zeker niet aanraden om hier te spelen aangezien dit casino hele rare documenten opvraagt om je account te verifiëren en vervolgens niet of nauwelijks reageert.

Antwoord van Trueluck Casino
voor de mensen die hun acount niet wordt gesloten het volgende:ga naar security en zet 2Fa aan en gooi de codes weg en ga weer terug naar security en haal 2FA weer weg ,uitzetten en je komt er niet meer in ! ik hoop dat dat jullie dan rust hebben .en ga niet opnieuw op zoek naar een andere casino want het zijn de zelfde allemaal op costa rica !!

Antwoord van Trueluck Casino
Speel hier nooit a.u.b. ik meen het. Ze lichten je van alle kanten op, met uitbetalingen tot je account bewust niet verwijderen . Vooral als je verslaafd bent naaien ze je van alle kanten . Zijn echte oplichters‼️‼️‼️‼️‼️

Antwoord van Trueluck Casino
Viezerikken zijn het. Zodra je je account wilt verwijderen houden ze aan het lijntje. Vragen ze je om een vragen lijst in te vullen en vervolgens reageren ze niet meer. Smeerlappen zijn het proberen mensen alleen maar aan het gokken te houden in die bodemloze put van ze. Mensen speel hier niet op. Oplichters zijn het. Houden je alleen maar aan het lijntje om je aan het gokken te houden. Nou jullie kunnen kapot vallen met ze alle. Verwijder mij account gewoon joh smeerlappen

Antwoord van Trueluck Casino
Slecht casino ooit. Vraagt reviews te schrijven en daarmee free spins te krijgen. De printscreens zijn aanwezig. Ik wil ff duidelijk maken speel hier niet !!

Antwoord van Trueluck Casino
Als sceptist wil ik zeggen dat vele reacties ook onterecht zijn, dit casino heeft mij vaker een hoger bedrag uitbetaald waarvan ik maar een gewone speler ben die het geluk had om regelmatig te winnen in het begin! Het duurt met het weekend idd wat langer maar over het algemeen 1 werkdag.
Ik verbaasde mij erover.. over het algemeen betalen ze gewoon goed en uit, soms moet je rond spelen, dat is minder!
Voor de rest prima. Betrouwbaar.. wel verdween er soms 20/50 euro van mijn account. ? Toch betalen ze erna 100de of 1000de euros uit.

Antwoord van Trueluck Casino
Snelle hulp bij klantenservice leuke bonussen veel betaal mogelijkheden

Antwoord van Trueluck Casino
Niet spelen bij dit casino, vele “positieve reviews” zijn nep en niet betrouwbaar.
Dit casino is uit op je geld, verantwoord spelen kennen ze hier niet!

Antwoord van Trueluck Casino
Goede customer service en veel providers met super veel slots. Zeker een san te raden casino

Antwoord van Trueluck Casino
Leuke site! Veel aanbod, en je uitbetaling komt echt op je bank

Antwoord van Trueluck Casino
laat accounts open als je vraagt om te sluiten..
Uitbetaling duurt lang
Zeer klant onvriendelijk
Zou deze overslaan

Antwoord van Trueluck Casino
Account is niet te sluiten , ik ben er nu al maanden mee bezig. Heb zeker al 24 emails gestuurd maar ze sluiten het account gewoon niet.
Account is nog steeds niet gesloten.

Antwoord van Trueluck Casino
Speel hier niet!! Uitbetaling word steeds afgewezen! Als je vraagt of ze je account kunnen sluiten weigeren ze dat te doen! Casino als dit zo verboden moeten worden

Antwoord van Trueluck Casino
Een eerlijke reviewer hier, vorige week maandag boven de 10k gewonnen. zag veel negatieve reacties van uitbetalingen dus ik had er geen lekker gevoel bij. Je moet bij trueluck geduld hebben. Ze hebben mij vandaag de eerste 5,000 laten uitbetalen. dus zeker een legit casino, alleen wat trager dan de meeste. Maar verder de juiste RTP en veel games.
Update: mijn andere 5,000 is na een week nog niet uitbetaald. Ondanks dat ik VIP ben, zouden uitbetalingen sneller moeten gaan. Maar helaas. De 4 sterren worden 3 sterren.

Antwoord van Trueluck Casino
Voorheen werden uitbetalingen snel verwerkt, maar inmiddels duren geldopnames extreem lang en worden ze zelfs geannuleerd zonder duidelijke reden. Dat geeft weinig vertrouwen.
Daarnaast had ik een ernstige fout bij roulette: ik speelde €60 op 32 rood, maar het systeem gaf 14 aan. Tot overmaat van ramp werd mijn prijs ook niet uitbetaald. Dit terwijl ik zeker weet wat ik gespeeld heb.
Klantenservice biedt geen oplossing en schuift alles af. Voor mij is dit casino zijn betrouwbaarheid volledig kwijtgeraakt. Ik raad TrueLuck absoluut niet aan.
Fout is inmiddels na 3 weken hersteld mijn vip manager heeft dit goed gemaakt en me vertrouwen is helemaal hersteld.