Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En meget fin dialog på Instagram omkring en ny BH style fra Marie Jo. Fineste vejledning og tryg dialog. Modtog 2 af samme style, der sidder fantastisk og er så smukke. De varmeste anbefalinger

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så fin og venlig service, da jeg reklamerede over en fejl på en skjorte. Ringede til mig da de havde modtaget pakken fra DAO, som havde været lang tid undervejs. Skjorten blev ombyttet til en ny. Tusi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en meget positiv oplevelse med deres kundeservice. Efter at have købt en T-shirt, hvor printet begyndte at løsne sig, kontaktede jeg dem via mail. De reagerede hurtigt og tilbød at sen... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag beställde en Martha hat/møsse. Tyværr var den sydd me Fula sømmer både bak og fram. Det var inte gott! Det måste ni göra bættre, för det ser inte ok ud. Anne Marie Og dessutom, använd butike... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel
  2. Lingeriewinkel
  3. Badmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Tryde Andrés går vi op i mode, lingeri og god service. Du finder altid et stort udvalg af både internationale og danske tøjmærker, hvor kvalitet og stil er i højsædet. Derfor finder du lige nu mærker som Gustav, Copenhagen Muse, Freequent, Greek Archaic Kori, Red Button og mange flere. Hvis det er lingeri du søger, byder vi på de gode mærker som Marie Jo, PrimaDonna, Chantelle Easyfeel, Calvin Klein og Missya. Hos Tryde Andrés ønsker vi at inspirere dig til gode stylinger og vi sætter en ære i at yde en god service og hjælpe dig til den rigtige størrelse og stil.

4,7

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Altid super service 🌸

27 september 2024

Kære Maj-Britt,
Skønt at høre, at du får samme gode service, hver gang du handler. Sådan skal det helst også være :)
Vi håber, du bliver glad for det, du har bestilt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hjalp med at måle flere str.

Før bestilling: Super hurtige og venlige svar på mail og virkelige hjælpsomme med mål for at jeg kunne bestille den rigtige str.

Bestilling blevet leveret meget hurtigt og alt var lige som lovet :)

15 augustus 2024

Kære Helle,
Sikke en dejlig anmeldelse at læse. Hvor er det bare godt at høre, at du har fået god hjælp og rådgivning inden dit køb, så du fik bestilt det rigtige fra starten. Det er lige sådan, det skal være.
Og rigtigt godt at din ordre også nåede hurtigt frem til dig, og at varerne svarer til dine forventninger.
Vi håber, du får lyst til at komme tilbage igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alle varerne svarede til mine…

Alle varerne svarede til mine forventninger, hurtig levering og bekræftelse på bestilling 😊

30 september 2024

Kære Susanne,
Tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at varerne lever op til forventningerne og at din ordre nåede hurtigt frem. Vi håber, du bliver rigtigt glad for dit nye køb, og får lyst til at komme tilbage igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og skønt udvalg

24 september 2024

Kære Badia,
Tak for din fine anmeldelse. Det er rigtigt godt at høre, at din ordre er kommet hurtigt frem. Også dejligt at vi har kunnet inspirere dig. Vi håber, du får lyst til at komme igen en anden gang.

Hurtig levering - god kvalitet - god oplevelse

Jeg havde kigget på kjolen længe, og til sidst kunne jeg ik modstå og købte den. Den blev leveret indenfor 2 dage og kjolen var bare helt perfekt, i den bedste kvalitet og størrelsen svare til normale størrelser.

23 september 2024

Kære Denise,
1000 tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det bare dejligt at høre, at den kjole du har gået og kigget på, også levede op til dine forventninger. Jeg håber, du får rigtigt meget glæde af den.

Fin & hurtig levering.

20 september 2024

Kære Nina,
Tak for din flotte anmeldelse. Det er super dejligt at høre, at din ordre er nået hurtigt frem til dig. Vi håber, du bliver rigtigt glad for det, du har bestilt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig flot kjole og kvalitet

Virkelig flot kjole og kvalitet, som passede perfekt. Hurtig levering.

17 september 2024

Kære Lone,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Skønt at høre, at du er glad for din nye kjole, og at den lever op til dine forventninger - både i forhold til kvalitet men også pasform. Vi håber, du bliver rigtigt glad for den og får den brugt til nogle festlige lejligheder.

Meget fin service

Meget fin service, varen var i butikken dag en efter bestilling🙂

12 september 2024

Kære Hanne,
Dejligt at høre at, du har modtaget god kundeservice i forbindelse med din bestilling. Og at du hurtigt har kunnet afhente i butik. Vi håber, du bliver rigtigt glad for det, du har bestilt.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, god hjemmeside og god pris. Kan varmt anbefales.

13 september 2024

Kære Lene,
1000 tak for din flotte anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at din ordre er kommet hurtigt frem til dig - og selvfølgelig også at prisen lever op til dine forventninger.
Vi håber, du får lyst til at slå vejen forbi shoppen igen en anden gang, hvis du finder noget, der kan friste.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen svarede til min forventning…

Varen svarede til min forventning 😃Hurtig service😄

10 september 2024

Kære Karin,
Ej hvor dejligt at høre, at din vare lever op til dine forventninger, og at den nåede hurtigt frem til dig. Det er rigtigt skønt. Vi håber, du får lyst til at handle igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig forsendelse og elsker de to køb…

Hurtig forsendelse og elsker de to køb (en top og en cardigan). Har handlet nogle gange på trydeandres.dk og alle gange har det været en super god oplevelse. Varme anbefalinger her fra.

9 september 2024

Kære Charlotte,
Ejj hvor dejligt at din ordre kom hurtigt frem og at du er blevet så glad for toppen og cardiganen. Det er virkelig skønt at høre. Og tak for de pæne ord om dine oplevelser ved at handle hos os - det varmer kan du tro.
Vi glæder os til næste gang, du slår vejen forbi shoppen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig og uproblematisk levering og…

Hurtig og uproblematisk levering og returnering.

Antwoord van Tryde Andrés

Dejligt at høre, at din ordre nåede hurtigt frem til dig, og det også gik tjept med returneringen. Vi håber, du får lyst til handle igen en anden gang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tilfreds kunde

Fine varer i god kvalitet til prisen og hurtig leverance . Fuld tilfredhed herfra

14 september 2024

Kære Anne,
Skønt at høre, at du har fundet noget lækkert, hvor både kvalitet og pris går op i en højere enhed. Vi håber, du får megen glæde af dit køb.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog den smukkeste kjole jeg…

Modtog den smukkeste kjole jeg nogensinde har købt. Kjolen skal jeg bruge til mit sølvbryllup og følelsen for denne kjole var næsten bedre end min brudekjole. Den er virkelig smuk❤️Købte først en for lille størrelse, som jeg sendte retur. Det var nemt og ingen problemer. Det er ikke sidste gang jeg køber fra jeres forretning.

5 september 2024

Kære Christina,
Sikke en dejligt besked at læse. Hvor er det bare godt at høre, at du er blevet så glad for kjolen. Det er også noget helt særligt, når nu den skal på til dit sølvbryllup. De største lykønskninger til dig og din mand - håber I får en fantastisk fest.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik hurtig svar på mail vedr størrelse…

Fik hurtig svar på mail vedr størrelse og hurtig levering!

Kære Marianne,
Tak for din fine anmeldelse. Det er super dejligt at høre, at vores team har været hurtige til at svare dig på mail og givet dig den rådgivning, du efterspurgte. Også dejligt at pakken nåede hurtigt frem. Jeg håber, du bliver glad for det, du har bestilt.

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Venlighed ved afhentning. Super produkter.

Kære Dorthe,
Dejligt at høre, at det har været en god oplevelse at handle på vores webshop. Og især skønt at pigerne i butikken har været søde og imødekommende, da du skulle hente din pakke.
Vi håber, du får lyst til at handle igen en anden gang.

kjole til bryllup

kjolen svarede helt til beskrivelsen og billedet.
Passede perfekt og var SÅ behagelig at have på.

Antwoord van Tryde Andrés

Kære Lone, Ej hvor er det bare dejligt at høre, at kjolen til brylluppet bare var lige i skabet. Det er jeg virkelig glad for. SÅ skønt at den bare passer som den skal, og at du også synes, den er rar at have på. Det er lige sådan det skal være - især når man skal til bryllupsfest og det hele bare skal spille.
1000 tak fordi du lige tager dig tid til at dele din oplevelse - det sætter vi virkelig stor pris på.
Håber du også får glæde af kjolen fremover.

Imødekommende og serviceminded…

Imødekommende og serviceminded kundebetjening.
Smilende . Min favorit butik.

Kære Britta,
Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at høre, at du er er blevet taget godt i mod i en af vores butikker og at du har fået den service, du fortjener. Jeg skal sørge for fluks at sende rosen videre - så bliver de så glade.

Bestillingen kom lynhurtigt

Bestillingen kom lynhurtigt. Desværre kunne jeg ikke bruge den ene bluse, som jeg returnerede. Allerede næste dag stod pengene for blusen på min konto. Det kalder jeg fantastisk service.

Kære Yvonne,
Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at høre, at din ordre proces bare er gået, som det skulle. Både med at få ordren hjem men også i forhold til din returnering - det betyder meget, at den del også går tjept.
Jeg skal sørge for at sende rosen videre.

Super oplevelse

Jeg bestilte en bluse ud fra en annonce på FB og valgte at afhente den i butikken i Svendborg.
Blusen er lækker, servicen var absolut i top - og jeg fik endda lov at bytte den til en anden farve i forretningen.
Alt i alt en god oplevelse😃

Kære Christina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Ej hvor fedt at det bare har fungeret med at bestille fra FB og hente i Svendborg. Det er altid rart at høre, når det bare kører.
Dejligt at de var søde til at bytte til en anden farve i butikken - det er du jo altid velkommen til :)
Vi håber, du får lyst til at handle igen en anden gang - om det så er i butikken i eller online. Jeg skal sørge for at give rosen videre til personalet i Svendborg.
Tryde Andrés Online / Nadia

Lees meer over geverifieerde reviews.