Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En meget fin dialog på Instagram omkring en ny BH style fra Marie Jo. Fineste vejledning og tryg dialog. Modtog 2 af samme style, der sidder fantastisk og er så smukke. De varmeste anbefalinger

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så fin og venlig service, da jeg reklamerede over en fejl på en skjorte. Ringede til mig da de havde modtaget pakken fra DAO, som havde været lang tid undervejs. Skjorten blev ombyttet til en ny. Tusi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en meget positiv oplevelse med deres kundeservice. Efter at have købt en T-shirt, hvor printet begyndte at løsne sig, kontaktede jeg dem via mail. De reagerede hurtigt og tilbød at sen... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag beställde en Martha hat/møsse. Tyværr var den sydd me Fula sømmer både bak og fram. Det var inte gott! Det måste ni göra bættre, för det ser inte ok ud. Anne Marie Og dessutom, använd butike... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel
  2. Lingeriewinkel
  3. Badmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Tryde Andrés går vi op i mode, lingeri og god service. Du finder altid et stort udvalg af både internationale og danske tøjmærker, hvor kvalitet og stil er i højsædet. Derfor finder du lige nu mærker som Gustav, Copenhagen Muse, Freequent, Greek Archaic Kori, Red Button og mange flere. Hvis det er lingeri du søger, byder vi på de gode mærker som Marie Jo, PrimaDonna, Chantelle Easyfeel, Calvin Klein og Missya. Hos Tryde Andrés ønsker vi at inspirere dig til gode stylinger og vi sætter en ære i at yde en god service og hjælpe dig til den rigtige størrelse og stil.

4,7

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God kvalitet og service

Bestilte bukser og bluse i mine størrelser. Bukserne var en smule større end den størrelse plejer at være til mig og blusen var noget mindre. Så blusen gik retur og jeg beholdt bukserne. Retur service god.
God kvalitet. Tøjet matchede mit indtryk fra billederne.

27 december 2024

Kære Susanne,
Jeg vil gerne sige dig 1000 tak for din uddybende forklaring på størrelserne. Jeg tjekker lige op og hører, om andre har det på samme måde, så det kan blive skrevet ind på varerne, hvis det er et generelt issue.
Dejligt at det gik godt med din returnering og at billederne har været retvisende på tøjet.
Rigtigt godt nytår

Fin kjole

Fin kjole , hurtig service

16 december 2024

Kære Charlotte,
Tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at kjolen kom hurtigt frem, og at den svarer til dine forventninger. Jeg håber du får den brugt og bliver glad for den.
Godt nytår

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og perfekt tøj

Hurtig levering og perfekt tøj.
Alt godt…

23 december 2024

Kære Joan,
Tak for din flotte anmeldelse. Det er godt at høre, at din ordre nåede hurtigt frem, og at tøjet lever op til dine forventninger.
Rigtigt godt nytår

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt god oplevelsesikkert et godt sted at handle fik…

Helt sikkert et godt sted at handle fik en vare som der var procenter på som ikke var trukket fra efter et opkald stod pengene på min konto☺️ og hurtig og sikker levering og god service , absolut en anbefaling fra mig👍👍

17 december 2024

Kære Åse,
Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse. Jeg er glad for, at du ringede ind til os, da du oplevede en fejl, så problemet kunne blive løst hurtigt. Tak for din flotte anbefaling og anmeldelse.
Godt nytår,

Hurtig og god betjening

14 december 2024

Kære Bodil,
Dejligt at høre, at din ordre er nået hurtigt frem til dig, og at det hele gik som det skulle. Vi håber, du er blevet glad for det, du har bestilt, og får masser af glæde af det fremover.
Rigtigt godt nytår.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bestilte julevarer til afhentning i…

Bestilte julevarer til afhentning i Rosengårdcentret. Jeg hentede varen uden problemer, men opdagede da jeg kom hjem at der ikke var byttemærke på - lidt ærgerligt nu da det er en julegave.

13 december 2024

Hej Christina,
Tak for din fine anmeldelse. Er glad for at høre, at alt er gået godt med bestilling og efterfølgende afhentning i Rosengårdcentret. Men ja, det er rigtigt ærgerligt, at de lige har misset det med byttemærke. Det skal jeg nok lige sige videre, så de er ekstra opmærksomme på det den sidste uge (og fremover). Du er naturligvis velkommen til at komme ind og hente et byttemærke, og ellers, hvis du lige sender mig en mail på online@ndres.dk med dit ordrenummer, så svarer jeg lige tilbage på mailen, så du kan bruge den som dokumentation for at gavemodtager kan komme ind og bytte gaven som julegave.

Altid en fornøjelse at handle hos her

Altid en fornøjelse at handle hos her

18 december 2024

Kære Vera,
Tak for din flotte anmeldelse. Det er rigtigt dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os - det er vi glade for. Jeg håber, du bliver glad for dit køb og får glæde af det fremover.

Jag beställde en Martha hat/møsse

Det måste ni göra bættre, för det ser inte ok ud.
Anne Marie
Og dessutom, använd butiker till avhæmtning som kan tala Dansk, engelsk och kan tala og læse.

13 december 2024

Kære Anne Marie,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive til os. Jeg er ked af at høre, at du har modtaget en hue, der ikke var i orden / ikke levede op til forventningerne. Den skal du naturligvis reklamere over. Det kan du enten gøre til vores kundeservice eller ved at komme ind i en af vores butikker. Du skal på ingen måde sidde med et produkt, hvis ikke det er syet ordentligt.
Jeg ved naturligvis ikke, hvilken butik du har været i, men vores ekspedienter plejer nu nok at kunne tale og læse dansk. Det er selvfølgelig ikke alle medarbejdere der taler Engelsk, men de gør det bedste de kan.
Jeg håber, du lige tager fat i kundeservice på online@andres.dk eller tlf. 40 22 53 40, så vi kan få ekspederet reklamationen og hjulpet dig videre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte mine varer tirsdag kl

Bestilte mine varer tirsdag kl. 8 30, og modtog dem onsdag kl. 5.30 med DAO. Det er fantastisk kundeservice. Derudover er mit nattøj som jeg bestilte super lækkert. Kan ikke rose jer nok. 🤩🤩

18 december 2024

Kære Tina,
Sikke en dejlig anmeldelse at læse - sidder lige og smiler. Virkelig dejligt at din ordre nåede så hurtigt frem og at du er blevet så glad for dit nye nattøj. Det betyder virkelig meget.
Vi håber, du vender tilbage igen en anden gang.

Super kundeservice

Bestilte på nettet til afhentning i Rosengårdscentret, da varen ikke var på lager i butikker i nærheden af mig. Da jeg skulle hente varen kunne jeg se, at jeg ikke havde SMS med informationer - de lå på kontormail. Virkelig sød betjening der sagde: vi finder den og 2 minutter efter kom hun med pakken. Det er er super god kundeservice

14 december 2024

Kære Connie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det bare godt at høre, at du har fået god og venlig kundeservice, da du henter din pakke i vores butik i Rosengårdcenteret. Jeg er rigtig glad for, at de bare har været løsningsorienterede og hurtigt fandt din ordre, så du kunne få den med hjem med det samme - det er lige sådan, det skal være.
Jeg skal sørge for at give rosen videre - så bliver de glade :)

Glad kunde🤩🤩🤩

God hjemmeside🤩Lækre produkter🤩

8 december 2024

Kære Malene,
Dejligt at du både kan lide vores hjemmeside og de produkter, vi sælger. Jeg håber, du fandt noget lækkert, som du bliver glad for - enten til dig selv eller til julegave.

Super handel

5 december 2024

Kære Jonna,
Dejligt at høre, at alt er gået godt med din handel. Håber produkterne også lever op til dine forventninger, og du får glæde af det fremover.

Super lækre produkter

Super lækre produkter. Købte bikini og ben varmere.
Kan varmt anbefales kæmpe udvalg og flotte tilbud.

11 december 2024

Kære Eva,
1000 tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at både bikini og benvarmere var som de skulle være og lever op til dine forventninger. Vi håber, du bliver glad for begge dele :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det er lidt ærgeligt at man bestiller…

Det er lidt ærgeligt at man bestiller en vare søndag som er på lager og først onsdag bliver kontaktet dog på sms (👍) om at varen er udsolgt alligevel. Lidt mere striks lagerstyring kunne ønskes og hurtigere ordre håndtering. men mega godt med SMS kontakt med Kundeservice.

11 december 2024

Hej Rasmus,
1000 tak fordi du tager dig tid til at give os en anmeldelse og lige beskrive din oplevelse. Det er den bedste måde for os at forbedre os på.
Jeg kan godt se, det er træls, der går så længe, førend du får besked. Normalt ved vi besked allerede om mandagen, hvis varen er solgt i en af butikkerne. Jeg har lige snakket med hende, der styrer ordrehåndteringen. Hun fortæller, at der har været lidt pres på i butikkerne, så hun har desværre først sent kunne få et svar på lagerstatus.
Det beklager jeg virkelig. Det er super ærgerligt. Især op til julehandel, hvor man gerne vil være sikker på at få sin ordre. Vi tager den lige op internt, så vi kan undgå eller i bedste fald minimere den situation fremover. Jeg håber, du har fundet noget andet godt i stedet for.
Og så sørger jeg for at give din ros omkring kundeservice videre.

Hurtig og perfekt levering

Hurtig og perfekt levering. Varen var som forventet.

10 december 2024

Kære Jette,
Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med varen og at den nåede hurtigt frem til dig. Håber du bliver rigtig glad for dit køb.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og lækkert lingeri

Hurtig levering. Smukt lingeri.
Varme anbefalinger herfra.

2 december 2024

Kære Malene,
Hvor er det dejligt at høre, at du har modtaget noget smukt lingeri. Vi håber, du bliver rigtigt glad for det.

Lækre varer

Lækre varer, hurtig levering og god service - det er ikke sidste gang jeg handler der
Vh Tina Carlsen

4 december 2024

Kære Tina,
Sikke en skøn anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten på varen men også på levering og service. Det er vi rigtigt glade for. Vi håber, du bliver glad for det bestilte.

Tryde

Der var hurtigt levering

4 december 2024

Kære Karsten,
Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at høre, at din ordre nåede hurtigt frem til dig. Håber den vækker glade under træet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke modtaget pakken endnu

5 december 2024

Kære Lone,
Tak fordi du lige tager dig tid til at skrive til os. Jeg kan godt se, at du har lagt en ordre, der desværre har været længe under vejs. Jeg har lige været inde og tjekke dit trackingnummer og kan se, at din pakke er nået frem til Posthus Spar i Karrebæksminde i går kl. 17:00. Du skulle gerne have modtaget sms og email omkring dette igår. Lad mig endelig vide, hvis noget ikke er gået rigtigt for sig i den proces, så sender jeg det til dig på ny.

Din pakke er sendt fra os d. 2. december - samme dag, som du bestilte. Og den er så nået frem i går d. 5. december. Så ja, det har altså taget Postnord 3 dage om at få pakken frem. Det bør stemme overens med den leveringstid, vi oplyser på vores hjemmeside, som hedder 1-3 hverdage. Jeg kan kun beklage, hvis vi har givet dig forhåbninger om en tidligere levering. Giv endelig lyd hvis dette er tilfældet, så jeg kan få rettet op på det, hvis det står på skrift, eller tale med den der har givet dig forhåbninger om noget andet end de 1-3 dage.
Jeg håber dog, at du får hentet pakken nu og bliver glad for det, du har bestilt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, lækre produkter og fin indpakning ... altid en god oplevelse at handle med TA ... både på nettet og i Jeres fysiske butikker :-)

28 november 2024

Kære Suzanne,
1000 tak for din flotte anmeldelse. Det er virkelig dejligt at du har en god oplevelse hos os, uanset om du besøger vores butikker eller online shoppen. Jeg skal huske at give rosen omkring indpakning videre til de søde pakkepiger - så bliver de glade.
Vi glæder os til dit næste besøg og står klar til at hjælpe.
Tryde Andrés Online / Nadia

Lees meer over geverifieerde reviews.