1. Elektriciteitsbedrijf

TrygEnergi Danmark vil være Danmarks mest pålidelige elselskab ved at levere billig, gennemsigtig og ærlig strøm. Sammen med vores kunder skaber skaber vi god energi, omsorg og tager et socialt ansvar for mennesker, der har brug for en hjælpende hånd. Gør os bedre ved, at give os din feedback - på forhånd mange tak.

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Nemt at skifte og billigt!

Vi var ikke klar over, hvor nemt og problemfrit det kunne være at skifte elselskab, før vi kom i kontakt med Morten fra TrygEnergi. Han guidede os trygt gennem processen og lavede ud fra en elregning en beregning af, hvor meget vi kunne spare ved at skifte.

Da vi først havde besluttet os, skulle vi blot udfylde en formular, og derefter tog TrygEnergi sig af resten. Vi har nu været kunde hos TrygEnergi i et par måneder, og alt fungerer upåklageligt. Derudover sparer vi mange penge i forhold til vores tidligere aftale.

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Fem stjerner herfra.

5 januari 2026

God kundeservice

Det var en super god og rar kundeservice, som jeg fik.
Jeg havde et par spørgsmål, da jeg ikke selv har prøvet at stå for min egen strøm før. Medarbejderen, som hjalp mig, var rigtig god til at guide mig og svare på alle mine spørgsmål. Desuden var det helt vildt nemt at skifte. Kæmpe anbefaling herfra!

11 december 2025

Nemt og behageligt

Blev overrasket over hvor nemt det egentlig er at skifte, og super god kundeservice💪

4 december 2025

Ja, det overrasker de fleste 😃. Mange tak for de fine ord 🙏🏻

👍 herfra

Virkelig nemt at skifte selskab. Har to adresser og fik nemt og hurtigt hjælp af kundeservice til at skifte sommerhus adr. Inklusiv et godt tilbud på el i sommerhuset henover vinter. Kun 👍herfra

24 oktober 2025

Antwoord van TrygEnergi Danmark

Lyder som en god og nem start på en kold vinter i sommerhuset 😃.

Godt elselskab

Gennemskueligt, troværdigt selskab og støtter velgørenhed helt automatisk

7 november 2025

Antwoord van TrygEnergi Danmark

Tak for de fine ord - det betyder meget for os, tak 🙏🏻

God pris

Så har jeg modtaget mine første regninger- og prisen er lavere som lovet👏

24 november 2025

Antwoord van TrygEnergi Danmark

Lyder dejligt 😃. Så er alt jo, som det skal være.

Useriøs hjemmeside

Useriøs hjemmeside. Ligner den er lavet af ChatGPT - det er sgu en ommer. Derudover er det voldsomt dyrt, med højt tillæg og abonnement.

Jeg arbejder ikke i et elselskab, men jeg kan da se i skriver “det siger vores kunder” på jeres hjemmeside???
Tidligere anmelder arbejder i et firma ejeren er med i???

8 september 2025

Antwoord van TrygEnergi Danmark

TrygEnergi har været under 3 timer på Trustpilot og første konkurrent melder sig på banen. Vi må helt sikker have fat i noget rigtigt 😀. Fantastisk!! Prisen fejler ikke noget - for langt de fleste danskere vil der være penge at spare. Og vores to udviklere er nu temlig stolte over hjemmesiden, men tak for feedback - kære "kunde" 😉