Tubble Reviews 680

4,5

Ongekende service. Dat is wat Tubble levert. Mijn Tubble was na 8 mnd Lek op de ritsen, geplakt maar toch niet meer zo goed. Dit gemeld bij Tubble, foto's gestuurd etc. En gevraagd of ik een ander kon... Toon meer

1. Thermische baden

Tubble is an inflatable tub that fits into almost any home ✓ Strong material ✓ Softer and more comfortable than a standard bath ✓ Ready in 1 minute

4,5

Uitstekend

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Dat is pas echt klantenservice!

Na een paar keer plezier van mijn Tubble bad ging 1 rits scheuren. Dit is na mijn klacht binnen 1 dag opgelost! Nadat ik een foto heb gestuurd kreeg ik direct een nieuwe Tubble, zelfs met upgrade naar een Cuzi. Dat is pas echt klantenservice! Tubble had met mij al een fan, maar nu helemaal.

17 april 2026

Wat twijfels na de recente ervaring... wordt vervolgd

Service was altijd top maar is op dit moment een stapje terug.
Nieuwe cuzi gekocht, en er bleek een fabricage fout in te zitten. Bad is niet onbruik ik maar toch... na meerdere mails op en neer gelukkig wel opgelost maar een snellere oplossing was erg fijn geweest.
Ik heb nog wat twijfel s over het waterslot want de huidige bubbelpomp lekt, hopelijk is dat straks opgelost.
In de handleiding staat steek de stekker in een geaard stopcontact maar de stekker zelf heeft geen aarding...
De pomp maakt onaangenaam veel herrie, dit zou vermeld moeten worden voor aanschaf. Het is qua geluid eerder een zware stofzuiger dan het geluid van bijv een jacuzzi...
Ik was voorheen heel tevreden (dit is mijn 2e exemplaar) maar heb op dit moment wat twijfels over dit specifieke model en het tempo van klacht afhandeling... wordt vervolgd als ik de nieuwe pomp in huis heb.

9 maart 2026

Heerlijke baden!!

Heerlijke baden! We begonnen 5 jaar geleden met een standaard bad maar sinds een half jaar hebben we gekozen voor de bubble Cuzi! Service is zeer goed! Erg klantvriendelijk en behulpzaam. Het bad ligt heerlijk zacht. Beter dan een standaard hard bad als je mij vraagt.

24 februari 2026

Geweldige service

We maken al jaren intensief gebruik van de Tubble baden. Een geweldige oplossing als de badkamer geen vast bad heeft. De service is super goed! Bij een probleem wordt het direct opgelost, mailcontact verloopt vlot en soepel! Ik zou iedereen een Tubble aanraden!

5 februari 2026

Antwoord van Tubble

Thank you for the review! Intensive use for years? You’re a total Tubble Pro! We love that you’d recommend us to everyone, that’s the highest compliment we could get. We'll keep the great service coming as long as you keep the water warm! Best regards, Team Tubble💙

Niet aan beginnen.

1e tubble cuzi ging door productiefout kapot. De 2e heeft een kapotte luchtkamer na een paar maanden. Werkt overigens nog wel maar is niet goed, Fotos gestuurd naar support binnen de garantie periode. Wordt er doodleuk gezegd ja betaal maar 110 euro dan sturen we je wel een nieuwe toe

Update: na mail van customer support te horen gekregen dat er een nieuw bad wordt verstuurd. Ik ben in afwachting van dit pakket voor ik mijn review geheel aanpas. Ze krijgen van mij nog 1 kans om te laten zien dat klant support voorop staat. Indien ik binnen mijn garantie termijn niks ontvang ga ik juridische hulp onschakelen en laat ik dat weten in deze review. Indien ze netjes een nieuwe versturen en verder wel hun belofte waarmaken pas ik deze review naar behoren aan.

Update: bad is binnen na reactie terug. Het verloop hiervoor was niet geheel soepel. In mijn optiek heb je bij 1 jaar garantie gewoon recht op een vervangend product. Dat deze de 1e keer door een fabricagefout kapot ging is buiten mijn doen om. De 2e keer was een luchtkamer samengeklapt wat eigenlijk gewoon de eerste vervanging had moeten zijn. Kudos dat support dit snel oppakt. Minder leuk dat het bijna tot een juridisch geschil had kunnen worden. Hopelijk een leermoment voor tubble om helder op hun site te zetten hoe de garantie in elkaar steekt.

17 feb: bad is ook weer niet goed zelfde probleem als de eerste vervanging de koker waar de luchtslang op het bad gaat in de binnekant is niet goed verlijmd en kwam al meteen los met gevolg dat het bad zichzelf wou opblazen. Meteen uitgezet. Weiger om weer support te moeten mailen ik los het deze keer zelf wel op.

2 februari 2026

Hi W,

Thank you for taking the time to share your feedback.

We appreciate you bringing this to our attention. Our team is actively reviewing this situation and is committed to offering attentive and thoughtful customer care. Feedback like yours helps us continue improving both our products and our service, and we are happy to look into this further with you directly.

Warm regards,
Team Tubble💙

Service is fantastisch

Service is fantastisch. Ik heb mijn derde bad onlangs besteld in 6 jaar en gebruik hem intensief. Heel tevreden over en super fijn product. Helaas was bij mijn derde levering het bad lek op de naad van het onder compartiment. Contact opgenomen en heel fijn opgelost. Klantenservice is alles! Zeker in deze tijden met alle bots en slechte service.

Het bad is een echte aanrader en verrijking! Hij ligt super en het water blijft heel lang warm.

22 januari 2026

Antwoord van Tubble

Thank you for your kind words!
We’re really happy to hear you’re enjoying your customer experience with Tubble.
Warm regards, Team Tubble💙

Super service

De tubble die ik in maart gekocht had, kreeg een gaatje in de hoek in de naad; deze viel niet te plakken. Ik zou een nieuwe toegestuurd krijgen, maar de kleur die ik had was niet op voorraad. Ik mocht kiezen voor een andere (duurdere) kleur en kreeg er ook nog een "klein" cadeautje twv 40 euro bij. Super service, maar hopelijk gaat mijn nieuwe tubble langer mee 😀

17 januari 2026

Antwoord van Tubble

Thank you for your kind words!
We’re really happy to hear you’re enjoying your customer experience and your gift with Tubble!
Warm regards, Team Tubble💙

De service was top!

De service was top!! Ik kreeg alles heel snel binnen. En het bad ligt heerlijk, zelfs met mijn lange benen. De accessoires zijn ook erg mooi. Kortom blij mee :)

22 december 2025

Hi!

Wat fijn om te horen dat alles zo snel is aangekomen. We hopen dat je nog heel veel ontspannende bubbelmomenten mag hebben. 🛁✨

Dankjewel voor je lieve review 💙

Team Tubble

Na het eerste gebruik was er een scheur…

Na het eerste gebruik was er een scheur ontstaan bij de rits van de afdekhoes ondanks dat wij de handleiding exact hadden gevolgd. Op onze vraag hoe dit toch kon gebeuren kregen we een heel invoelend antwoord en we kregen direct een nieuw bad toegestuurd. Wat een fantastische service zeg. En het bad is echt geweldig en heel comfortabel.

12 december 2025

Hoi Karin!
Wat vervelend dat dit gebeurde — maar wat fijn om te horen dat we het snel en goed voor je hebben kunnen oplossen 💙 We vinden het belangrijk dat je je gehoord voelt én lekker kunt badderen. Dankjewel voor je vertrouwen en je mooie woorden. Geniet ervan!

Zeer snelle levering met de…

Zeer snelle levering met de tijdsmelding van het leveren producten

11 november 2025

Hi Wilfried!
Supersnel geleverd én supersnel blij — daar houden we van 🚚💨 Bedankt voor je review en veel plezier met je Tubble!

Wij hebben inmiddels voor de 3e keer…

Wij hebben inmiddels voor de 3e keer een Tubble bad besteld in een aantal jaar tijd. Niet omdat het bad niet langer mee ging maar omdat wij er intensief gebruik van maken en toe waren aan een maatje groter of dat we het gewoon hygiënisch vonden hem een keer te vervangen. Het laatst bestelde bad bleek direct een lek te bevatten in de bodem en een van de randen maar dit is ontzettend netjes opgelost door Tubble! Wij kunnen weer met plezier genieten van een lekker bad!

8 december 2025

Hoi Kyon!
Drie keer Tubble = echte fans 😄🛁 Jammer dat er bij de laatste levering iets mis was, maar fijn dat we het netjes hebben kunnen oplossen. Dankjewel voor jullie vertrouwen door de jaren heen — geniet weer volop van jullie badmomenten!

Goed geadverteerd, product werkt echt

Goed geadverteerd, duidelijk, het product is een uitkomst echt bruikbaar, wel even werk maar dat hoort er bij, ook weer eenvoudig op te ruimen, ik heb het over de baden

29 september 2025

Antwoord van Tubble

Dank je wel, APE. Je lieve woorden hebben onze dag goed gemaakt. Groeten uit Amsterdam. Met vriendelijke groet, Annikka

Wat een fantastische service!

Wat een fantastische service!
Een aantal jaar geleden kocht ik mijn eerste Tubble toen ik in een appartement ging wonen. Ik was er zo tevreden over, dat ik – nu ik opnieuw in een appartement woon – zonder twijfel weer een Tubble heb aangeschaft.

Maar wat Tubble écht bijzonder maakt, is hun klantenservice. Mijn bad was helaas kapot gegaan en omdat ik mijn aankoopbewijs en garantie kwijt was, stuurde ik een mailtje met de vraag of zij konden nagaan wanneer ik het product had gekocht. Nog diezelfde dag kreeg ik een heel vriendelijk en behulpzaam antwoord: ik had nog garantie! Ze vroegen me enkele foto’s van de schade door te sturen, en nauwelijks had ik dat gedaan of er werd al een nieuw bad opgestuurd.

De medewerker met wie ik contact had, was bovendien ontzettend vriendelijk – iets wat je tegenwoordig nog maar zelden meemaakt.

Kortom: Tubble is niet alleen een geweldig product, maar ook een merk dat écht voor zijn klanten klaarstaat. Een absolute aanrader!

4 september 2025

Antwoord van Tubble

Thank you so so much for your feedback, Lisa. We truly appreciate it. We are happy to hear that you enjoy Tubble and also the customer service. It is very important to us that our customers are happy. We hope you keep enjoying the Tubble. Happy bubbles! 🛁🫧

De leukste aankoop van 2025

De leukste aankoop van 2025, heerlijk ontspannen waar je ook maar wilt! Super geholpen door medewerker Dain!

26 augustus 2025

Antwoord van Tubble

Thank you so much! We’re thrilled you’re enjoying your Tubble and glad Dain could assist you so well.

Tubble Air Purifier Max - Geweldig

Al jaren gebruik ik de Tubble Air Purifier Max. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Een vriend die af en toe langs komt had normaal gesproken altijd last van mijn hond omdat hij alergisch is. Sinds ik dat ding heb, heeft hij veeeel minder last als hij bij mij thuis is. Ook als ik per ongeluk iets laat aanbranden in de keuken, springt hij gelijk op volle kracht aan en is de stank al snel verdwenen. Echt een aanrader om de lucht in huis schoon te houden.

3 familie leden hebben hem zelfs ook aangeschaft nadat ze hem bij ons zagen en hebben er ook nogsteeds plezier van.

Naast goede producten, is de service ook uitstekend als je tegen een probleem aan loopt!

15 augustus 2025

Antwoord van Tubble

Thank you for sharing your experience! We’re delighted that the Tubble Air Purifier Max has made such a significant difference for you and your family, and that our service has met your expectations.

Beste uitvinding ooit

Beste uitvinding ooit wat mij betreft, door het materiaal lig ik liever in een Tubble dan een “echt” bad :)

Daarnaast hebben ze een vriendelijke en snelle klantenservice wanneer je vragen hebt.

10/10!

23 juli 2025

Antwoord van Tubble

Thank you so much for your wonderful review! We're thrilled to hear you prefer your Tubble and that our customer service could help you quickly. 10/10 means the world to us!

Filters niet te verkrijgen

Koop geen tubble airreiniger meer
De grote variant kan al bijna een jaar geen filters meer leveren
Erg slecht dit ...nooit meer een tubble amsterdam

6 juli 2025

Antwoord van Tubble

Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over de beschikbaarheid van de filters. Zou u alstublieft contact willen opnemen via hello@tubble.com, zodat we u verder kunnen helpen? Dank u wel!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

20 juni 2025

Antwoord van Tubble

We’re really happy to hear you’re so satisfied. Hope to see you again soon! 😊🛁