Buitenlamp gekocht. Deze blijkt helaas niet waterdicht te zijn. Netjes nieuwe lamp geleverd door Buitenbloempot.nl. Fijne service, dus daarom 5 sterren van ons!
We hebben bij Tuinetc. 2 prachtige bloembakken besteld, die netjes de volgende dag bij ons thuis werden afgeleverd. Prima service en afhandeling door dit bedrijf. Mochten we in de toekomst weer wat... Toon meer
Eerst gebeld of product op voorraad was, had al bij enkele web-winkels "mis-gegrepen". Deze had er nog 1 liggen, werd direct voor mij gereserveerd. Zelf direct via webshop besteld, betaald. Product we... Toon meer
Had nog een lastminute cadeau nodig voor een feest, de volgende dag had ik het al in huis. Helaas maar 1 van de 2 benodigde bloempotten omdat deze niet op voorraad was, ja kan gebeuren toch! Mijn tele... Toon meer
Deventerstraat 9, 7575EM, Oldenzaal
- 0857600077
- info@tuinetc.nl
- tuinetc.nl
Buitenlamp gekocht
waardeloze keten die Proweko!
Gewetensloze oplichters zijn het. Heb nooit wat ontvangen. Niets kopen hier!!
Nooit geleverd, wel betaald!
Aankoop via de website gedaan. Levering vond niet plaats. Telefonisch is het bedrijf onbereikbaar. Wel via de mail paar keer contact gehad over levering, maar hun afspraak zijn ze tot op heden niet nagekomen! Afrader!
Geen levering maar wel betaald, geen reacties, niet te bereiken!
Alle bedrijven die vallen onder Proweco zijn per telefoon niet te bereiken! Bestelling een week geleden gedaan en al betaald, maar tot op heden nog niets gehoord of ontvangen. Ook op vragen per mail wordt niet geantwoord.
Geen reactie meer... geld kwijt ?
Na een goeie week uiteindelijk m'n geld terug gehad... correct maar de website laat me toch een rare smaak na. De samenwerking met Webshop keurmerk is recent stop gezet, de Truspilot reviews tonen enkel de 4 sterren en meer, het aanbod is recentelijk nog maar een schijn van vroeger... niet echt een webshop om aan te bevelen.
Waarschijnlijk failliet?
2 weken geleden iets besteld en tot op heden nog niks ontvangen. Proweco de moederorgansatie is op geen enkele wijze bereikbaar. Hopelijk krijg ik nog een reactie op de mails en contactformulier... Of alsnog het bestelde en betaalde product.
Toch goed gekomen...
Hier ook besteld, betaald, niets ontvangen. Gemaild, geen reactie. Ik heb besteld bij bloempotect wat valt onder tuinect. Uiteindelijk bijna een week later dan verwacht toch mijn bestelling ontvangen!
Oplichterij
geplaatst, betaling uitgevoerd, factuur ontvangen, maar geen goederen. Op de website staat voor 14u besteld, 's anderdaags in huis? Om naar België te transporteren kan ik gerust begrijpen dat dit een dag, max twee langer duurt, nu al een week aan het wachten. Geen reactie op emails en als je belt klinkt er bezettoon. Dit kan niet door de beugel!
Goed verpakt
Het heeft even geduurd voordat mijn bestelling kwam ivm de kleur die wij besteld hadden.
Maar toch wat na een paar telefoontjes is de pot geleverd.
Het was goed verpakt.
duidelijke website , eenvoudig om te bestellen
het hele process startende van het juiste product te vinden tot en met de bestlling liep heel vlotjes.
Enige opmerking is de levering via GLS. Via hun track and trace systeem kan je niet uitmaken wanneer ze zouden langskomen.
uitstekende service!
Tijdens vervoer was het opvangschoteltje van een van de 10 Elho Corsica Regenpijp Bloempotten kapot gegaan, na melding had ik binnen een dag een nieuw schoteltje zonder extra kosten!!
Prima!
snelle levering, goed telefonisch advies en prachtig product
Perfecte service en route mogelijkheden zeer snel en netjes afgehandeld. Binnen 1 dag was de nieuwe binnen en geld van het retourproduct terug.
Snel geleverd
Geen op en aanmerkingen, overzichtelijke website, goed verpakt.
Hier kan je gerust een bestelling plaatsen.
De levering van de kruidenpotten van Elho was snel en netjes.
Via de mail werd je goed op de hoogte gehouden.
De prijzen liggen lager dan bij een tuincentrum.
Goedkoop, goed en klant centraal
Voor de derde keer Lechuza Classico gekocht. Ze zijn goedkoper dan Lechuza zelf.
Derde (grootste) pot, bleek vertraging op te zitten. Na navraag een keurig mailtje met uitleg, en of ik wilde kiezen voor terugstorten.
Toch afgewacht en eerder gekregen dan gevreesd.
Watertafel cotenstaal
Ik was verplicht een ster aan te vinken om deze beoordeling te kunnen versturen, maar die hebben jullie zeker niet verdiend, en wel hierom.
Jullie hadden de levering beloofd via mail op 1 mei '15 zonder een uur te vermelden. Dus blijven wij de ganse dag thuis. Uiteindelijk hebben jullie niets geleverd. Tot op heden hebben wij niets ontvangen. Wij wachten nu bang af. De beloften die jullie maken zijn voor ons niet echt betrouwbaar,spijtig. Wij dachten met een betrouwbare firma in zee te zijn gegaan. Hopelijk maken jullie het nog goed.
Grtn Bart

Antwoord van Tuinetc.nl
regenpijp bloempotjes
Snelle levering, en geen verzendkosten. Potjes zien er goed uit
Uiteindelijk toch tijdig geleverd
De levering liet in eerste instantie op zich wachten, maar na zelf contact op te hebben genomen, de bestelling toch nog op tijd ontvangen!