tuinpoortshop Reviews

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Uw leverancier voor zowel enkele als dubbele tuinpoorten gratis geleverd. Bekijk ons uitgebreid assortiment en vind uw poort

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Aan te raden voor houten poorten

Tom is een heel capabele en betrouwbare leverancier van houten tuinpoorten. Ik had een eigen model van houtenpoort gevraagd en hij heeft dit tot in het mooiste detail uitgewerkt. De levering en plaatsing waren top. Een perfecte service!

4 juli 2025

Naservice erbarmelijk slecht!!

Communicatie is stroef en verkrijgen van info gaat met horten en stoten.
Vermits ze toch vrij goedkoop zijn toch maar hier besteld.
Op eerste zicht bij levering alles ok maar tijdens plaatsen gemerkt dat er een aantal beugels verkeerd waren.
Gevraagd om de juiste na te sturen met foto's als bewijs en ze weigeren dit te doen.
Ik zou eerst de slechte maar terug moeten sturen dat ze het kunnen controleren terwijl ik foto's heb gestuurd met een meetlat ernaast waar dus geen twijfel over mogelijk was. Een beugel met een kostprijs van 1 euro over en weer liggen sturen is er zwaar over. Zegt veel over de firma dat ze dit niet willen nasturen.
Liever in het vervolg iets meer betalen zodat je degelijke service krijgt als er iets mis is.

28 september 2020
Logo tuinpoortshop

Antwoord van tuinpoortshop

Beste Bart,

U heeft ons 16 mails verzonden waarop wij binnen circa 1 werkdag uw mails hebben beantwoord met de gevraagde info op uw vragen. In onze voorwaarden staat dat de klachten binnen 5 werkdagen dienen gemeld te worden. U dient uw klacht 3 maanden na levering in.
De levering van uw bestelde materialen dateert van 27 mei, waarop u op 1 september ons uw klacht heeft gemeld. Wij hebben u inderdaad gevraagd om de beugel terug te sturen zodat we kunnen controleren of deze van onze firma afkomstig is. Helaas kunnen wij na 3 maanden niet snel controleren of er een fout gebeurd is en materialen gaan versturen.

Zeer goed.

Zeer goed.

Correcte en snelle levering.
Er was een vergissing bij de levering maar dit is zeer vakkundig en professioneel opgelost.
Waarvoor dank.

7 april 2020

Super Service

Zeer snelle en vriendelijke afhandeling. Alles werd snel geleverd, ondanks de beperkingen dmv corona.

2 april 2020

kwaliteit

kwaliteit, service & prijs is top.
Heel eenvoudige website en de pakketten zijn super handig om samen te stellen.

27 maart 2020

Zeer goede poorten voor de laagste…

Zeer goede poorten voor de laagste prijzen. Alleen spijtig dat er geen voorgeboorde gaten waren in de vierkante palen om de poort in op te hangen. Dit heeft het monteren van de poort niet eenvoudig gemaakt omdat ik het juiste materiaal niet voor handen had.

29 februari 2020