4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

oplichting

ik heb hier bij tvland een tv besteld van samsung met extra garantie van 3 jaar dit was op 06-12-2025
op 09 jan 2026 nog niks gehoord van hun

op 23 jan 2026wordt eindelijk gereageerd op mijn mail dat deze geleverd kan worden
maar omdat de levering mij te lang heeft geduurd en ik ook geen reactie kreeg op mijn mail van hoe en wat heb ik ondertussen een andere tv bestel

en heb ik deze tv van tv land geannuleerd
met de mail die ze op reageerde hebben
schrijf ik terug dat ik graag het bedrag van 1628 euro
terug gestort wilt hebben op mijn bankrekening

het is nu in inmiddels al 11 maart 2026
nog geen geld op mijn bankrekening

ik heb aangifte gedaan bij de politie van oplichting
ik koop hier nooit wat weer

6 december 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS

Bestel hier absoluut niet.
Wij hebben hier tv gekocht, maar zagen toen wij de tv aan deden dat deze kapot was. Mijn partner had de tv opgehangen en toen we tv aan deden zagen we dat beeldscherm defect was. Aan de doos en de tv zelf was niks te zien. Hierover hebben wij contact gezocht met TV land. Zij gaven aan in hun voorwaarde dat de TV niet mag opgehangen worden en willen niet meewerken aan ons geld terug. Zij beweren dat wij de tv kapot hebben gemaakt of dat door de levering van post NL komt.

Wij hebben aangegeven dat niet door de levering kan komen aangezien er niks aan de doos en tv te zien is. Wij netjes met de tv zijn omgegaan en er niks bijzonders mee hebben gedaan. Het logisch dat je tv ophangt en daarna past uit test. We hebben onze klacht heel snel gemeld bij TV land, alleen hebben zij in hun voorwaarden staan dat je binnen 24 uur moet melden na ontdekken van de klacht. Iets wat natuurlijk totaal niet realistisch is bij ontvangen van een tv.
Ook is dit wat tegen de voorwaarden van Europese consumenten recht ingaat. Net als het ophangen van de tv geen reden is om geen garantie meer op de tv te geven.

Ik heb hierover met hun e-mail en telefonisch contact gezocht, maar we worden alleen maar beschuldigd van Tv land dat wij de tv hebben laten beschadigen en dit door ons is ontstaan.
Echt heel triest en kost ons heel veel verdriet en negatieve energie. We hebben foto's gemaakt dat er niks aan de tv en doos te zien zijn en wij niks bijzonders hebben gedaan behalve de tv hebben uitgetest. Uiteindelijk hebben ze gezegd dat wij de tv retour moeten sturen en zij onderzoek gaan doen hoe het kan dat de tv kapot is. Nu hebben we dit netjes gedaan, maar wachten al week lang op een reactie. Hierna weer telefonisch contact gezocht, maar ze blijven zeggen dat ze nog onderzoek doen.
Ik heb de onderstaande mail nog naar TV land gestuurd met daarin indienen van de klacht, maar ze doen hier niks mee behalve dreigen dat wij aan smaad en laster doen.

Vervolgens hebben wij naar heel veel drama weer opnieuw een tv ontvangen, maar dit keer een totaal ander model en ander type dan wij besteld hebben.
Aan de telefoon zijn de mensen dreigend en verdraaien de situatie compleet. Helaas is onze situatie nog steeds niet opgelost. Dus wees slim en bestel hier niet.

13 augustus 2025

Super super slecht en onbetrouwbaar!

Super super slecht en onbetrouwbaar!!
Na twee weken pas de bestelling ontvangen en wat blijkt een ander model die goedkoper is. Ruim een maand later nog geen tv ontvangen, geld niet retour ontvangen en de verkeerde niet opgehaald. Ik ga juridische stappen ondernemen! TV land staat gelijk aan oplichting.

4 februari 2026

Ga er met een grote bocht omheen

Ik bestelde een LG G4 televisie. Daarvan heb je 2 versies, één met voet (de S versie) en één met wandbeugel (de W versie). Ik kreeg duidelijk een doos die al eens open is geweest dus ik kreeg al wat argwaan bij de levering. Er bleek uiteindelijk ook dat de voet uit de doos was gehaald en een wandbeugel terug gestopt. De sticker op het TV paneel zelf was namelijk wel een S versie.

Ik wilde retourneren, dat stonden ze wel toe maar moest ik wel zelf betalen. Je stuurt dus een incompleet product op naar een klant maar moet je moet dan wel zelf de retourkosten betalen. Dat is tot daar aan toe.

Er werd me de oplossing geboden om de wandbeugel terug te sturen en dan zouden zij een voet sturen. Dit duurde allemaal erg lang (om natuurlijk die 14 dagen herroepingsrecht te laten passeren) en elke keer was het iets. De voet was zogezegd niet leverbaar meer, toen was hij ziek, toen gingen ze het ergens anders bestellen maar lukt en dat ook weer niet. Uiteindelijk heb ik noch een wandbeugel noch een voet gekregen.

Ik overwoog serieus om een zaak te beginnen op basis van non conformiteit maar had geen zin in het gedoe en de kosten. Want we hebben mooie wetten, maar dan moet je wel je portemonnee trekken en heel veel geduld en administratief werk door. ACM heb ik ook ingelicht.

Degene die dit bedrijf runt geeft geen geweten en vind het blijkbaar geen probleem om mensen geld afhandig te maken met de verkeerde producten of missende onderdelen. Ze hopen stiekem dat mensen het niet in de gaten hebben. Ik denk ook dat ze ergens afdankertjes vandaan halen en die doorverkopen.

Ga er met een grote bocht omheen zou ik zeggen.

3 september 2025

Onbetrouwbare partij

Onbetrouwbare partij: geen enkel respect voor klanten (zelfs niet voor een 95-jarige vrouw)

Ik raad iedereen af om ooit iets te bestellen bij TVLand.nl. De communicatie is ronduit dramatisch: ze reageren nauwelijks op mails, houden zich niet aan hun eigen retourvoorwaarden, en negeren wekenlang fatsoenlijke vragen van klanten. De tv werd een week later geleverd dan toegezegd. Geen enkel excuus, hoogst klantvriendelijk.

In mijn geval ging het om een televisie voor mijn 95-jarige oma, zodat zij weer wat contact met de buitenwereld zou hebben. De tv bleek helaas niet te passen in haar meubel: iets wat ik direct netjes heb gemeld, mét verwijzing naar het Europese herroepingsrecht. Ik stuurde meerdere beleefde mails, inclusief foto’s en uitleg. Er kwam geen enkele reactie terug.

Het is onbegrijpelijk hoe een bedrijf zo onverschillig en onprofessioneel kan omgaan met klanten, laat staan met een situatie waarin het gaat om een hoogbejaarde vrouw. Dat zegt alles over hun manier van zaken doen.

Kortom: bestel hier niet. Er zijn genoeg betrouwbare aanbieders die hun klanten wél serieus nemen, afspraken nakomen en menselijkheid tonen.

1 oktober 2025

35 dagen geld weg

Er wordt geadverteerd met; de volgende dag geleverd. Dat is dus 6 dagen later. en dan krijg ik een model 2023 terwijl ik een 2024 heb besteld. Ik was niet thuis mijn vrouw had hem aangenomen. Ik heb hem niet uitgepakt, ik wil dit model niet. Voordat er werd geantwoord op mijn mail was ik 3 dagen verder. Bellen helpt niet die pakken ze niet op. Ik kreeg een mail dat als de tv niet bevalt ze hem komen ophalen, niet eens omruilen voor het juiste model. die zullen ze dan ook niet hebben vermoed ik. op vrijdag de vraag of hij maandag opgehaald kan worden. Uiteraard kan dat, graag zelfs. en toen wachten op het geld....... veel mailen en geen antwoord..... 22 dagen na het ophalen heb ik uiteindelijk mijn volledig aankoop bedrag terug, ik ben mijn geld 35 dagen kwijt geweest. of ik hier nog eens koop of dit adres aanbeveel? wat denk je zelf!!

12 november 2025

TV Land heeft mij wekenlang aan het lijntje gehouden

Mijn ervaring met Tvland was schokkend slecht. Tvland heeft mij wekenlang aan het lijntje gehouden, geen verantwoordelijkheid genomen en volhard in onduidelijke, tegenstrijdige en ontwijkende communicatie. Alles moest ik zelf uitzoeken, zelf bewijzen en zelf blijven pushen. Tvland kwam nergens uit zichzelf met oplossingen of transparantie. Dit is niet alleen onprofessioneel, maar toont een totaal gebrek aan respect voor de klant.

Wat Tvland heeft laten zien, is hoe een bedrijf vooral níét moet werken: geen duidelijkheid, geen begeleiding, geen correcte documenten, geen fatsoenlijke onderbouwing van kosten en pas reageren wanneer ze onder druk worden gezet. Zonder Qshops was dit nooit opgelost geweest, dat zegt genoeg.

Qshops verdient juist wel erkenning. Zij hebben eindelijk doorgepakt, afspraken nagekomen en ervoor gezorgd dat de bezorgkosten zijn teruggestort. Dankzij hun optreden is er uiteindelijk iets rechtgezet wat Tvland zelf al die tijd heeft laten liggen.

Tvland heeft voor mij bewezen onbetrouwbaar, traag en onzorgvuldig te zijn. Ik bestel hier nooit meer.

27 september 2025

1 ster is te veel.

1 ster moeten geven omdat weiniger helaas niet kan. BESTEL NOOIT DAAR EEN TV! Tv daar besteld, verkeerde geleverd gekregen. Gebeld, discusie gehad met de klantenservice want meneer was van mening dat het geleverde model beter was, ik vondt van niet naar dat in het midden. Als ik iets bestel dan wil ik dat model en niks anders. De verkeerde levering terug gestuurd. 2de levering, WEER een ander model. Deze meteen aan de deur geweigerd en vervolgens meteen mij bestelling geannuleerd en mijn geld terug gevraagd. Er werd toen via de mail aangegeven dat ze wel het juiste model hadden opgestuurd en de retour kosten voor mijn eigen rekening is. Er zijn duidelijk bewijzen dat ze wel het verkeerde model hebben opgestuurd maar desondanks krijg ik geen enkele reactie meer en 32 euro ingehouden. Dus nogmaal ... BESTEL HIER NOOIT WAT! Goedkoop is duurkoop zeggen ze wel eens.... Juridische stappen lopen nog.

24 augustus 2025

Wacht al 7 dagen - transportbedrijf weet niets

Wacht al 7 dagen op de levering van de tv die volgens de site op voorraad was.

Na bevestigen van leverdag en tijd vandaag zijn ze ineens de zending kwijt.

Wel volledig alles in een keer betaald. Beetje rare gang van zaken. Beter ga je naar een ander voor meer levergarantie.

12 september 2025

Schandalig

Schandalig, we zijn al 2 weken bezig om de TV geleverd te krijgen die we hebben besteld. Nog steeds geen bevestiging van de levering. Afspraken om ons te informeren wanneer deze geleverd gaat worden, worden ook niet nagekomen.

21 juli 2025

Annulering is een drama...

Het bedrijf adverteert dat je een tv zonder rente in 3 termijnen mag betalen. Bijv 1260€ kost dan 3x 420 staat er .
Nee dus...NAdat ik de eerste 420,- € had voldaan..via hun betaalsysteem Ideal... waardoor en waarna ik nog 2x 420,- zou moeten betalen...
Maar nee.... ik kreeg geen tv...maar een verwijt dat ik de extra kosten voor gebruik van het in3 betalen niet had betaald ..blijkt 4% te zijn. Hoe en waar ik dit zou moeten hebben betaald..stond ook nergens. Normaal, bij een andere aanbieder, doe je dat anders...dan stel je...€ 1260 in 1 keer of ..als voorbeeld...3 x € 435,- ... dan had ik dat gewoon gedaan.
Maar nu...achteraf..nog een rekening sturen...no way. En dus de bestelling geannuleerd. Maar guess what...na een week heb ik mn aanbetaling, eerste betaling nog niet teruggestort gekregen... En waarom niet... ? Ja ..beste Peter...heeft u wel de wettelijke termijn gelezen ? Dat mag 14 dagen zijn. Oh ja ? Dan nog... betalen moet dus snel maar geld terug..? Gewoon wachten Peter...
Alleen al om te pesten volgens mij.
Zooo super kinderachtig

14 juli 2025
Reviews in alle talen tonen. (219 reviews)