Twaiko

Wij hebben een campinggaz gasbarbeque, type Attitude 2100 EX gekocht bij Twaiko. Prijs was scherp en de leveringstijd in orde. Wij hadden wat vragen over het product en werden door de klantenservice... Toon meer

Ietwat langere levertijden, maar daar communiceren ze al duidelijk over op de website. In dit geval stond er 5 tot 8 werkdagen voor en ik heb het op de 7e werkdag ontvangen. Helaas enkel verpakt in... Toon meer

Onze tv zou twee dagen later geleverd worden. Verschillende keren gemaild naar de klantendienst maar nog steeds geen tv of deftige uitleg gekregen. Na meer dan een week moesten we zélf een terugbetal... Toon meer

Was voor mij eerste keer dat ik iets besteld heb bij Twaiko. Op zich redelijk duidelijke website met goede zoekfunctie. Bestel proces duidelijk en verliep soepel. De spoelbak en kraan die ik bestel... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Twaiko is een webshop in Nederland en België met een groot assortiment in o.a. elektronica, speelgoed, huishouden, tuin, klussen, verzorging en fotografie.

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen nederlandse handleiding

Er werd nergens vermeld dat het hier om een (waarschijnlijk) oost Europees model gaat.
Dus geen Nederlandstalige handleiding, alleen Hongaars, Roemeens, Pools enz.
Niet eens Engels of zo.

10 november 2023

Dik tevreden

Was voor mij eerste keer dat ik iets besteld heb bij Twaiko.
Op zich redelijk duidelijke website met goede zoekfunctie. Bestel proces duidelijk en verliep soepel. De spoelbak en kraan die ik besteld heb werden netjes op tijd geleverd en communicatie over levering was dik in orde.
Ook verzending netjes uitgevoerd. Goed verpakt met waar nodig extra bescherming en stevige buitenverpakking.
Dik tevreden over Twaiko.

25 oktober 2023

GROOTSTE OPLICHTERS!!!!!

Heb een soundbar bij hun besteld en vanaf dag 1 had deze al gebreken. Aangezien ze telefonisch niet bereikbaar zijn, heb ik tig keren moeten mailen om de retourafspraak goed in te kunnen plannen. Echter waren de retourkosten van bijna €20 ook nog eens doodleuk geheel voor mijn eigen rekening! Uiteindelijk de soundbar opgestuurd en hoe ik deze vervolgens terug heb gekregen is meer dan shockerend! Zo was de doos al open gescheurd en was de soundbar van alle kanten zélfs helemaal ingedeukt!. Sommige snoertjes zaten zelfs nog in de verpakking toen ik het had opgestuurd, maar kreeg alles zo los gesmeten in de doos zonder verpakking terug.
Volgens hun was er totaal niets met de Soundbar aan de hand, maar toen ik hun vroeg om dit aan te tonen middels testresultaten, werd het weer eens akelig stil. (Uiteindelijk moeten wij maar alles kunnen aantonen, maar dit geldt natuurlijk ook voor hun!) Nadat ik dit alles heb aangegeven, heb ik nooit maar dan ook nooit meer iets van hun vernomen. Zij reageren op geen enkele mail meer en zijn ook totaal niet bereid om je op welke manier dan ook tegemoet te komen. Heb een paar €100 hiervoor betaald, maar achteraf gezien had ik nog liever €30 meer kunnen betalen en het dan geleverd kunnen krijgen via een andere betrouwbare site. Dit is gewoon echt een malfide bedrijf en adviseer u om hier nooit maar dan ook nooit iets te bestellen. En een bedrijf zonder een telefoonnummer is achteraf gezien natuurlijk al helemaal niet betrouwbaar!!! Wij hebben nu een advocaat ingeschakeld die deze zaak gelukkig op zich gaat nemen. Niet alleen voor onszelf, maar hopelijk ook dat andere mensen niet meer gedupeerd kunnen worden door deze oplichtersbende!!

25 oktober 2023

ontkennen van levering

In 2021 de makita WR100D besteld bij Twaiko. Was goedkoper dan elders. Na ongeveer 1 jaar begon de machine kuren te vertonen. Gemaild en opgestuurd. Vrij snel kreeg ik een nieuwe. Hardstikke goed van dat bedrijf. Snelle reactie en levering. Nu, na ongeveer 1 jaar, weer stuk. weer gemaild en opgestuurd in originele doos. Kreeg hem direct weer terug gestuurd in een open verpakking met begeleidend brief dat het apparaat niet door hun geleverd was. Bij levering door de pakketdienst viel de machine al uit de doos. Op zijn minst had men de doos dicht mogen plakken. Ik vind het jammer dat ze ontkennen dat de machine niet door hen geleverd is. Hij is namelijk onder garantie door Twaiko zelf geleverd.

23 oktober 2023

Dit bedrijf houdt zich niet aan wet- en…

Dit bedrijf houdt zich niet aan wet- en regelgeving mbt consumentenrecht.
Dit delen ze je ook graag mede, wanneer je heb hierop wijst.

Kortom, zijn je rechten je lief? Doe dan geen zaken met Twaiko

6 oktober 2023

Goede prijzen, echte producten

Laagste prijs voor een duur product (Singer naaimachine, scheelde tientallen euros), met een klein weekje verzonden, geen gedoe, product in goede staat ontvangen.

21 september 2023

Ongelooflijk onprofessioneel bedrijf

Ongelooflijk onprofessioneel bedrijf. Zit al ruim 1 maand op 2 printers te wachten welke al betaald zijn. Hebben geen telefoonnummer. Na 3e mail van onze kant krijg ik mail terug dat ik niet met hoofdletters mag vragen waar printers blijven!! vervolgens wordt er gezegd dat de printers waarschijnlijk bij DPD chauffeur thuis staan (??) of ik maar even 2 DPD formulieren wil invullen. Nog nooit zoiets meegemaakt.

15 september 2023
Logo Twaiko

Antwoord van Twaiko

Geachte klant,

Wij danken uw hartelijk voor uw constructieve beoordeling over onze webshop.

Om toekomstige klanten van onze webshop een zo objectief mogelijk beeld te geven van de situatie zal ik het één en ander toelichten.

Eind augustus en begin september heeft u twee mailtjes gestuurd m.b.t. de levering van de 6 printers die u bij onze webshop heeft besteld. De mailtjes hebben wij kort na ontvangst beantwoord.

Gisteren, op 14-09 stuurt u ons vervolgens 2 mailtjes ik citeer:

"WAAR BLIJVEN DE PRINTERS!!!!!!"

"WAAR BLIJVEN DEZE PRINTERS!!!"

Waarop wij u vanochtend een reactie mailden waarin we inderdaad aangaven dat wij het prettig vinden dat als mensen met ons communiceren dit op een professionele manier gebeurd. Een mailtje zonder aanhef, geschreven in caps-lock en met veel uitroeptekens is in onze optiek niet zo professioneel, zeker niet als u uit naam van een bedrijf een mailtje schrijft.

Daarnaast hebben wij in ons mailtje aangegeven dat alvorens wij een onderzoek op kunnen starten bij DPD wij inderdaad een ingevuld en ondertekend formulier van DPD nodig hebben met daarbij alle informatie m.b.t. de verzenddatum en welke barcodes er niet zijn aangekomen.

Zodra wij de formulieren hebben ontvangen zullen wij direct een onderzoek opstarten bij DPD.

Ik begrijp dat het vervelend is dat u het onderzoek even af dient te wachten maar helaas is dit de gebruikelijke gang van zaken en hebben wij echt de formulieren nodig voordat wij hier mee verder kunnen.

Twaiko klantenservice

De bestelling was op tijd zoals ze…

De bestelling was op tijd zoals ze gezegd hadden. Het pakket was goed ingepakt.Wij hadden een mosaic puzzle art besteld maar hier zaten 2 dezelfde afbeeldingen in.Verder zaten niet alle afbeeldingen erbij wat wel.op de doos stond helaas Mijn dochter was erg teleurgesteld.Ik vind dit niet correct.

25 augustus 2023

Goed opgelost

In eerste instantie een verkeerde (duurdere) afzuigkap geleverd gekregen. Klantenservice heeft dit snel geregeld en binnen 3 werkdagen de juiste opgestuurd. Was even balen, maar verder netjes opgelost.

9 augustus 2023

Makkelijk besteld, prima prijs/kwaliteit

Makkelijk besteld, duurde even voor de levering kwam.
Werkte meteen!
Spatiebalk kwam niet goed terug, heb ik zelf opgelost.
Heel stil keyboard, wel vrij dikke toetsen.
Indien niet verlicht zijn de toetsen niet te lezen, activeren met escape toets werkt erg snel.
Voor dit geld een prima draadloos verlicht toetsenbord.
zou voor mij ook een stand met wit licht mogen hebben

7 augustus 2023