Tyskebilpriser Reviews

2. ook in
  3. Motorvoertuighandelaar
  4. Verkoper van tweedehands auto's

Geschreven door het bedrijf

Tyskebilpriser.dk specialiserer sig i import af biler fra Tyskland til Danmark – med fokus på personlig service, gennemsigtighed og skarpe priser.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor anbefaling - Høj ekspertise!

Stor anbefaling af teamet bag Tyskebilpriser, som fra første dag har ydet professionel vejledning og hjulpet hele veje gennem processen med hjemhentning af vores drømmebil. Særligt i den sidste fase, hvor der har misforståelse mellem den tyske forhandlers kontrakt og os som køber, har der været fuld support, der har sikret hvad vi var lovet!
Er helt sikkert ikke sidste gang jeg søger deres ekspertise!
Tak for hjælpen!

5 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når man tager fra den anden ende af…

Når man tager fra den anden ende af landet til den anden for at købe en bil, er man naturligvis spændt på, om Michael og dennes udsag og billeder har overdrevet bilens stand. Det var slet ikke tilfældet. Overordnet rigtig god bilkvalitet i forhold til det beskrevne og en pris der i den absolut gode ende, - set fra forbrugerens side forstås. Køber meget gerne bil igen ved anden kommende lejighed.

22 januari 2026

Min varmeste anbefaling.

Min varmeste anbefaling.
De har styr på processerne, er skarbe i deres rådgivning og holder hvad man aftaler.
Kommunikationen er nogle gange lidt udtrukket, men ender altid med svar.
Jeg kontakter dem igen når vi skal skifte bil næste gang

18 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun anbefale dette firma …

Jeg kan kun anbefale dette firma hvis man ønsker at finde den rigtige bil til den rigtige pris. Både hvis du bor i Tyskland eller i Danmark. De ved hvad de taler om, har de rigtige kontakter i Tyskland og er til at stole på. Helt igennem et meget seriøst firma indenfor køb og salg af biler.

22 september 2025

Varmeste anbefalinger herfra

Jeg har været mere end tilfreds med oplevelsen af mit bilkøb. Samtlige medarbejder jeg har været i kontakt med har været top professionelle og ingen skjulte regninger (som var min største frygt forud for købet). Jeg kan kun anbefale Tyskebilpriser til alle som ikke selv vil stå for alt logistik mm ved køb af bil i DE

22 september 2025

Fantastisk oplevelse!

Købet af vores nye bil hos Tyskebilpiser.dk er gået over al forventning. Vi var i starten en smule skeptiske over at købe bil i Tyskland, men alt skepsis er gjort til skamme af teamet bag. Processen er nøjagtig den samme som hvis vi havde handlet bil hos en dansk forhandler.
Der har under hele processen været super service af Mirko og fuld gennemsigtighed hvad angår priser. Vores næste bil bliver også handlet hos Tyskebilpriser.

17 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan absolut anbefale at handle her

Jeg kan absolut anbefale at handle her. Super service, troværdige medarbejdere og virkelig en god oplevelse hver eneste gang jeg har været i kontakt med virksomheden. Ærgerligt, at sure kunder der formentligt ikke opfylder deres del af aftalen skal ødelægge billedet af virksomheden gennem falske anmeldelser her på siden.

11 september 2025

Sublim service 🌟🌟🌟🌟🌟

Sublim service 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg havde lidt bekymringer omkring at køre fra Nordsjælland til Harrislee for at handle bil, og mine bekymringer blev gjort fuldstændig til skamme.

Mirko leverede en intet mindre end sublim service, bilen var klar ved ankomst, fuldt opladet og klar til overtagelse.
Dokumenthåndtering og betaling gik nemt, og handlen gik gnidningsfrit.

Jeg havde ikke fået registreringsattesten på min gamle bil med, og også her leverede Mirko en fantastisk service. Han hjalp med bestilling af registreringsattesten, og fulgte op da den var modtaget.

Jeg kan varmt anbefale Mirko og tyskebilpriser.dk

1 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min kæreste og jeg har dags dato…

Min kæreste og jeg har dags dato handlet Mercedes Eqb 250+ amg line ved tyskebilpriser.dk, med Mirko som sælger.

Vi har været rigtig glade for den åbenhed og tillid, der har været!
Rigtig god kommunikation, rigtig fin og god levering/instruktion af vores nye elbil. Fuldt ud “ tanket med strøm “, så den kunne køre hele vejen hjem til Nordsjælland på en opladning.

Det har været en sand fornøjelse, og vil helt sikkert have Mirko og teamet i tankerne, næste gang vi skal handle bil.
Og de har vores største anbefaling!

Hilsen Mads Gunnar.

15 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tysk bil til en rigtig god pris og tryg…

Tysk bil til en rigtig god pris og tryg handel
Fandt en bil på nettet i tyskland, Mirko og teamet var nemme at arbejde med og fik bilen hjem. Endda lidt før planlagt og dermed til lidt billigere pris (afgift omkring årsskifte), og med stor fleksibilitet ift. byttebil og afhentning. Det gør jeg gerne igen 👍Der var styr på det hele, men stadig en overskueligt proces. Det var en 1 år gammel mercedes med fabriksgaranti, der er formentlig ikke rigtig nogen forhandler garanti med fra tyskebilpriser.dk - men er ikke sikker. De kan helt sikkert hjælpe med en gennemgang og vurdering af bilen, hvis man er i tvivl om tilstand eller lign. Under alle omstændigheder en smertefri proces og 100% i orden service fra Mirko og co.

30 december 2024