Snel. Eerlijk gesprek. Ik heb mij geen moment oncomfortabel gevoeld. Ik had zelfs het gevoel volkomen alles te vertellen over mijn persoon.

Altijd met plezier via dit uitzendbureau gewerkt. Ze zijn vriendelijk, denken met je mee en de communicatie was echt top. Je voelt je geen nummer, maar serieus genomen. Bedankt voor de fijne samenwerk... Toon meer

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zeer positieve ervaring

Zeer positieve ervaring. Kon er snel terecht in Utecht. De zelfde dag een reactie gehad en toen gelijk een nieuwe optie aangeboden gekregen. Diezelfde middag een sollicitatiegesprek ingepland en 2 dagen later al aan het werk

13 april 2026

Je wordt goed geholpen bij UBN .

Je wordt goed geholpen bij UBN .
Ze nemen echt de tijd voor je met werk zoeken 👍🏻

26 maart 2026

Antwoord van UBN Uitzendbureau

Dank je wel voor je mooie woorden! We nemen graag de tijd, want goed werk vinden is geen sprint, maar een goede match 😉

Altijd met plezier via dit…

Altijd met plezier via dit uitzendbureau gewerkt. Ze zijn vriendelijk, denken met je mee en de communicatie was echt top. Je voelt je geen nummer, maar serieus genomen. Bedankt voor de fijne samenwerking.

24 december 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau

Wat een mooie review, dank je wel! 😊 Fijn om te horen dat je de samenwerking zo hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord en serieus genomen voelt, dus dit soort feedback doet ons echt goed. Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk werken we in de toekomst weer met plezier samen!

Dit bedrijf is erg goed en geschikt…

Dit bedrijf is erg goed en geschikt voor iedereen. Zelfs toen ik begon, sprak ik de taal nog niet vloeiend, maar ze behandelden me vriendelijk en nu heb ik alles geleerd. Ik ben dankbaar voor jullie vriendelijkheid en de goede behandeling van jullie medewerkers.

25 januari 2026

Antwoord van UBN Uitzendbureau

Bedankt voor je mooie review! 🙏
Fijn om te horen dat je je welkom en goed geholpen voelde, ook toen de taal nog lastig was. Geweldig dat je zoveel hebt kunnen leren. Dank je wel voor je vertrouwen in UBN Uitzendbureau!

vriendelijk, eenvoudig, snel en betrouwbaar

Vanaf ons eerste telefoongesprek ondernamen ze snel actie. De afspraak verliep erg goed en was heel prettig; ze waren zeer attent en namen een uitgebreid gesprek af. Na het gesprek belden ze me op om me op de hoogte te brengen van de stand van zaken. Ik hoop dat mijn aanvraag snel in behandeling wordt genomen.

11 december 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau

Dankjewel voor je fijne review! Super om te lezen dat je het contact als prettig en vlot hebt ervaren. We vinden het belangrijk om snel te schakelen en je goed op de hoogte te houden, dus leuk dat dat zo is overgekomen. We hopen dat je snel aan de slag kunt met leuk werk! 😊

hallo

hallo, ik ben blij dat ik dit bureau heb gevonden, het doet zijn werk goed, prettige communicatie. Ik raad het iedereen aan

1 november 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau

Wat leuk om te lezen! Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling. Blijf het vooral verder vertellen, daar maak je ons heel blij mee! 😄

Top!

Top uitzendbureau!!

25 oktober 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau

Wat leuk om te lezen. Dank je wel voor het compliment! 💪

Solicitatie

Hoi ik hen 4a5 weken geleden contact gehad met sophia voor een gesprek over vacatures in soesterberg maar ik heb verder van jullie niks meer gehoord, wat ik wel een beetje jammer vind

15 september 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau

Bedankt voor je bericht en je geduld. Wat jammer om te horen dat je niets meer van ons hebt vernomen. Dat is niet zoals het hoort. We nemen contact met je op om dit goed op te pakken.

Wordt altijd netjes te woord gestaan…

Wordt altijd netjes te woord gestaan komen altijd met een passende oplossingen . Voor mij allemaal heel positief tot nu toe 👍

2 oktober 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau

Super om te lezen, dank je wel voor je vertrouwen! 👍

No Go!

Bij UBN zijn de medewerkers zeer profesioneel en aardig,alleen de locatie Bij Santrade is twijfelachtig..
Tijdens de inwerk periode is alles in het engels,wat opzich niet erg is maar wel als diegene die de uitleg geeft zeer snel praat en zacht waar door je de helf niet begrijp of hoort..En als je vraag of het wat langzamer kan of in het nederlands word dat gezien als Arogantie of bijdehand gedrag en word je daarna ontslagen..Het maakt niet uit wie er goed of fout zit er word altijd de kant van de vaste medewerker gekozen..Dus kort gezegd UBN is prima Uitzendbureau maar als je op een normale manier behandeld wil worden zou ik de locatie van Santrade vermijden.

3 september 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat de onboarding niet helemaal naar wens is verlopen. Loop even bij ons kantoor naar binnen, dan bespreken we het (en uiteraard in het Nederlands). Bij UBN vinden we het belangrijk dat iedereen zich prettig en gehoord voelt.

Ik vind alles heel goed

Ik vind alles heel goed
uitstekende service

1 augustus 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau

Wat een mooie beoordeling. Daar doen we het voor!

Good administration to work with

Good administration to work with
I recommend you all

25 juli 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau

Thank you for the great recommendation! If there’s anything else we can do, just reach out. 🙌

Heel lief ontvangen door Mvr

Heel lief ontvangen door Mvr. Milie heeft een warm welcome en ik had op verkeerde datum maar zij hel me graag omdat ik tot daar was gekomen . Dankjewel :)

21 juli 2025

Wat fijn om te lezen. Dank je wel! 🙏

solliciterde via UBN is top

solliciterde via UBN is top
100% werk gelegenheid
Door groei vermogen is aanwezig
💯🫡

25 juli 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau

Wat een topreview... dank je wel! Super om te horen dat solliciteren via UBN zo soepel ging. Daar doen we het voor 🙌