UGC Campus Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Name a better coach, I’ll wait!! Zoë is oprecht de allerbeste en liefste coach die je maar kan treffen. We hebben nu 1 call gehad en ik heb al zoveel nieuwe inzichten gekregen, nuttige tips en motivat... Toon meer

Binnen twee maanden had ik mijn investering in UGC Campus terugverdiend dankzij de coaching van Zoë. Dit bewijst dat haar claims daadwerkelijk haalbaar zijn. Zoë is niet alleen ontzettend lief, maar z... Toon meer

Ik volgde UGC campus al een tijdje voordat ik mij inschreef. Uiteindelijk heb ik de beslissing genomen om mij in te schrijven en ik had nooit durven dromen dat ik oprecht geld maak door video’s aan... Toon meer

Ik heb echt een hele erge goede ervaring met de coaching van Zoë, ze weet bijna op alles een oplossing en kan je me veel hulpvragen helpen. Ook vind ik het echt mega fijn dat Zoë heel eerlijk is, dus... Toon meer

1. Coach

Persoonlijk 1:1 Coaching traject voor startende UGC Creators en gevorderden.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zoë beste UGC coach

Zoë is de beste UGC coach, ik heb in een korte periode onwijs veel geleerd en leer nog steeds veel bij door Zoë! Mocht je willen beginnen met UGC of al bezig zijn maar wat meer motivatie nodig hebben is Zoë de persoon die je zoekt!

30 oktober 2023

UGC Campus is echt een must om op te schalen!

Ik wilde mijn UGC skills een upgrade geven en ben ik had Zoë in het begin van mijn UGC avontuur al op het oog. Sinds ik met haar cursus ben begonnen ben ik enorm gegroeid door haar coaching. Ze bouwt echt een band met jou en de andere meiden op en zorgt voor betaalde samenwerkingen.

Ik heb haar al bij meerdere aanbevolen en zal ik blijven doen!

30 oktober 2023

Zoë is echt een mega betrokken coach

Zoë is echt een mega betrokken coach! Super eerlijk en direct, precies wat je nodig hebt in dit traject. Ze staat altijd voor je klaar en geef je het gevoel dat ze ECHT aan je denkt!!

29 oktober 2023

Beste investering in jezelf

Ik wist niet goed hoe ik mijn UGC traject moest beginnen. Via social media ben ik Zoë tegen gekomen en zij heeft mij geïnsprireerd om de stap te zetten en de coaching bij haar te volgen. Zoë is lief, betrokken, bekwaam en perfectionistisch. Zij streeft ernaar dat al haar leerlingen net zo succesvol worden als dat zij geworden is. Ze biedt 1:1 begeleiding, wat veel meer waarde geeft. Je kan altijd bij haar terecht voor vragen en feedback. Daarnaast kom je ook in contact met de andere leerlingen, waardoor er veel ervaring, hulp en waardevolle tips worden gedeeld. Zeker een aanrader en de beste investering in jezelf!

Enorm waardevol

Ik ben erg blij dat ik de 1:1 coaching heb aangeschaft! Nog maar 1 call gehad en nu al mega veel extra waarde gekregen. Zoë weet precies waar ze het over heeft en helpt je graag. Ze doet echt veel moeite voor haar leerlingen en levert veel waarde.

Nummer 1 UGC Coach!

Als je een oprechte, eerlijke en transparante UGC coach zoekt, dan raad ik UGC Campus zeker aan! Je leert het echt van de beste + je komt in een super supportive groep met andere meiden die elkaar dagelijks motiveren en helpen. Zonder het coachingstraject van Zoë zou ik echt niet weten waar ik moest beginnen, en ik heb dingen geleerd waar ik anders nooit aan had gedacht. Je leert alles van de meest succesvolle UGC creator van Nederland! Zeker de investering waard!

30 oktober 2023

Geen moment spijt gehad van deze keuze!

Zoë en UGC campus kan ik echt iedereen aanraden. Ik wilde super graag beginnen als ugc content creator maar durfde de stap niet te zetten en wist totaal niet waar ik moest beginnen. Zoë begeleid je het hele traject en geeft super goede, eerlijke feedback. Zoë staat altijd paraat voor appjes etc en legt echt in “Jip en Janneke taal” uit hoe alles werkt. Je wordt bij UGC campus van A tot Z begeleid zodat je op eigen benen het beste uit jezelf kunt halen. Ik twijfelde enorm of ik het geld er aan uit wilde geven maar heb geen moment spijt. Je verdiend het met Zoe haar absoluut fantastische coaching binnen een no time terug!

Top!

Als je nieuw bent met UGC en je hebt geen idee waar je moet starten, dan ben je bij Zoë op het goede adres! Zij is een geweldige Coach en geeft je alle ins en outs die je nodig hebt!

30 oktober 2023

Eerst was ik nerveus voor mijn eerste…

Eerst was ik nerveus voor mijn eerste call, maar door het vele contact door al mijn vragen op whatsapp voelde ik me weer heel erg op mijn gemak. Na mijn 1e call wist ik al zo veel en ik kon bijna al zo goed als zelf aan de slag.😍 She is the best 💕

25 september 2023

Resultaten zeggen meer dan woorden dus

Resultaten zeggen meer dan woorden dus: bijna €3000 omzet in de eerste maand UGC coaching van Zoë. Ik ben rond juli begonnen en na de coaching van Zoë ben ik echt een fulltime inkomen gaan creëren. Daarnaast is Zoë mega eerlijk en verteld ze echt alles wat ze weet! Ze houdt geen dingen toch stiekem achter, maar juist heel transparant. Op deze manier kan je zo snel, zo hard groeien als UGC creator. En daarnaast regelt ze voor haar leerlingen echt dé meest toffe samenwerkingen met bedrijven waarvan je droomt te weken. In dit geval: niet denken maar doen!

Best coach ever🫶🏼

Ik heb pas 1 call gehad maar daar al ontzettend veel aan gehad. Zoë wil je echt helpen en blijft eerlijk en kritisch, dit zijn de eigenschappen die mij uiteindelijk verder brengen. Ik kan niet wachten op de volgende calls om verder te blijven groeien🫶🏼

30 oktober 2023

Top UGC Coach - Maximale waarde voor je investering!

De UGC Coach van UGC Campus is geweldig. Ze begrijpt mijn behoeften perfect en heeft een werkwijze waar je u tegen zegt. Haar vermogen om lastige concepten eenvoudig uit te leggen is indrukwekkend. Ze is toegewijd en altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Ik heb elke cent die ik heb geïnvesteerd meer dan waard gekregen. Ik raad UGC Campus (Zoë Bakker) zeker aan aan iedereen die UGC serieus neemt! Bedankt voor alles Zoë! ❤️

UGC Campus

Sinds August 2023 ben ik begonnen met het UGC traject bij Zoë, ik wilde mijn leven veranderen en wat gaan doen wat ik leuk vind om te doen.

Zoë coach je super goed, is heel persoonlijk, is altijd eerlijk en kritisch waardoor je perfectie levert. De UGC Campus groep is zo fijn om met elkaar te sparren en bepaalde punten te bespreken waar je tegen aan loopt. Ook komen daar unieke samenwerkingen in die Zoë regelt.

Wil jij nou ook met veel plezier je werk doen zet dan nu die stap en meld je aan bij de UGC campus.

30 oktober 2023

De cursus is het echt echt waard!

Je kan echt geen betere coach hebben eigenlijk, Zoë weet echt wat zij doet. Ze verteld je alle ins & outs over het werk “ugc creator”. Ze heeft een heel chil coaching traject dat bestaat uit calls, groepsapp (waardoor nog meer motivatie) met de andere meiden, huiswerk + daarbij reageert ze ook op alle vragen die je erbuiten hebt, als je iets even niet begrijpt. Ze is super eerlijk wat heel chil is omdat je altijd weet waar je aan toe bent en ze haalt het beste in je naar boven. Ze helpt je dus echt op weg en als je al gevorderd bent ook met de laatste puntjes op de I.

UGC Campus family🫶🏼

De coaching bij Zoë is heel fijn omdat het 1 op 1 is en je dus niet allerlei instructie video’s hoeft te bekijken. De calls zijn heel leerzaam en daarna krijg je een mail met punten om aan te werken. In de eerste week had ik al een betaalde samenwerking. 👏🏼 Zoë deelt niet alleen hele waardevolle tips en waarde, maar ook zorgt ze voor samenwerkingen voor haar studenten. Ze is een echte topper!✨

Ook heeft UGC Campus een groepsapp met alle studenten, iedereen helpt elkaar en alles is bespreekbaar, dat is zo fijn! Onze eigen UGC family. 🫶🏼

BEST coach to get!

Ik deed al meerdere maanden UGC met maar af en toe een samenwerking, hierdoor had ik de moed verloren en een beetje opgegeven. Ik had al veel coachings voorbij zien komen maar die van Zoë sprak mij erg aan. Toen ze uitkwam met de gevorderde coaching had ik mijn keuze vrij snel gemaakt! En EERLIJK nog geen seconde spijt van gehad!! Ik heb in de eerste maand sinds de coaching al meer verdient dan dat ik in meerdere maanden alleen voor de coaching had verdient!
Zoë is eerlijk en rechtuit, precies wat je nodig hebt want het is ook niet altijd rozengeur en maneschijn. Zoë heeft mij veel tips gegeven en gezegd wat ik best anders zou doen. Maar wat ze vooral heeft gedaan is mij de confidence en de motivatie gegeven die ik miste en nodig had!! De groep waar je in terecht komt is GEWELDIG iedereen is super lief en behulpzaam! Dit was een top investering in mijzelf 😊

30 oktober 2023

Ik heb na een lange tijd twijfelen aangemeld voor de coaching

Ik heb na een lange tijd twijfelen me toch aangemeld bij het coaching traject van Zoë, en heb er geen seconde spijt van gehad. Ik heb ontslag genomen bij mijn huidige baan om mij 100% in te zetten voor het traject omdat ik alle vertrouwen had/heb in Zoë. Ik ben nu ongeveer 1 maand bezig en heb al veel mogen leren en heb €700 verdiend als beginnende UGC creator in de eerste maand. Dit allemaal dankzij Zoë haar hulp en vertrouwen. Ik raad deze coaching 100% aan omdat je er echt wat van kan leren en je er wat voor terug krijgt, resultaten maar ook maandelijkse inkomsten. 💗💗💗

TOP TIER Coach 🩷

Zoë Bakker is wat je noemt een golden coach! 🌟 Ik ben altijd erg terughoudend geweest in het aanschaffen van trainingen, maar ik ben zo blij dat ik deel uitmaak van de UGC campus! Eerlijk, efficiënt, geduldig en enorm lief zijn de woorden waarmee je Zoë kan omschrijven. Elke cent die ik in deze coaching heb gestopt was het dubbel en dwars waard en heb ik zo terug verdiend door de fijne begeleiding van Zoë. 100x een aanrader als je op zoek bent naar een UGC training waarbij je gaat werken aan een succesvolle toekomst en als je deel uit wilt maken van een team vol supportive women 🩷

30 september 2023

Geen moment spijt gehad!

Ik volg nu sinds een maand coaching bij Zoë en echt waar, ik heb geen moment spijt gehad! Deze coaching heeft zoveel waarde, denk aan 1:1 calls, een grote community met gemotiveerde meiden, betaalde samenwerkingen die worden aangeboden door Zoë en een oprechte mening van haar op jouw werk! De coaching is aangepast op jouw behoeften en ervaring waardoor dit heel persoonlijk is. Oprecht de beste coaching van een ervaren UGC creator.

Beste coach ooit!😍

De coaching van Zoë heeft mij echt onwijs geholpen, ik begon 3 maanden geleden met ugc en had echt nog geen idee wat ik moest doen. Met haar hulp heb ik me in twee maanden tijd zo kunnen ontwikkelen dat ik inmiddels 1200 euro in een maand heb verdient! Als je het mij vraagt zeker weten de investering waard😍