Deze maand drie keer opgenomen. Eerste keer: dinsdag ingediend, woensdag erop. Tweede keer: vrijdag ingediend, maandag erop. Derde keer: maandag ingediend, dinsdag erop. Bedragen liepen van € 96 to... Toon meer
Woensdag gestort, donderdag de spins gekregen, vrijdag zat de omzet er al op... tussendoor nog de kat naar de dierenarts gebracht, maar het bonussaldo werd keurig omgezet
Ik stelde een simpele KYC-vraag en verwachtte copy-paste. De live chat-agent legde uit welk document telde en waarom het volledige adres zichtbaar moest zijn. Duidelijk antwoord, geen robottoon
Vergelijk Nederlandse casino’s met snelle uitbetalingen, heldere voorwaarden en een gebruiksvriendelijke ervaring.
Na met de tv nog aan
Na met de tv nog aan: ik heropende de opnameaanvraag na opnieuw inloggen; alles klopte tot op de cent.
Bij terugkomst heb ik de lobby op…
Bij terugkomst heb ik de lobby op recent gespeeld gezet; de lobby laadde niet door elkaar. klein ding, groot gemak
Alleen even de site geopend en…
Alleen even de site geopend en gescrold. De minimale opname stond al in de kassa, dus ik wist meteen waar ik aan toe was.
Deze maand drie keer opgenomen.
Deze maand drie keer opgenomen.
Eerste keer: dinsdag ingediend, woensdag erop.
Bedragen liepen van € 96 tot € 407, elke keer exact zoals aangevraagd
Ik wilde alleen kijken
Ik wilde alleen kijken, dus ik heb een screenshot naar support gestuurd; de juiste regel werd aangewezen. daar kon ik mee verder.
Na een korte pauze heb ik de…
Na een korte pauze heb ik de opnameaanvraag na login heropend; dezelfde aanvraag stond er nog. beter dan verwacht.
Op dat moment heb ik de eerste login op…
Op dat moment heb ik de eerste login op mijn telefoon getest; alle drie pagina’s reageerden zonder fout. dat voelde netjes
vaste gang van zaken
vaste gang van zaken. bericht sturen. wachten. antwoord lezen. deze keer ging het over een storting die twee keer leek te zijn geboekt, was maar één keer afgeschreven. netjes uitgelegd met een overzichtje erbij, prima afgehandled.
Ik stelde een simpele KYC-vraag en…
ik volgde mijn payout in de…
ik volgde mijn payout in de transactiegeschiedenis; het eindbedrag stond apart van eventuele kosten. Daarna ben ik gewoon verder gegaan
Ik was wat ongeduldig en heb mijn…
Ik was wat ongeduldig en heb mijn laatst gespeelde slot teruggezocht; de tafel sloot niet vanzelf. ik bleef niet hangen
Na een korte pauze heb ik de laatste…
Na een korte pauze heb ik de laatste kassa-aanvraag vergeleken met mijn saldo; het bedrag kwam terug met een korte notitie. tenminste duidelijk
Na met 11% batterij over
Na met 11% batterij over: ik vergeleek echt saldo en bonussaldo; het aantal spins klopte.
Als beginner de FAQ over verificatie…
Als beginner de FAQ over verificatie doorgelezen, stond alles er duidelik in
netjes gemeld dat de verificatie klaar…
netjes gemeld dat de verificatie klaar was, de mail kwam zelfs met uitlg erbij.
ik kreeg via mail antwoord van Roos van…
ik kreeg via mail antwoord van Roos van support; ik kreeg een concreet moment voor de update. Daarna ben ik gewoon verder gegaan.
De bonusvoorwaarden stonden in het…
De bonusvoorwaarden stonden in het Nederlands en Engels hetzelfde. Dat stelde me wat meer gerust vóór het claimen.
Eerst de bonuspagina gelezen
Eerst de bonuspagina gelezen. de vervaldatum stond voor mij naast de knop, dat hielp met kiezen.
Mijn test
Mijn test: ik heb de bonuspagina na opnieuw inloggen geopend; resultaat: bijdrage van spellen stond zichtbaar. scheelde weer stress.
Eerst niets begrepen van de omzet… na…
Eerst niets begrepen van de omzet… na een mailtje wel, opname daarna direkt binnen.