Vriendelijk en behulpzaam bedrijf. Mijn bestelling, ging plotseling weer retour naar de verzender, maar na een mail met Toonzshop is dat keurig opgelost. Mijn bestelling liep daardoor wel iets vertrag... Toon meer
Hele mooie kleding, goede kwaliteit, voor ieder wat wils. Maten kloppen goed. Snelle levering. Ik zal Toonzshop zeker aanbevelen
Alles is netjes verpakt, snel verzonden en het pakketje is goed te volgen. De beschrijvingen op de site zijn goed en handig om de juiste maat te bestellen.
Na jaren twijfelen over een aankoop bij Toonzshop toch eindelijk de knoop doorgehakt. En ik ben blij dat ik het gedaan heb De jurk en het vest zijn allebei echt helemaal top! En de verzending naar Ne... Toon meer
Welcome to Toonzshop’s atypical world, a shop conceived and created by enthusiasts of the alternative world. Here you'll find original clothing with extraordinary designs. Driven by a responsible business ethic, Toonzshop brings together designers and independent brands that offer custom-made outfits in a variety of styles: from Bohemian and Fairy to sometimes Medieval, Steampunk or Rock-Goth, and of course, with Psytrance inspiration.
45 Route de la Cassette, 86000, Poitiers, Frankrijk
- +335 49 43 61 32
- contact@toonzshop.com
- uk.toonzshop.com
Vraagt klanten om een review
Hele mooie kleding
Hele mooie kleding, goede kwaliteit, voor ieder wat wils.
Maten kloppen goed.
Snelle levering.
Ik zal Toonzshop zeker aanbevelen
Betrouwbaar en aangeschaft product…
Betrouwbaar en aangeschaft product voldoet aan de verwachting.
Alles is netjes verpakt
Zeer mooie jurk
Zeer mooie jurk, zowel het model als de kwaliteit van de stof. De jurk valt zeer mooi .
Helemaal tevreden
De jurk en het vest zijn allebei echt helemaal top! En de verzending naar Nederland was ook nog eens heel snel.
Zeer tevreden
Betrouwbare website, snelle levering, mooie kleding.
Heb er al meerdere keren besteld en alleen maar goede ervaringen.
Unique and beautifull clothes, fantastic service 💕
Super toffe unieke kleding 🤩 hele fijne goede klantenservice 💕
Top mooie kwaliteit!!!
Snelle levering, kleur klopt.
Wat aan de kleine kant voor Medium, maar het gaat nog net!
Mooie en eerlijke producten
Mooie en eerlijke producten, snelle levering en fraai ingepakt!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
De legging is te klein (normaal draag…
De legging is te klein (normaal draag ik L, maar omdat Franse maten meestal kleiner zijn heb ik XL besteld) veel te lage taille.
En het retour sturen zeer gecompliceerd, duur en onduidelijk.

Antwoord van Toonzshop UK
Alles is perfect verlopen van bestellen…
Alles is perfect verlopen van bestellen tot levering
Mooie kleding en precies zoals het…
Mooie kleding en precies zoals het eruit ziet op de foto. Ik had de kleding ook met een paar dagen in huis, erg blij mee
Mooie kleding
Mooie kleding, fijne kwaliteit en super snel bezorgd.
Ik ga hier zeker nog bestellen!