Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick snabb hjälp med förslag på färger t cape. Lätt att beställa o betala. Varan kom snabbt. Däremot kan jag tycka att jag får för mycket reklam från er varje dag. Inte aktuellt att köpa ngt ytte... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ja har närmare 20 plagg från Er i olika utförande..trivs jättebra men ser att det lätt blir lite trasigt här å där då man tex har dragkedja på jackan å det lätt hakar i. Skulle gärna få tips på hur ma... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans. Bra kvalité, känns mjuk och skön. Lätt att tvätta i 30 grader. Lite svårt dock att välja rätt färg, den ljus beige som jag beställde var ganska mörk i färgen. Krångligt att byta så... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fint kundbemötande, hög kvalitet på plagg och sjalar och säkra leveranser är sådant jag uppskattar med Ulla Jacobsson Kläder. Har varit kund i många år och ser att nu med de nya ägarna blir det ännu r... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Ulla Jacobsson Kläder - En färgstarka värld av finstickade plagg. Utforska vår kollektion av capes, koftor, ponchos och sjalar som erbjuder en oändlig mångfald av stil. Med en rik palett av färger kan du skapa personliga uttryck för varje tillfälle. Dessa tidlösa plagg är utformade i en storlek som passar alla. Upptäck elegans och mångsidighet på ett nytt sätt idag.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Färgen motsvarade inte beskrivning…

Färgen motsvarade inte beskrivning eller foton

17 maart 2026

Tack för din feedback!
Vi är ledsna att färgen inte motsvarade dina förväntningar. Färgåtergivning kan tyvärr variera mellan olika skärmar och plattformar, vilket ibland gör att nyansen upplevs annorlunda i verkligheten jämfört med bilderna.
Vi hjälper dig gärna att hitta rätt färg – tveka inte att kontakta oss så guidar vi dig utifrån dina önskemål!

Jag bara älskar sjalen!

Jag bara älskar sjalen!

18 maart 2026

Tack snälla för din fina feedback! 😊
Vi blir så glada att höra att du älskar sjalen – det betyder mycket för oss! Hoppas du får stor glädje av den 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Passade bra med övriga färger i min…

Passade bra med övriga färger i min garderob och blir perfekt på nästa utlandsresa i juni!

10 maart 2026

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack snälla för din härliga feedback! 🌟
Vad roligt att höra att den passar så bra med färgerna i din garderob – och vad kul att den får följa med på din utlandsresa i juni! Hoppas du får en fantastisk resa och stor glädje av den 💛✈️

Jättefin Ella cape!

Jättefin Ella cape. Kommer att köpa fler av den. Snabb leverans.

25 februari 2026

Tack snälla för din fina feedback! 😊
Vi blir så glada att höra att du gillar din Ella cape – det betyder mycket för oss! Hoppas du får stor glädje av den och du är välkommen när det är dags för fler 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ni kunde nås på telefon r jag behövde…

Ni kunde nås på telefon r jag behövde hjälp med färgval

Ni kontaktade mig när Posnord hade missat att skicka meddelande till mig så paketet hade gått tillbaka.
Hjälpsamma, serviceminded och trevliga.

6 februari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Upplevde kvaliteten var sämre än…

Upplevde kvaliteten var sämre än förväntat på min cape.

19 januari 2026

Tack för din feedback!

Vi är ledsna att höra att kvaliteten på capen inte motsvarade dina förväntningar. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att du ska ha. Hör gärna av dig till oss så att vi kan titta närmare på detta och hjälpa dig vidare på bästa sätt.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Något för kort om man är lite rundare

Något för kort om man är lite rundare i formen. Annars ok

27 december 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Våra produkter är one size, och vi förstår att längd och passform kan upplevas olika. Din feedback är värdefull för oss.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.