Lees wat reviewers zeggen
Veldig rask levering. Bestilte yogamatte, tøfler, pledd og lue. Tøflene er så myke og behagelige så jeg bruker de uten sokker. Solid såle og god passform. Pleddet er tykt og nydelig med kjempesøt ka... Toon meer
Best.4 store saueskinn og er superfornøyd 👌 Det ble litt forsinkelse fra Island pga tom på lageret,MEN hele tiden god kommunikasjon ,event.tilbud om pengene tilbake og oppdatering fra ullnorge hele t... Toon meer
Kjøpte ett ullpledd den er bare sååå lett, varm og god, til en god pris! ❤️🐑 absolutt noe som jeg vil anbefale til alle. Har lett etter ett spesifikk ullteppe med fin motiv på og at den ikke klør... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
ULLNorge-nettbutikk med ull og skinnprodukter for hjem og hytte. Hos ULLNorge benytter vi ull fra merinosauen som er spesielt fin og myk, og som er verdsatt for å være behagelig mot huden. Merinoullen føles lett, er skånsom mot huden, puster svært godt og fjerner fuktigheten fra kroppen. I tillegg er den spesielt godt egnet for ullproduksjon. Våre skinnprodukter er laget av mykt og luksuriøs italiensk lammeskin av beste kvalitet som garantert holder deg varm. I butikken vår finner du: -Bredt utvalg av ull og skinntøfler til damer, herrer og barn. -Ullpedd i mange varianter og størrelser -Stort utvalg av saueskinn -Reinsdyrskinn -Ullaken og ullsengetøy -madrasser -Sitteputer og sitteunderlag -Luer foret med fleece til barn og voksne -Votter -Ullvest og poncho -Kuleluer som forestiller dyr -Yogamatter -Hundeseng i ull -Sitteputter til campingstoler Vi er store på saueskinn med kvalitet til gode priser. Spesielt pakketilbud på 2 og 4 skinn er veldig populære hos oss. Hva passer vel bedre i det Norske klima en gode tøfler på foten, pledd i sofaen eller saueskinn i godstolen ? Unn deg og dine produkter laget av naturlige materialer som er en del av Norske tradisjonen. Velkommen hos ULLNorge- butikk med skinn og ullklær etablert i 2009.
Contactgegevens
Noorwegen
- ullnorge.no
Vraagt klanten om een review
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Godt produkt
Har kjøpt ull laken og er veldig godt fornøyd med produktet. Ulla er myk og god å ligge på og det blir lunt og godt i senga.
Helt greit produkt
Helt greit produkt, trodde produktet var litt som avbildet men er korthåret. Kan ikke sammenlignes med de som er langhåret
Topp kvalitet og rask levering
Kvalitetsvare på høyeste nivå!
Utrolig rask levering og god kvalitet på produktet. De var utsolgt for de tøflene jeg opprinnelig bestilte, men de ga meg noen dyrere/bedre enn de jeg hadde bestilt uten at jeg måtte betale noe mer enn det jeg opprinnelig hadde betalt. Må si jeg sjeldent har opplevd en så god kundeservice!! Anbefaler dem på det sterkeste!
Et flott produkt
Et flott produkt! Varmt og godt ullpledd. Og morsomt med alle kattene på pleddet.
Rask levering
Rask levering, hyggelig bedrift og folk. Produktene er gode. Tipp topp! Ønsker et pledd som dyne ved en senere anledning!
Kjøpte pakke på 4 var veldig…
Kjøpte pakke på 4 var veldig forskjellige (bestilte sorte skinn). Sendte inn reklamasjon og eneste svar var, send ett eller alle tilbake. Dette må man betale for. Ba om at de tok kontakt med meg for å komme frem til en løsning som kunne godtas fra begge parter. Hørte ikke noe mere!
Fikk små skinn og baksiden var ikke ren…
Fikk små skinn og baksiden var ikke ren på det ene, samt kantene harde.
Sur tilbakemelding da jeg ville returnere dem, og venter enda pengene på konto.
Ikke fikk de adressen min rett på returlappen heller.

Antwoord van Ullnorge
Rask levering
Rask levering og kjempebra produkt
Rask levering og kjempebra produkt! Kunne vært bedre innpakka under sending.
Behagelig å sitte i alle temperaturer .
Godt sortiment
Godt sortiment, raske tilbakemeldinger, gode tilbud og meget rask levering.
Det er andre gang vi kjøper et pakke-tilbud og vi er like fornøyd igjen.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.