Snabb service med transport av 2 sängar i Stockholm. Killarna bar dom tunga och 105 cm breda sängarna 4 tr upp till oss. Dom jobbade effektivt och var dessutom glada och fräscha. Extra plus för den s... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Så bra företag Förra veckan gjorde jag en beställnig snabbt enkelt till ett mycket bra pris Idag 10 .00 är soffan hämtat Morris och medhjälpare kunde sitt jobb på alla plan Suverän kund kontakt... Toon meer
Fantastiskt bra tjänster som erbjuds av Ungdomskraft. Jag behövde hjälp att fylla en släpkärra med möbler, flyttlådor etc. för en flyttransport, eftersom jag själv inte kan bära tungt. Jag hade hyrt e... Toon meer
Hade problem med att boka online. Fick snabb hjälp via e-post. Två fantastiska grabbar med social kompetens och service ut i fingerspetsarna var snabba med att utföra jobbet. Extra plus för bekräfte... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Ungdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet – Ungdomskraft. Vi hjälper både privatpersoner och företag med att lösa vardagspusslet. Vare sig det är att bli av med gamla soffan eller sätta upp en whiteboard på kontoret så finns vi här. Sedan våren 2022 finns vi även i Göteborg med samma mål som i Stockholm, få ut ungdomar i arbetslivet. Vi erbjuder samma tjänster i Göteborg. Vi sysslar även med företagsbemanning och idag är vi närmare 40 heltidsanställda som stöttar företag inom lager, butik och ekonomitjänster.
Ungdomskraft
Geschreven door het bedrijf
- Oavsett uppdrag!
- Vi drivs av möjligheten att lösa problem och strävar genuint efter att utföra samtliga uppdrag till perfektion.
Contactgegevens
Södra Hamnvägen 44, 115 41, Stockholm, Zweden
- 08-517 082 81
- kontakta@ungdomskraft.com
- ungdomskraft.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vilken insats Hugo och M gjorde!
Vilken insats Hugo och M gjorde!
Vi är så nöjda 🌟
Smidig och punktlig leverans och allt…
Smidig och punktlig leverans och allt var väl inpackat och bevarat. Jag fick ett professionellt intryck av ungdomskraft.
Superbra
Superbra! Smidigt, gick snabbt från bokning tills genomförande. Killarna som kom och hämtade upp grejerna var snälla, hade bra kommunikation och löst allt! Supernöjd!
Riktigt bra hjälp av Melker & David som…
Riktigt bra hjälp av Melker & David som lyfte en mycket tung bäddsoffa genom en smal trapp, två flyttfirmor innan var på plats men lyckades inte.
Otroligt trevliga och proffsiga!
Ni är trevliga, lugna, försiktiga, ställer saker och lådor på ett fint sätt.
Har anlitat UK flera gånger och blir glad varje gång! Bemötandet och respekten är viktig i detta jobb och ni är ett föredöme. Snabba och effektiva. Vill verkligen tacka er!
Tillmötesgående och försökte verkligen…
Tillmötesgående och försökte verkligen hjälpa till även fast det inte var så lätt.
De kom o tömde vårat garage på allt…
De kom o tömde vårat garage på allt möjligt vi samlat på oss genom åren. Grymt bra grabbar med "Det löser vi"-mentalitet!
Melker och David gjorde ett fenomenalt…
Melker och David gjorde ett fenomenalt jobb med hjälp av flytt och var otroligt flexibla och trevliga! Rekommenderas varmt!
Två sympatiska ynglingar
Två sympatiska ynglingar, David och Melker, rensade snabbt och effektivt undan allt vårt "avfall" med hjälp av starka muskler och glatt humör. Mina oreserverade rekommendationer..
Jag är supernöjd med Ungdomskraft
Jag är supernöjd med Ungdomskraft. Jag kontaktar dem ett par gånger varje år och jag kommer att fortsätta göra det i framtiden. Tack Melker och David för er tjänst idag!
Trevligt bemötande och bra service👌😊
Helnöjd!
Superenkel bokning, bra pris. Dessutom jättetrevliga ungdomar. Detta var andra gången jag anlitade Ungdomskraft och har varit supernöjd båda gångerna! Kommer definitivt att anlita dem igen om behov uppstå
Busenkelt och supersmidigt
Busenkelt att boka! Kontaktade Ungdomskraft på fredagen, och på måndag fm kom två toppenkillar och forslade bort allt på nolltid. Supersmidigt! Kommer helt klart att använda tjänsten igen framöver.
Kanon!!!!!
Väldigt smidigt
Väldigt smidigt. Kom på uttalad tid och fick jobbet gjort.
Superbra!
Superbra!! Lätt och smidigt att boka, mycket trevliga personer som hjälpte till att med stor försiktighet och omsorg få bort våra skåp!
Stort TACK!
Starka trevliga grabbar
Starka trevliga grabbar. Mycket bra service.
Dit is Trustpilot