Absolut super flotte perler. Mangler kun, at der er navn på, hvilke perler hedder hvad, da jeg gerne vil kunne skrive i mine salgsopslag, hvad mine smykker er lavet af.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Pålitliga, god kontakt, blixtsnabb leverans, en sak var slut och dom justerade snabbt summan och det kom snabbt ett mail med förslag på lösning och en gåva. Dom tar hand om sina kunder och är måna om... Toon meer
Fantastisk webshop. Jeg handlede under deres fødselsdag, men oplevede desværre en manglede varer. Jeg kontaktede dem men den varer jeg havde købt var desværre blevet udsolgt. Jeg blev tilbudt pengene... Toon meer
Jeg har handlet flere gange hos Unit perler og jeg kan kun anbefale at mannhandler her, hvis man ønsker et bredt udvalg af Krea. Jeg personligt køber sten og perler, og de har et bredt udvalgt af høj... Toon meer
Vi er en familieejet virksomhed, som har kastet sig ud i det store perle- og smykke univers. Gennem stort kendskab og stærke kreative rødder er det ikke en tilfældighed at det netop er perler og smykker vi har kastet os over. I vil på Uniqperler.com kunne købe smykkematerialer, perler og smykker. Uniq Perler har nogle helt grundlæggende værdier som, god service, loyalitet og kvalitet. Disse værdier er grundstenen i denne virksomhed og vi, hos Uniq Perler stræber altid efter det bedste og med disse værdier i fokus tør vi godt at love dig at du er i gode hænder her hos os.
9260, Gistrup, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Elsker at handle mine perler og smykkedele her. Virkeligt stort udvalg og det bliver pakket og sendt hurtigt. Har altid været tilfreds med kvaliteten på materialerne 🤩
Nydelige perler av meget god kvalitet! Kommer raskt frem og aldri noe feil!
Lige hvad jeg forventede, ikke sidste gang jeg handler der
Kvaliteten er absolut i top, og glæder mig til at handle der igen. Dana fra Sæby
Nemt at finde rundt på hjemmesiden og varene leveret til tiden
Fantastisk service, super kvalitets produkter, og altid den bedste service. Elsker at handle ved Uniqperler, der er altid meget hurtig levering, og respekt for varerne, da de bliver pakket omhyggeligt. Har handlet hos dem i flere år, og altid været meget tilfreds.
Hurtig levering og mange kreative ting at vælge imellem. Vender snart tilbage ☀️
Jeg er meget tilfreds med naturstens vedhæng som jeg bruger til bl.a mine øreringe og et armbånd. God kvalitet. Hurtig levering
Så mange fine ting i god kvalitet til rimelige penge! Og vanvittigt hurtig leveringstid. Klart mit foretrukne sted at købe ind til smykkefremstilling 💎
Har kun ros til denne hjemmeside. Jeg købte deres sommerboks hvor jeg vil sige jeg kunne godt have brugt nogle instrukser på hvordan jeg bruger de forskellige materialer så jeg har fået med så jeg kan få fuldt ud potentiale fra denne skønneboks. Ellers har jeg ikke noget at sætte fingeren på god kundeservice hvis man har brug for hjælp til noget og hurtigt og god levering.
Uniqperler.com giver en god service og god hjælp og rådgivning.
Artistic Wire Kobbertråd – 14K Forgyldt, Anti Tarnish (1,0mm, 9,1 Meter) er et gost materiale at arbejde med og har lavet mange flotte armbånd med det allerede.
Rigtig gode priser, hurtig levering og fede produkter.
Det eneste der trækker ned for mig, var oplevelsen med hjemmesiden. Den slettede hele min kurv når jeg forsøgte at betale. Så jeg måtte åbne en ny fane og lægge alle produkterne i kurven igen, selvom jeg var logget ind.
Men alt i alt bestemt et sted jeg kommer til at handle fremover!
Jeres indpakning gør bare hele oplevelsen lidt bedre. Der var tilføjet et lille charm, som bare gør at det hele føles mere personligt. Det er sådan noget kunden lægger mærke til.
Keep up the good work ✌️
Jeg har nu købe 2 gange hos jer.
Første gang jeg bestilte gik der 3 dage så havde jeg mine vare 2 gang bestildt jeg Fredag og Pakken var hos mig Lørdag wauuuu hurtig levering og rigtig godt vare.
Kan kun anbefale 100% at handle hos denne butik.
God kvalitet og gode prisen.
Et fantastisk univers. Er helt afhængig af at se dem hver onsdag og fredag (og indimellem andre tidspunkter)
Anbefaler dem gerne til venner, kolleger og familie ♥️♥️♥️♥️♥️