Pålitliga, god kontakt, blixtsnabb leverans, en sak var slut och dom justerade snabbt summan och det kom snabbt ett mail med förslag på lösning och en gåva. Dom tar hand om sina kunder och är måna om... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Absolut super flotte perler. Mangler kun, at der er navn på, hvilke perler hedder hvad, da jeg gerne vil kunne skrive i mine salgsopslag, hvad mine smykker er lavet af.
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk webshop. Jeg handlede under deres fødselsdag, men oplevede desværre en manglede varer. Jeg kontaktede dem men den varer jeg havde købt var desværre blevet udsolgt. Jeg blev tilbudt pengene... Toon meer
Jeg har handlet flere gange hos Unit perler og jeg kan kun anbefale at mannhandler her, hvis man ønsker et bredt udvalg af Krea. Jeg personligt køber sten og perler, og de har et bredt udvalgt af høj... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er en familieejet virksomhed, som har kastet sig ud i det store perle- og smykke univers. Gennem stort kendskab og stærke kreative rødder er det ikke en tilfældighed at det netop er perler og smykker vi har kastet os over. I vil på Uniqperler.com kunne købe smykkematerialer, perler og smykker. Uniq Perler har nogle helt grundlæggende værdier som, god service, loyalitet og kvalitet. Disse værdier er grundstenen i denne virksomhed og vi, hos Uniq Perler stræber altid efter det bedste og med disse værdier i fokus tør vi godt at love dig at du er i gode hænder her hos os.
Contactgegevens
9260, Gistrup, Denemarken
- Uniqperler@hotmail.com
- uniqperler.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Flot udvalg på webshoppen
Flot udvalg på webshoppen. Modtog hurtigt min ordre. Dog var to af varerne leveret i forkert størrelse, men dette fik Pia i kundeservice hurtigt rettet op på.
Tusind tak for virkelig god service.
Handler gerne hos jer igen.
Super service, rigtig god og hurtig levering :)
Dårlig kvalitet til overpris
Bestilte en armbånd og blev slemt skuffet ved modtagelse. Det er af virkelig dårlig kvalitet og ved et hurtigt tjek på Temu kunne jeg se nøjagtig samme smykke til en væsentligt billigere pris. Armbåndet ankom også i samme lille plast pose som fra Temu. Jeg føler mig godt og grundigt snydt og betalt overpris for Kina skrammel

Kun godt at sige om ALT
Fine kvalitetsprodukter og de er til fornuftige priser.
Der er ugentlige lives, hvor priserne er virkelig gode.
Pakken er altid smukt pakket ind og jeg elsker den ekstra lille overraskelse, der er sat på pakken.
Sød og glad familie, der laver et imponerende arbejde i deres lille virksomhed 🥰
Jeg kan kun anbefale at købe hos Uniq.
Det er sidste gang jeg køber…
Det er sidste gang jeg køber gaver/julegaver her. De har kun 14 dages returret og det har betydet at vi ikke kan returnere julegaver
Det er dårlig service

Handler aldrig mere hos Uniq Perler
2. dec. købte jeg nogle gummibagstoppere som skulle bruges til julegaver jeg har lavet - fint nok....
Betalte mere i porto end for selve varen - ok.....
Afsendt 3. dec.
20. dec. er pakken/brevet ikke ankommet, og jeg tager kontakt til kundeservice og beder om at få ordren annuleret med fuld tilbagebetaling. De vil ikke tage ansvar for pakken/brevet, og siger at jeg bare må vente og se om pakken/brevet dukker op engang.
Der røg de 204 kr. som jeg godt kunne have brugt på en anden julegave. 99 kr. for varen og 105 kr. for forsendelse.
Handler aldrig mere hos Uniq Perler

Sagen lukkes… troede jeg
Jeg har bestilt smykker to gange hos Uniq perler, første gang modtager jeg ørestikkere, øreringe og en fingerring, ringen var bøjet så jeg først troede, at det var en fejllevering, fordi det mere lignede et vedhæng til en halskæde, men jeg kunne rette den ud og den var stadig pæn og brugbar. Jeg gik ud fra at det måtte skyldes den lidt ringe beskyttelses indpakning.
Jeg bestilte igen smykker til en gave, som min datter havde kigget på og ønsket sig og da pakken blev væk hos dao og siden efterlyst, gjorde jeg Pia opmærksom på at pakken var blevet efterlyst og spurgte hende om smykkerne stadig var på lager (da risikoen for at pakken ikke bliver fundet er tilstede, vil jeg derfor sikre mig at varerne stadig er tilgængelige) det siger hun ja til. Jeg modtager dog alligevel pakken ca 2 uger efter og flere af smykkerne er desværre bøjede og ødelagte, jeg sender dokumentation af dette som hun beder om flere gange idet de første billeder og videoer tilsyneladende ikke er gode nok til at hun kan se skaden. Hun tilbyder dog til sidst om jeg vil have pengene refunderede eller have tilsendt noget tilsvarende, jeg takker ja til at få tilsendt noget tilsvarende og sagen lukkes… troede jeg, jeg har nemlig i går modtaget en mail fra Pia om at hun nu forlanger enten smykkerne fra den nye pakke retur eller at jeg også betaler for dem. Det blev sidste gang jeg handlede hos Uniq perler.
Beløbet er IKKE refunderet da jeg takkede ja til at få sendt nogen tilsvarende smykker

Antwoord van Uniq Perler
Fantastisk service og lækre produkter…
Fantastisk service og lækre produkter og fede lives
Varerne var klar til afhentning da jeg…
Varerne var klar til afhentning da jeg kom, og jeg endte med at have købt en del mere med hjem end jeg havde bestilt i forvejen. Kan varmt anbefales.
Har købt varer føren og altid gode…
Har købt varer føren og altid gode kvalititer. Det var et godt køb med gaveposen, anbefaler gerne
Altid gode priser
Altid gode priser, levering og materialer
Nemt at bestille online
Nemt at bestille online. Kom i fin smykkepose.
Perler mindre end lovet
Ferksvandsperlerne er meget mindre i virkeligheden, end de mål, de skriver på hjemmesiden. Og det er dyrt og besværligt at returnere deres varer.

Ikke køb derfra!!!🥲
Ikke køb derfra, som i kan se har firmaet allerede nogle stykker dårlig anmeldelser, og har købt nogle ringe til mine låse på mine halskæder og de bliver direkte sorte efter de har været brugt 1 gang, skriver til dem og de svare mig desværre kun flabet tilbage, det ikke ligefrem vejen til succes at have sådan en attitude som en “familie virksomhed” 🤣🤣 (anmeldelse af Anika Altschul)

Antwoord van Uniq Perler
Det er utroligt nemt at handle online
Det er utroligt nemt at handle online, og varene leveres hurtigt. Jeg har kun modtaget vare i den kvalitet jeg forventede. Så jeg er særdeles tilfreds. Denne specifikke ordre var dog ikke en vare, men deltagelse i en lodtrækning.
De var som jeg forventede
Virkelig smukke og gedigne “ægte”…
Virkelig smukke og gedigne “ægte” smykker og rigtig fine krystalperler. Fantastisk service.
Hurtig betjening og god kvalitet.
Hurtig betjening og god kvalitet.