Unique Design (en dan specifiek Ryan) heeft de website voor mijn nieuwe label gemaakt: DTNG. Exclusive. Ik ben zeer te spreken over zijn kundigheid, precisie en de mooie website die hij heeft opgele... Toon meer
Unique Design regelt nu 2 jaar mijn zakelijke mail. Dit is altijd uitstekend verlopen en weinig tot geen problemen ondervonden. Als die er wel zijn is Ryan altijd bereikbaar en lost het meteen... Toon meer
Unique Design is een full-service internetbureau dat garant staat voor klantvriendelijke service en succesvolle afhandeling van elke opdracht. Wij streven er naar enkel maatwerk te leveren en gaan zorgvuldig te werk, daarnaast houden we u op de hoogte over de vorderingen middels persoonlijk contact.
Doctor Hub van Doorneweg 155, 1e etage, 5026 RC, Tilburg, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Unique Design is ronduit onprofessioneel, vooral in hun communicatie. Na maanden wachten en veel gebrekkige (geen) communicatie is de website nog steeds niet naar behoren opgeleverd. E-mails worden genegeerd, en zelfs aangetekende brieven worden geweigerd. Plotseling stuurt men een louche incassobureau op mij af, dat net zo onprofessioneel is als Unique Design zelf. Trap er niet in!
Zeer slechte service, ik raad dit bedrijf ten zeerste af.

Antwoord van Unique Design B.V.
Na ruim 5 maanden nog altijd de factuur niet betaald. Ondanks meerdere herinneringen, aanmaningen en zelfs een incassobureau, is er geen contact te krijgen met dit bedrijf. Op e-mails wordt niet gereageerd en ook brieven die worden gestuurd, lijken direct de prullenbak in te gaan. Zeer onprofessioneel.
Unique Design regelt nu 2 jaar mijn zakelijke mail.
Dit is altijd uitstekend verlopen en weinig tot geen problemen ondervonden.
Als die er wel zijn is Ryan altijd bereikbaar en lost het meteen op.
Zeer tevreden over de samenwerking met Unique Design!

Antwoord van Unique Design B.V.
Geweldig ervaring met unique design.
Kennis van zaken, weten waar ze het over hebben ...
Luisteren goed naar ideeën en wensen van de klant en hebben zelf ook super goede ideeën en uitleg er over ...
Klantgericht ,klant vriendelijk
Goed bereikbaar ,vriendelijk en zeer behulpzaam
Unique design krijgt een dikke 10

Antwoord van Unique Design B.V.
Snelle service en kwaliteit.
Het team van Unique Design heeft in een zeer korte tijd een mooie website neergezet voor ons food merk. Het ontwerp van de website sloot naadloos aan bij het imago dat wij uit wilden dragen.

Antwoord van Unique Design B.V.
Wij zijn absoluut meer dan zeer tevreden over Ryan-Unique Design! Ik zou zeggen hij kwam bijna als een geschenk uit de hemel, na 3 eerdere rampzalige voorgangers. Bij Ryan krijg ook echt A als je A vraagt, geen B, geen Q niet eens een A-, gewoon A. Of eigenlijk een A+ !
Hij is zeer gemotiveerd, enthousiast, prettig in de omgang, reageert snel, vakkundig, neemt ook de tijd voor je, alles is goed geregeld en duidelijk.
De prijs was ook nog eens meer dan redelijk, dus ja, wat wil je nog meer? Echt Top! Wij zijn super blij met Unique Design, super trots op onze website en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!
Fijn bedrijf om een website te laten bouwen. Korte communicatie lijnen en flexibel ingesteld.

Antwoord van Unique Design B.V.
Unique Design is snel, goed en meedenkend! Ze hebben onze website professioneel en snel opgezet. We zijn erg blij met het eindresultaat. Ook de prijs-kwaliteitverhouding klopt. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar en communiceren ze duidelijk, vriendelijk en snel. Zeer vakkundig. Een aanrader!
Wij zijn ontzettend goed, snel en zeer vakkundig geholpen met onze website. Super tevreden! Dank je wel Ryan!
Unique levert een mooie goed werkende website op voor een redelijk bedrag, maar is ook zeer meedenkend en attent als het gaat om aanpassingen en het oplossen van problemen.
Ik ben zeer te spreken over zijn kundigheid, precisie en de mooie website die hij heeft opgeleverd. De communicatie verliep uitstekend. Ryan denkt mee en komt met fijne adviezen. Ik kan Unique Design aan iedereen aanbevelen! Veel dank!!

Antwoord van Unique Design B.V.
Ryan is betrouwbaar, luistert en helpt graag! Hij denkt altijd mee en zorgt voor een behulpzaam, persoonlijk en deskundig advies die bij je past. Als ik vragen heb, kan ik altijd bij hem terecht!

Antwoord van Unique Design B.V.
Zeer tevreden over UNIQUE DESIGN. Een prachtige website gemaakt voor kerstroutekoolhoven...Een betrouwbaar bedrijf die luistert naar de klant.

Antwoord van Unique Design B.V.
Vakman... ziet de uitdaging en maakt de oplossing zoals de klant het liefst ziet. Ook qua design lekker aan Unique design overlaten. Moderne site, betrouwbaar en makkelijk te onderhouden. Ga zo door !!!

Antwoord van Unique Design B.V.
Zeer tevreden over de service van dit bedrijf, ze leveren erg goed werk.

Antwoord van Unique Design B.V.
Een ondernemer die zijn afspraken na komt. Persoonlijke benadering met meer dan goede advisering en service. Een ondernemer die weet wat klantgerichtheid betekend. Ben zeer tevreden en te spreken over deze ondernemer.

Antwoord van Unique Design B.V.
Unique design, heerlijk bedrijf zeg! Met al mijn vragen kon ik er terecht. Werd altijd vriendelijk en welwillend meegedacht met mijn plannen. Kortom op en top professionals!
Prima bedrijf dat secuur werkt en afspraken nakomt.