Jag är väldigt nöjd med min säng; den är mycket bekväm, och lådorna glider lätt ut och rymmer mycket. Jag är verkligen nöjd och rekommenderar företaget till alla – ni kommer inte att ångra er. Nu ska... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag köpte en säng från unique dreams samt en soffa i just en färg som jag sökte efter under lång tid men inte kunde hitta nånstans. Jag hade ett väldigt fint bemötande från början till slut. Och... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
We bought a stunning bed and absolutely love it. The quality is excellent, it looks beautiful in our bedroom and it’s just as comfortable as we hoped it would be. What really made the experience... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min mand og jeg er virkelig glad for vores køb hos Unique Dream. Det har været et rigtig godt valg, og vi er super tilfredse med vores nye seng. Vi sover virkelig godt i den, og man kan tydeligt mærke... Toon meer
Unique Dreams – mere plads, god komfort og fair priser Få mere ud af pladsen derhjemme med vores senge med rummelig opbevaring og sofaer med både opbevaring og sovefunktion. Vi kombinerer flot design og høj kvalitet med priser, der er til at betale. Vælg mellem mange størrelser, farver og materialer – og få personlig hjælp til at finde den rigtige løsning til dit hjem. Besøg vores showroom i Glostrup, og mærk komforten selv. Unique Dreams – plads til at drømme.
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Tro de skal lære at læse og forstå dansk de er total ligeglad med
NEJ TAK TIL REKLAMER samt de de tro de bare kan sætte deres reklamer op på alle indgangsdøren. Det blev ikke et firma jeg kommer til at støtte op om.
I recently bought the Atlantic continental bed from Unique Dreams and I’m very happy with it. The bed is comfortable and I sleep really well in it, but what I like most is the storage underneath. There is a lot more space than I expected, and it’s very easy to open and use. Im very happy with the bed and would definitely recommend it and Unique Dreams.

Antwoord van Unique Dreams
Fantastisk sofa til en god pris
Jeg købte en sofa, som lever op til mine forventninger, og prisen var virkelig attraktiv. Betjeningen var både høflig og professionel, og det var tydeligt, at medarbejderen havde styr på sit arbejde.
Jeg er meget tilfreds med mit køb og kan varmt anbefale stedet til alle, der er på udkig efter en ny sofa.
Leveret hjem til mig og der var god mulighed for at sige hvornår jeg var hjemme hvor vi aftalte en god dato !

Antwoord van Unique Dreams
Vi er meget glade for vores nye sofa. Den er både flot og komfortabel, og opbevaringen under sofaen er virkelig praktisk. Sovefunktionen er også nem at bruge og fungerer perfekt, når vi har gæster. Rigtig godt køb!

Antwoord van Unique Dreams
Vi er virkelig glade for vores nye seng fra Unique Dreams. Opbevaringen under sengen er genial og der er meget mere plads, end vi havde regnet med. Den er nem at åbne, og det gør det virkelig praktisk at gemme dyner, puder og andre ting væk.
Sengen er også rigtig flot og behagelig at sove i. Vi fik god hjælp og service, og alt i alt har vi været meget tilfredse. Kan helt klart anbefales.

Antwoord van Unique Dreams
Jeg købte en seng med opbevaring nedenunder. Super praktisk.
Jeg er rigtig glad og tilfreds med mit køb.
Fin kvalitet, hurtig levering og super fin kundeservice. Alt i alt en en rigtig god oplevelse. Kan jeg sagtens anbefale

Antwoord van Unique Dreams
Jag hade ett väldigt fint bemötande från början till slut.
Och sängen är så himla bra med sin förvaring. Lådorna är jätte stora och det får plats så mycket i lådorna.
Jag rekommenderar verkligen detta företag. Bra priser bra produkter och så himla trevlig personal.

Antwoord van Unique Dreams
Jag är otroligt glad över mitt köp hos Unique Dreams. Sängen är väldigt bekväm, stilren och har en praktisk förvaring. Lådorna är väldigt rymliga och djupa, vilket gör så att jag kan få plats med mycket kläder, osv. Kommunikationen var snabb och arbetarna var väldigt trevliga och snälla. Jag rekommenderar detta stort!

Antwoord van Unique Dreams
Jeg har efterhånden købt flere ting hos Unique Dreams, både en stor sovesofa, en kæmpe kingsize seng og et flot sofabord. Min datter har ligeledes en dobbeltseng derfra.
Vi har været rigtig glade for kvaliteten, de flotte farver og ikke mindst komforten. Det er møbler, der både er pæne at se på, og fungerer godt i hverdagen.
Jeg har også altid oplevet god og personlig service, så herfra får Unique Dreams mine varmeste anbefalinger. 😊

Antwoord van Unique Dreams
Virkelig gode priser, ekstrem høj service og stor hjælpsomhed.
Og ikke mindst masser af tålmodighed.
Varmeste anbefaling herfra.