Bedrijfsgegevens

1. Voetbalwinkel

Geschreven door het bedrijf

Η Unisport λειτουργεί από το 1995 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα online καταστήματα ποδοσφαίρου στον κόσμο. Προσφέρουμε φανέλες, παπούτσια και εξοπλισμό ποδοσφαίρου. Ψάχνετε τη φανέλα του Mbappé, τα νέα παπούτσια του Messi ή γάντια τερματοφύλακα; Στην Unisport θα τα βρείτε όλα. Υποστηρίζουμε το ποδόσφαιρο παγκοσμίως και παραδίδουμε σχεδόν παντού. Unisport – Make Football Dreams Come True

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

very good service and kind+excellent…

very good service and kind+excellent prices

5 februari 2026

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγηση 5 αστέρων!

Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας – σημαίνουν πολλά για εμάς, καθώς η εμπειρία σας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι που ψωνίσατε από την Unisport – είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε βοήθεια με την παραγγελία σας. ⚽️🙌

Great product

Great product. Very fast delivery. Thank you.

19 januari 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Η παραγγελία έφτασε κανονικά αν καί…

Η παραγγελία έφτασε κανονικά αν καί καθυστερημένα. Τα παπούτσια είναι πολύ καλά. Η εταιρεία θα πρέπει να διορθώσει την παρακολούθηση παραγγελίας. Το unisport συστεινεται για αγορές. Θα το εμπιστευτώ ξανά.

13 januari 2026

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

It came from.far to me

8 januari 2026

Γεια σας!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγηση 4 αστέρων!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Still haven't received the shoes I…

Still haven't received the shoes I ordered on 12/26/2025! I still have no idea when will I have my shoes! Really but custom service...

9 januari 2026

Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.

Λυπούμαστε που δεν έχετε λάβει ακόμα τα παπούτσια σας και που δεν έχετε σαφείς πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης. Κατανοούμε ότι αυτό είναι απογοητευτικό και θέλουμε πολύ να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε το δέμα σας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας με τον αριθμό παραγγελίας σας, ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση της αποστολής και να σας παρέχουμε ενημέρωση το συντομότερο δυνατόν.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Από τις 11/12 έχω παραγγείλει μέσο του…

Από τις 11/12 έχω παραγγείλει μέσο του σαιτ και ακόμα δεν έχω παραλαβή.. από τις 20 του μήνα δείχνει ότι ειναι στις αποθήκες του box..δεν βρίσκω τρόπο να επικοινωνήσω καθώς ήρθα από το φυσικό μαγαζί και μου είπαν ότι δεν έχετε καμία σχέση με το ηλεκτρονικό.. δεν θα ξανά επιλέξω το ηλεκτρονικό κατάστημα.. και δεν γίνεται να μου στέλνετε την αποδειξη πληρωμής από 19/12 αλλά όταν ρωτάω ποτε θα παραλαβω να μην εχετε σχέση.εγω εσάς εμπιστευτικά τα λεφτά μου. Καθώς και ότι μου στέλνετε πριν 2 μέρες να αξιολογήσω την εμπειρία μου και προϊόν δεν έχω παραλαβη

3 januari 2026

Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.

Λυπούμαστε πολύ για την εμπειρία σας και την καθυστέρηση στην παραλαβή της παραγγελίας σας. Κατανοούμε πλήρως ότι είναι απογοητευτικό όταν οι πληροφορίες παρακολούθησης δεν είναι σαφείς και όταν είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας με τον αριθμό παραγγελίας σας, ώστε να μπορέσουμε να εντοπίσουμε πού βρίσκεται το δέμα σας, να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

The order is not sent yet!

2 januari 2026

Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.

Λυπούμαστε που η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί ακόμα. Κατανοούμε ότι η αναμονή μπορεί να είναι απογοητευτική και θέλουμε να σας βοηθήσουμε ώστε το δέμα σας να αποσταλεί το συντομότερο δυνατόν.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας με τον αριθμό παραγγελίας σας, ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση και να σας ενημερώσουμε.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Καθυστέρηση παράδοσης

Έκανα την παραγγελία 17/12/2025 και μέχρι σήμερα δεν την έχω παραλάβει.

31 december 2025

Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.

Λυπούμαστε που δεν έχετε λάβει ακόμα την παραγγελία σας. Κατανοούμε ότι η καθυστέρηση είναι απογοητευτική και θέλουμε πολύ να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε το δέμα σας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας με τον αριθμό παραγγελίας σας, ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση της αποστολής και να σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Αθλητικά παπούτσια

Εμεινα πολύ ικανοποιημένος από την άριστη εξυπηρέτηση

27 december 2025

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Perfect shoes- disappointing shipping

Perfect shoes. Disappointed by the shipping and handling. The company that is used for transport is unprofessional and disgraceful against the customers. I will not order again unless you change it.

30 december 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.