Maison & Jardin-Licence de marques et Agence Marketing Reviews 606

3,5

1. Ontwerpbedrijf

Les avis clients et score sur l’ensemble du réseau des distributeurs et revendeurs représentent une note moyenne de 4,5 sur 5 sur les 10.000 dernières commandes des mois précédents. - Agence de design et marketing, la licence de marque est un partenaire BtoB couramment utilisée dans les «réseaux» de détaillants dans toute l'Europe: Distributeurs, grandes surfaces de bricolage, magasins Home & Garden, marketplaces et autres canaux en ligne. Des catalogues de fournitures premium, de mobilier et d'objets contemporains pour la maison, le jardin, la piscine, le chauffage et le bien-être. Les plus grandes marques à des prix compétitifs. Nous cherchons constamment à être les premiers à proposer les dernières nouveautés. La licence de marque Maison & Jardin-Licence s'articule autour d'une charte de qualité, des services, et une sélection de licenciés, professionnels techniques et compétents, valorisant des produits premium et leurs enseignes. - Distributeur Officiel de toutes les marques proposées auprès des revendeurs. Le détaillant dispose d'un choix important de grandes marques ou l'on trouve assurément ce que l'on cherche (en magasins, grandes surfaces ou e-commerce).

3,5

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

wordt opgelicht!!!

Ik ben bezig om mijn reeds betaalde zwembad met bijbehorende apparatuur ter waarde van 2700 euro geleverd te krijgen. Maar had ik maar eerder hier naar de slechte recencies gekeken. Ik heb nu geen hoop meer op mijn eigen verdiende geld. Wat een drama !!!
Wel een wijze les

Ze gebruiken nep mails om een hoge score te krijgen helaas ben ik er in getrapt. Ze leveren niets en nemen je geld via een toegestuurde link dus ook geen geld retour omdat ze je credit cardr niet accepteren. NOOIT INTRAPPEN OPLICHTERS EERSTE KLAS.

15 mei 2024
Logo Maison & Jardin-Licence de marques et Agence Marketing

Antwoord van Maison & Jardin-Licence de marques et Agence Marketing

- Die echten Kundenbewertungen im gesamten Netzwerk stellen eine durchschnittliche Punktzahl von 4,5 von 5 positiven Bewertungen für die letzten 10.000 Bestellungen des Univeco-Markenlizenznetzwerks dar. Diese Websites sind zuverlässig und seriös.

Niet te vertrouwen !!!!!

Niet te vertrouwen !!!!!
Heb een maand geleden een kachelbesteld maar niets ontvangen, heb mails gezonden zonder antwoord , heb proberen te bellen , nummer niet in gebruik !!!!
Heb nu officiel klacht ingediend via Europees Centrum voor de Consument in België.

25 april 2023
Logo Maison & Jardin-Licence de marques et Agence Marketing

Antwoord van Maison & Jardin-Licence de marques et Agence Marketing

Univeco Brand Licence is professioneel, betrouwbaar en serieus. Klantbeoordelingen over het hele netwerk vertegenwoordigen een gemiddelde score van 4,5 op 5 voor meer dan 10.000 verkopen.

Hier zijn de laatste geverifieerde beoordelingen van Univeco Brand License:
- RodJahLa : Zeer tevreden 5/5
Goed geleverd
Op 04/04/2023

- kleine7: Zeer tevreden 5/5
Op 14 04/2023

- Musicalbox: zeer tevreden 5/5
Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het product.
Op 04/14/2023

- cricrill: Matig tevreden 3/5
Het is een beetje lang, verder heel goed.
Op 04/13/2023

- iske2003: Zeer tevreden
5/5
Snel, perfect
Op 12/04/2023

- gillius75019: Zeer tevreden 5/5
Ik was zeer tevreden met dit product, ik zal het in de toekomst opnieuw gebruiken.
Op 12/04/2023

- maxx__x: Zeer tevreden 5/5
Geweldige service en snelle levering.
Op 04/11/2023

- PH4R3LL971: Zeer tevreden 5/5
Op 04/07/2023

- apouille: Zeer tevreden 5/5
Perfect Heel erg bedankt
Op 04/05/2023

Reviews in alle talen tonen. (606 reviews)