Bol accelerator gekocht voor 6k 9 maanden verder en heel weinig leerzaams ervoor gekregen. Geloof niet wat je ziet ze liegen alles bijmekaar zodat jij de cursus gaat halen. Geld terug doen ze ool heel... Toon meer
Ze lokken je met allemaal marketingtruucjes in een bolcursus, binnen no-time verdien je tonnen per jaar en kun je locatieafhankelijk werken terwijl het geld binnenstroomt. Dit zou in principe kunnen m... Toon meer
'Onbereikbaarheid' Ik geef het 2 sterren vanwege mijn grote verbazing over hoe Unstoppable uit elkaar is gevallen. De meest urgente mailtjes die ik heb gestuurd zijn tot op heden niet beantwo... Toon meer
zoals vele recensies hier al aangeven, je krijgt bij lange na niet wat je belooft als je een dure cursus aanschaft van 5K. Afspraken worden niet na gekomen, en een normale reactie krijg je niet. W... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Start, groei en schaal jouw online business. Bij unstoppable helpen wij mensen om de beste versie van zichzelf te worden door middel van mindset en online business trainingen.
Nieuwezijds Voorburgwal 104, 1012 SG, Amsterdam, Nederland
- 0202443228
- support@unstoppable.nl
- unstoppable.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goede cursus
Een goede cursus waarin je op de juiste manier leert een onderneming op te bouwen.
Veel geleerd uit de Bolmasterclass!
Ik heb heel veel geleerd uit deze Bolmasterclass cursus. Zelf zou ik er niet uitkomen als ik alles moest uitzoeken. Bepaalde stappen ontbraken in de 3.0 versie, hopelijk is de 4.0 versie compleet! Ik kijk er naar uit! :D
Go for it!
Mindset en consistentie is key. En als je dat niet wilt aannemen, dan gaat het je met geen enkel programma lukken een bedrijf te starten.
Wat mij betreft is Unstoppable een dikke aanrader wanneer je een online business wilt starten of je mindset wilt veranderen.
Het optimisme en de community spreekt me ontzettend aan! De kans is groot dat het je hiermee wel gaat lukken!
Beste course ooit
Beste course ooit! de waarde hiervan is onschatbare waarde :D
Niets anders op aan te merken dan…
Niets anders op aan te merken dan Awesome, prachtige lieve like minded people die weten waarmee ze bezig zijn en je zonder gemakkelijk naar de top helpen 💯
Een hele goede en duidelijke cursus!
Een hele goede en duidelijke cursus!
De video’s zijn duidelijk en goed te volgen. Alles wordt stap voor stap met je doorgenomen. Als je vragen hebt kun je ze makkelijk mailen of vragen in The Tribe waar je altijd wel je antwoord zult vinden. Je leert echt het begin van ondernemen.
Een geweldige cursus
Een geweldige cursus vol met life changing content om je naar een nieuwe hoogte te lanceren.
Super waardevolle cursus
Een hele waardevolle cursus met begeleiding van een super team. Het opstapje om een lifetime e-commerce business op te starten.
bolel el presidente class
super cursus valt niks over te klagen zoveel wijzer geworden
De cursus is heel overzichtelijk en…
De cursus is heel overzichtelijk en door de cursus heb ik een andere kijk op het leven gekregen en de cursus geeft mij de mogelijkheid om financieel afhankelijk te worden en een beter mens te worden
Helemaal top deze Unstoppable!
Ik ben nog maar pas begonnen maar het is duidelijk dat Unstoppable weet waar ze het over hebben.
Internet is een snel wisselend medium dus er kan soms iets tussen zitten wat niet helemaal meer 100% up to date is.
Echter wordt er van tijd tot tijd een herziening in de informatie aangebracht en aangevuld waar iets nieuws ontstaat zodat op langere termijn gezien de info toch waardevol is en blijft, steeds beter wordt zelfs. :-)
Helemaal top deze Unstoppable!
Leerzaam!
Ontzettend leerzaam op zowel zakelijk gebied als mindset. De cursus is duidelijk makkelijk ingedeeld. Aanrader!
Top curses
Top curses die je alles stap voor stap leert.
Echt een aanrader voor iedereen die zijn eigen busines wil beginnen! 👌
Tot nu toe een uitstekende cursus
Tot nu toe een uitstekende cursus met duidelijke stappen hoe je een e-commerce bedrijf kan opzetten. Raad het een ieder aan om deze cursus aan te schaffen.
Goeie cursus duidelijke uitleg goede…
Goeie cursus duidelijke uitleg goede stem leuk om te volgen zeer interessant
Good and verry easy to follow echt een…
Good and verry easy to follow echt een aanrader
Geweldig dank jullie wel team…
Geweldig dank jullie wel team Untoppable jullie zijn echt top bezig.
Beste weg naar succes financieel vrij. Helpen echt de ondernemende mens.
Scam of toch niet.
Ik dacht eerst toen ik de cursus zag dat het een scam was, kreeg een beetje het gevoel dat het een gevalletje Tai Lopez was. Toch toen ik de cursus eenmaal begonnen was, was dat idee al snel verdwenen en had ik door dat ik mijn geld goed heb gespendeerd. De cursus heeft mijn al goed geholpen om een betere mindset te krijgen en binnenkort ook geholpen om mijn eerste bedrijf te starten. Ik raad deze cursus zeker aan, aan mensen die graag een bedrijf willen starten en een betere mindset willen krijgen.
Goede cursus!
Top cursus
Top cursus, je leert zowel op mindset als op business vlak