Bol accelerator gekocht voor 6k 9 maanden verder en heel weinig leerzaams ervoor gekregen. Geloof niet wat je ziet ze liegen alles bijmekaar zodat jij de cursus gaat halen. Geld terug doen ze ool heel... Toon meer
Ze lokken je met allemaal marketingtruucjes in een bolcursus, binnen no-time verdien je tonnen per jaar en kun je locatieafhankelijk werken terwijl het geld binnenstroomt. Dit zou in principe kunnen m... Toon meer
'Onbereikbaarheid' Ik geef het 2 sterren vanwege mijn grote verbazing over hoe Unstoppable uit elkaar is gevallen. De meest urgente mailtjes die ik heb gestuurd zijn tot op heden niet beantwo... Toon meer
zoals vele recensies hier al aangeven, je krijgt bij lange na niet wat je belooft als je een dure cursus aanschaft van 5K. Afspraken worden niet na gekomen, en een normale reactie krijg je niet. W... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Start, groei en schaal jouw online business. Bij unstoppable helpen wij mensen om de beste versie van zichzelf te worden door middel van mindset en online business trainingen.
Nieuwezijds Voorburgwal 104, 1012 SG, Amsterdam, Nederland
- 0202443228
- support@unstoppable.nl
- unstoppable.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
great investment
Best investment yet!
DE BESTE INVESTERING & KEUZE DIE IK OOIT HEB GEMAAKT!
Holla met Chantal hier. Ik vind dit tot nu toe nog steeds super gaaf om hier aan mee te doen! Deze cursus heeft me INZICHT, inspiratie, dankbaarheid, BESEF en nog veel meer gegeven. Ik ben daar zo zo zoooo dankbaar om. En ik geloof dat alles voor een reden is, hier en nu. Dus ik raad iedereen met een goed hart en ziel aan, om deze cursus te nemen! Echt waar het zal je LEVEN echt VERANDEREN! En daarom wil ik Jia gewoon ook bedanken, omdat hij gewoon die stap nam om andere ook te helpen. Jij Jia hebt een hele grote INPAKT gemaakt!
Super tof, ciao ciao amigos ;)
En ik zeg GEWOON DOEN!
Het is een erg leerzame cursus
Het is een erg leerzame cursus. Daarentegen missen nog veel dingen maar ik hoop dat de 4.0 een stuk completer is
Top cursus !!
Duidelijke stappenplannen, energieke coaches, goede motivatie & ontwikkelen van de juiste mindset.
De mannen van Unstoppable weten snel en duidelijk een business model uit te leggen. Als je de geschetste stappen volgt, behaal je naar verloop van tijd zeker resultaat!
Daarnaast raak je ook gemotiveerd door de energie die de mannen met zich mee brengen. De mindset die men je d.m.v. de lesstof mee geeft, werpt ook buiten business zijn vruchten af!
Erg leerzaam veel van geleerd
Je wordt niet aan je lot overgelaten
Je wordt niet aan je lot overgelaten. Je kan tijdens de cursus en daarna vragen blijven stellen en je staat er niet alleen voor iedereen om je heen helpt je erbij zodat jij niet vast zit maar door kan gaan naar je doel
The mindset course alone changed my…
The mindset course alone changed my life!
The Bolmasterclass opent een nieuwe wereld
The Bolmasterclass geeft op een heldere wijze inzicht hoe geld werkt en hoe het voor jou kan werken. Na het lezen van de eerste 6 boeken snap ik hoe je geld voor je kan laten werken en hoe je financieel onafhankelijk kan worden. HOE MOOI IS DAT?
Ik ben nu al een stuk wijzer en ben vastberaden deze kennis om te zetten in realiteit voor mij en mijn kinderen.
E. Scholte
Leerzaam en waardevol
Leerzaam, laagdrempelige complexiteit van leren maar onwijs veel nuttige info. Ook erg fijn dat er actief gebruik gemaakt kan worden van de tribe, voor vragen en dergelijke. Meer dan je geld waard.
Team unstoppable heeft voor mij een…
Team unstoppable heeft voor mij een nieuwe kant van handelen laten zien , online handelen op bol.com . Het werkt en ik heb nog geen moment spijt gehad !!!
Top cursus!
Top cursus voor zowel business en persoonlijke ontwikkeling!
Na veel irritatie van YouTube Ads....
Na veel reclames op YouTube werd ik er helemaal gek van en dacht: “laat ik nu maar eens gaan kijken, waarschijnlijk doet hij wel iets goeds..”
En.... wat doet BMC het goed! Hoge kwaliteit cursus en vooral je persoonlijkheid krijgt een enorme boost... het gaat niet alleen om geld verdienen maar ook de juiste mindset om wat van je leven te maken!
Je leert enorm veel
Je leert enorm veel en je krijgt een betere visie tegenover vroeger. Beste cursus ooit!
Dit verandert jouw leven. Schaf dit aan.
Biedt een cursus aan dat je vol motivatie en drive zal pompen. Schaf dit zeker aan als je meer uit het leven wilt halen.
Great!
Na meerdere reclames te hebben gezien, dacht ik onderhand, is dit een weer een scam?? Het tegendeel is waar. Unstoppable is een club die alles op alles zet om met liefde mensen hun mooiste leven te laten leven. Mindset, business en een geweldige community zitten allemaal in the package!!
Unstoppable's lessons are excellent
Mindset en ondernemen
Ik heb veel geleerd over de juiste mindset hebben en actie ondernemen.
geweldige cursuss