1. Cosmetica winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Urban Deal toont producten met hoge kwaliteit producten tegen de scherpste prijzen. Dat is waar Urban Deal voor staat. Urban Deal is een online bemiddelingsplatform gevestigd in Amsterdam en bestaat uit een klein team van designers en ontwikkelaars.

1,7

Zeer slecht

Oplichters niet bestellen

Slippers besteld maar nu maanden later nog niks ontvangen. Gemaild, chats gestuurd maar zonder reactie. Zijn echte oplichters deze mensen dus nooit bestellen. Zij moeten stoppen.

26 september 2024

Zeer teleurgesteld

Tjonge tjonge na bijna 3 weken kwam het pakket blijkt uit China te komen. Twee truien gekocht maat xl, een desilussie een klein kind kan de truien niet aan...... ook nog slecht afgewerkt. Gauw geld verdient Urban, geen zin om het retour te sturen kost ook weer geld.

16 december 2023

Mooie diamond paining gekocht hier

Mooie diamond paining gekocht hier. Is zeker van goede kwaliteit en de service is goed! Ondanks een redelijk lange verzendtijd (2 weken) is het zeker een aanrader.

4 juni 2020

Uitstekende service verleend nadat mijn…

Uitstekende service verleend nadat mijn pakketje wat vertraging had opgelopen door de corona crisis. Vorige week product binnen gekregen en ben uitermate tevreden! Ik blijf de site in de gaten houden voor nieuwe leuke aanbiedingen! 5 sterren van mij!

3 juni 2020

Aanrader

Erg blij met de springtouw van Urban Deal. Zo kan ik thuis fit blijven tot september!

14 mei 2020

Op 1 april een bestelling gedaan.. nog niks!

Op 1 april een bestelling gedaan van sportbanden. Paar keer email contact gehad met Rosa( volgend mij de enige werknemer want die reageert altijd.. of het is een eenmansbedrijf ) en elke keer krijg ik excuses. Ik heb gezegd liefst geld terug, daar wordt niet op gereageerd. Ik baal er erg van. Had niet moeten betalen. Ik bestel hier nooit meer iets bij. Mvg Gerda Komdeur

6 mei 2020

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit! Ben heel vriendelijk geholpen door Rosa na wat extra vragen die ik had.

2 mei 2020

Beste Britt,

Bedankt voor je positieve feedback.

Met vriendelijke groeten,
Team Urban Deal

Mooie beloftes, maar geen levering en waardeloze communicatie

Ik schrijf normaal nooit een review op Trustpilot, maar Urban Deal heeft het nu wel heel erg bont gemaakt.

Ik heb meer dan een maand geleden iets besteld, maar tot op heden nog niks ontvangen.
Dit kan helaas door omstandigheden gebeuren, maar dan valt of staat alles met goede communicatie.

Helaas valt Urban Deal hier volledig door de mand.
Het week op week kopiëren van standaard teksten als "ik zie u pakket nu bij PostNL liggen en zal deze week alsnog bezorgd worden" is schandalig.

@Urban Deal, waar denken jullie mee bezig te zijn?

Update: Urban deal heeft dit inmiddels netjes opgelost. Dank hiervoor

29 april 2020

Antwoord van Urban Deal

UPDATE 30-04: Zelfde dag nog contact opgenomen met klant in verband met fouten die gemaakt zijn tijdens de levering van het product. Het product wordt reeds vastgehouden op het sorteercentrum van postorderbedrijf. Het volledige aankoopbedrag is teruggestort op de rekening van klant en het desbetreffende product mag gehouden worden indien het nog geleverd wordt.

Wij hopen dat de klant dit een aannemelijke vorm van tegemoetkoming vindt en dat deze mogelijk zijn review deels zou willen updaten.

al ruim een maand aan het wachten...

Na hele lange tijd het tafeltennis net ontvangen. Ik wacht nog steeds op de batjes, staan al sinds 28 maart klaar voor verzending. Op mail van 25 April is nog steeds niet gereageerd. Heel erg ontevreden.

29 april 2020

Antwoord van Urban Deal

UPDATE 01-05: Hele partij van producten die ivm. Corona crisis niet in orde zijn verstuurd door onze leverancier. Klant was hier de dupe van en heeft het aankoopbedrag van desbetreffende product teruggestort gekregen. Overige deel van de bestelling wel in orde aangekomen.

In verband met problemen vanuit de leverancier krijgt u vandaag bericht over het tafeltennisnet.

Onze excuses voor het ongemak.

Begin april tafeltennisnet besteld waar…

Begin april tafeltennisnet besteld waar ze mee adverteerde wat nu leuk is omdat we thuis moeten blijven ivm Corona, er stond bij dat ze nog op voorraad waren.. nu 3 weken verder en nog niets ontvangen, als ik vraag waar het blijft krijg ik als antwoord dat dit door Corona komt, levertijden vanuit buitenland zijn langer... maar dat was met adverteren ook al bekend lijkt mij en kan dan ook verteld worden in de advertentie..
Klantenservice antwoord wel netjes .. maar ik heb nog steeds geen net..

Update: pakket inmiddels ontvangen, maar niet de dag na mijn reactie hier, zoals urban verteld, di 28-4 pas ontvangen.
Maar het net is wel netjes.
Slim gedaan van urban , net besteld bij Ali en rechtstreeks naar ons laten verzenden..

Update 20-7; in een eerdere reactie bericht urbandeal als volgt:
"we komen graag met een voorstel als tegemoetkoming."

Mail nooit gezien..

21 april 2020

Antwoord van Urban Deal

UPDATE 23-04: Klant heeft product de volgende dag bezorgd gekregen.

Beste Jo,
Bedankt voor uw feedback en de tijd die u heeft genomen om een recensie te plaatsen. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat u meer dan drie weken heeft moeten wachten op uw bestelling. Dit is niet zoals het hoort te gaan en we snappen uw frustratie. We gaan er alles aan doen om de consument vooraf beter te informeren bij eventuele vertraging. We hopen dat uw pakket inmiddels binnen is en we komen graag met een voorstel als tegemoetkoming. Hierover mailen we u. Hartelijke groet, Urban deal

Aanrader!

Aanrader! Blij met mijn aankopen. Door Covid-19 was de bezorging wat vertraagd, maar Urban Deal heeft me daar goed in geïnformeerd. Producten zijn precies wat ik verwacht had. Goed te gebruiken en geen defecten. Top!

20 april 2020

Goede stretchband, prima service

Gisteren de stretchband ontvangen. Ik had nog even contact gelegd met de klantenservice over de levertijd, en werd daar prima geholpen. Binnen de beloofde tijd werd het netjes thuis bezorgd. Leuk product om in huis toch nog wat oefeningen te kunnen doen nu we niet meer naar de sportschool mogen. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn man goed bruikbaar.

19 april 2020

Tafeltennisnet is een hit

Wij bestelden het uitschuifbare tafeltennisnet met de tafeltennisbatjes, en we zijn er heel blij mee! Ideaal nu om binnen een potje te kunnen spelen met mijn zoon. De klantenservice van Urban Deal reageerde snel en vriendelijk op mijn vraag over de levertijd. Dat je voor deze prijs tafeltennisbatjes, balletjes én het tafeltennisnet krijgt, vind ik echt klasse! Zou zeker nog een keer iets bestellen via Urban Deal.

18 april 2020

Beste Aline,

Bedankt voor je positieve feedback.

Met vriendelijke groeten,
Team Urban Deal

Fitnessbanden

Fitnessbanden gekocht om thuis te sporten. Alles netjes aangeleverd en van goede kwaliteit. Al met al heel tevreden met mijn aankoop.

18 april 2020

De charger werkt niet

13 maart 2020

UPDATE 14/04/2020
Klant heeft het bedrag teruggestort gekregen ivm defect product.

Beste Amer,
Als u problemen ondervindt met een defect product neem contact met ons op. Zo kunnen wij een vervangend product of een retournering/terugbetaling regelen. Stuur gelieve een e-mail naar info@urbandeal.nl met uw bestelnummer vanaf het e-mail adres dat u heeft ingevoerd bij de bestelling.

Reviews in alle talen tonen. (20 reviews)