100% zou ik Urban Mutts aanraden
100% zou ik Urban Mutts aanraden voor iedereen die een opvang zoekt. Aan alles zie je dat ze liefde hebben voor de hondjes.
25 juli 2025, is mijn hondje, Beer, naar Urban Mutts geweest. Tijdens onze rondtrip wilde we een dagje naar Londen om de musea te bekijken en daarna uiteten te gaan bij een restaurant waar geen honden welkom waren.
Van te voren heb ik lang moeten zoeken naar een opvang in Londen die een hondje voor dag wilde aannemen, Urban Mutts was in het contact heel vriendelijk en duidelijk. Voorafgaand moest ik een formulier invullen waarin vragen stonden over de verzorging van Beer en of hij eventuele allergieën heeft. Daarnaast wordt er gevraagd of ze de hond mogen uitlaten en of de hond los zou mogen lopen tijdens een wandeling in een park, ze houden dus echt met alles rekening.
Ze wilde ook foto's van zijn vaccinaties, zodat ze zeker wisten dat hij en alle andere hondjes veilig zouden zijn.
In de eerste instantie wilde ik graag dat Beer van 14:00 tot 20:00 daar zou verblijven, het was echter nodig om een teaser sessie te boeken, dit is een moment waarop nieuwe hondjes kunnen wennen aan de situatie. Dus heb ik Beer gebracht van 12:00 tot 20:00.
Het is even zoeken, omdat ze in de parkeergarage van Westfield mall zitten, maar toen wij aankwamen werden wij vriendelijk ontvangen. Een medewerker kwam Beer ophalen en waar hij normaal niet goed is met vreemde, was deze dame direct oké.
Hij ging mee en ik kon even via een one-way raam naar hem kijken. Hij was wat verlegen, maar ik zag direct dat ze echt hart hebben voor de hondjes en hun uiterste best doen.
Toen wij Beer weer kwamen ophalen, was hij super blij en kreeg hij een ingevuld rapport mee (zie foto). Als dat niet uitstraalt dat ze echt van honden houden en de hondjes de beste dag ooit willen bezorgen dan weet ik het ook niet meer.
De rekening kwam achter en de prijs voor de service die ze leverde was zelfs minder dan ik had verwacht.
Kort om ik zou Beer zeker mocht het ooit nodig zijn nog een keer met een gerust hart bij Urban Mutts brengen.