Ze mailen me de hele godganse dag dat er beschikbare woningen zijn. Ik ga dus kijken op de site en moet een abonnement nemen. Wat denk je? Na betaling “ineens” geen aanbod meer. Wel heel toevallig all... Toon meer
25 euro per maand en het enige wat er op de website komt zijn 2 huurwoningen in de maand die allebei 1600 euro kosten. Hoe durven ze 25 euro te vragen voor zo’n belabberde klotedienst. Dit neigt... Toon meer
Dames en heren ik zou jullie allemaal adviseren niet in zee te gaan met deze oplichters. Je vind sowieso geen huis, want alle huizen die ze adverteren zijn allemaal al verhuurd. Ze maken alleen wins... Toon meer
Inderdaad, had ik ook de reviews maar gelezen voordat ik in zee ging met deze dure huizensite. Al na 2 mnd opgezegd. Krijg ik nu ineens een email van een incassobureau. Nooit enige sommatie of... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Dringend op zoek naar een huurwoning? Urgento.nl, huur goedkoop en snel
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Niet intrappen
Niet intrappen. OPLICHTERS. De nota nooit betalen!!!! Je krijgt niets ervoor. Ja een hoop gezeik en aanmaningen.
Nooit de nota betalen, het is scam!
Wat een flut bedrijf zeg!
Wat een schandalige achterlijk bedrijf zeg!
De betaling was een keer mis gegaan en krijg gelijk een laatste herrinnering met daarbij als je binnen 14 dagen niet betaald ze een incassobureau op je dak sturen. Uiteraard netjes betaald en even een mailtje (gezien ik zelf een eigen bedrijf heb gerund) met de opmerking dat je eerst weleens even na het vergeten van of misgegaan van een betaling een normale herrinnering kan sturen en ze sowieso pas na 30 dagen een incassobureau op je dak mogen sturen aangezien dat DE WET is!!! Wat een schandalige reacties krijg je daarop zeg stelletje mafklappers! Zoals ik hier lees komen er dus ondanks opzeggen en afmelden nog altijd facturen. Bij deze zal ik alvast even laten weten dat wij elkaar uiteindelijk dan in de rechtbank tegen zullen komen want aan mij heb je echt de verkeerde met dit soort acties! Zeker als je bewijs hebt van urgento zijn kant dat alles is afgemeld. Dus ik zou het niet eens proberen bij mij anders kun je de winst op je buik schrijven en vraag ik iedereen die hier met een slechte ervaring beschreven staat mee te doen aan de zaak!
Even afsluitend op jullie manier.
NOG EEN FIJNE DAG GEWENST!!!!!!!!!!!!!
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!
Zoals zovelen hier in getrapt.
De dienst al snel stop gezet en de automatische incasso stop gezet, nu een bericht van NDA incasso, omdat ik de incasso teruggeboekt heb van € 20,00. Nu moet ik € 59,96 betalen. Neem aan dat NDA niet meewerkt aan deze oplichterij en ik zal dan ook niet betalen.
Dit verdient geen eens een ster
Dit verdient geen eens een ster, opgezegd en nu verplichten ze mij 68 euro te betalen.
Urgento en huurcoach zelfde oplichters
Urgento of huurcoah is niet eens 1 ster waardig. Geen reacties op woningen, geen reacties op email, geen telefoonnummer om ze te bereiken.
Elke maand 20 eu afschrijven. Dan schrijf je je uit (dat blijkt dus alleen voor de mailtjes te zijn) waardoor je nog op abonnement loopt bij ze. En er dus ook niet meer bij stil staat dat je nog steeds ingeschreven staat. Sturen ze een incassobureau op je af dat je €99,96 moet betalen voor een achterstand van 3 maanden.
Om je echt uit te schrijven log je opnieuw in op de website, ga je naar instellingen, dan naar account en daar kun je je account verwijderen en dan ben je blijkbaar pas van je abonnement af. Het zijn OPLICHTERS!
Ik heb het incassobureau niet betaald (het gaat om 2x €99,96) weet iemand in hoeverre ze achter je aan blijven gaan en er misschien wel een rechtzaak van gaan maken)
Alvast bedankt voor de reacties
Oplichters!!!!
Oplichters!!!!
Van alles beloven maar niks doen. En dan een rekening sturen dat je zoveel moet betalen. Mijn dochter helemaal in paniek omdat ze mailtjes krijgt van het incassobureau. We zijn zeker niet van plan dit gaan te betalen! Te erg dit zeker als je het heel hard nodig hebt.
Tijd om dit bedrijf kapot te maken!
En ook wij moesten 99 euro betalen voor een site waar wij maar 1 dag gebruik van hebben gemaakt. Gelijk weer afgemeld en blijven maar facturen sturen.
Ik zie allemaal slechte reviews en er komt een tijd dat ze de verkeerde tegen komen, en die tijd is nu!
Het Incasso bureau Nda die werkt dus goed mee aan de oplichters praktijken want hun weten donders goed hoeveel problemen dit bedrijf heeft.
Tijd om dit bedrijf en eventueel het incasso bureau kapot te maken zodat ze geen slachtoffers meer maken.
Ik had 19,20 euro betaald voor 1 maand…
Ik had 19,20 euro betaald voor 1 maand dacht Ik kreeg Ik later een incasso van 99 euro om dat Ik de kleine letter tjes niet had gelezen in de voorwarden het is in mijn ogen internetoplichters
Slimme oplichters
Hun site lijkt goed in elkaar gezet. Met behulp van google adwords staan ze hoog in de google zoekresultaten waardoor ze veel bezoekers hebben. Hun site is best goed in elkaar gezet en lijkt op een echte. Maar ik kan je verzekeren dat die een flinke nepperd is. Niet eens een telefoonnummer🤣, omdat ze al weten dat zij die incassobrief gaan sturen en vol worden gebeld. Als ze echt een incassobedrijf gaan sturen, ga ik echt stuk😂. Ik maak ze 10x harder kapot via de wet en regelgeving.
OPLICHTERS
Zoals velen, is mijn ervaring met Urgento erg slecht. Kreeg ineens een brief dat ik ca. € 60,-- moest betalen en als dat niet binnen 14 dagen werd gedaan er nog eens € 40,-- zou bijkomen !! Stom, stom ik heb betaald en uiteraard is het niet meer terug te vorderen. Of weet iemand nog een manier?
OPLICHTERS ZIJN HET EN ZEG HET VOORT
Stelletje oplichters zijn het kon…
Stelletje oplichters zijn het kon 1maand gebruik maken van de site daarna niet meer omdat niet betaald had krijg ik een rekening met incasso
Zoals velen......in de maling genomen
Zoals velen, is mijn ervaring met Urgento niet positief. Kreeg ineens een mail dat ik ca. € 60,-- moest betalen en als dat niet binnen 14 dagen werd gedaan er nog eens € 40,-- zou bijkomen !!
Ik had nooit een herinnering gehad en dat zei ik ook. Het antwoord was....u heeft de meldingen uit gezet. Huh ????ik krijg deze mail toch ook ???? Ik heb niks uit gezet !!!
Het aanbod is waardeloos en ik ben nog niet klaar met ze 😠 Dus mensen NIET doen !!!
Oplichters
20 euro betaald voor een abonnement. Vrijwel dagelijks gereageerd op woningen maar nooit een reactie terug gehad. Verspilling van tijd en geld.
Via Urgento mijn nieuwe huurwoning…
Via Urgento mijn nieuwe huurwoning gevonden. Het duurde ongeveer 6 weken voordat ik de juiste woning kreeg. Bij mij werkte het goed dus.
Bedankt voor jullie reviews ik wilde me…
Bedankt voor jullie reviews ik wilde me aanmelden. Het voelde al niet goed gewoon niet doen dus. 💪🏻
Schandalig hoe deze oplichters en hun…
Schandalig hoe deze oplichters en hun incassobureau NDA Incasso BV azen op wanhopige woningzoekers. Ik heb ze nu aangemeld bij Autoriteit Consument & Markt en ook Alberto Stegeman een tip gestuurd. Wat je ook doet, NIET mee in zee gaan. Urgento.nl moet gestopt worden zodat anderen er niet in tuinen.
Urgento ,had nooit opgericht mogen…
Urgento ,had nooit opgericht mogen worden ,volgens mij zit er een persoon zijn of haar zakken te vullen met foto 's van ander websites ,daar 20 euro voor rekenen en vervolgens iedere maand afschrijven van je rekening maar niets meer laten horen
veel klopt er niet ,je krijgt geen nette e mail met vraag ,is er iets mis met u bankzaken ? nee geen herinnering maar een dreigmail met erop een bedrag met de periode erbij wanneer het betaald moet zijn ,anders komt er een incassobureau bij en wordt het bedrag 40 euro hoger.
nou ik betaal even niet ,omdat deze zaak gemeld is bij het klachten bureau
en anders zie ik de reactie van het incasso bureau tegemoet ,zal ook wel fake zijn
Bedankt allemaal voor eerlijke meningen!
Ufff goed dat heb ik de meningen gelezen en nog niets betaald. Ik had een gevoel dat het niet zo mooi is als het klinkt. Account al snel verwijdert en klaar.
Je zoekt een.studio of appartement en…
Je zoekt een.studio of appartement en krijgt aangeboden een kamertje van 12 vierkante meter voor de prijs van een kasteel.
Oplichters gdv