Myprotein USA Reviews 21.314

TrustScore 4 uit 5

4,1

1. Beauty en welzijn

Myprotein is the world’s #1 online sports nutrition brand, offering an unrivalled range of health products, supplements and performance clothing to our 4 million-strong community. Exceptional quality is at the heart of everything we do, because we believe it’s what our customers deserve. And superior value is something we pride ourselves on – providing access to the best products out there. This is why your honest feedback is so important to us.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

21K reviews

Zeer slecht

Zeer slecht! Product nooit aangekomen. Wacht al 5 maanden. Meerdere keren myprotein geschreven, hebben ook geen klantenservice. Krijg steeds als reactie: het product komt eraan. Ook retourneringen kan je niet aanvragen... komt er op neer: 30 euro kwijt. Niet bestellen hier!

7 juli 2022
Logo Myprotein USA

Antwoord van Myprotein USA

"Beste Bo Van-Ass,

Bedankt dat u uw ervaring heeft gedeeld met ons. Het spijt me dit te horen, vanwege de AVG-regels kunnen we geen informatie over uw bestelling delen, dit is om uw privacy te beschermen.

We nemen alle maatregelen om deze situaties te voorkomen en helpen je graag verder met u vraag als u contact met ons opneemt via u online account of onze sociale platforms.

Vriendelijke groeten,

Maksym

"Myprotein service team."

MYPROTEIN DUTCH

Goedemiddag allemaal!

Ik bestel altijd bij MyProteinNL, maar zal voor de volgende keer even 2 keer na denken. Plaats deze revieuw hier, aangezien nl niet meer reageert. Ik lange tijd voor Sinterklaas een bestelling geplaatst als cadeau voor mijn familie. Op tijd gedaan. Eenmaal de bestelling binnen bleek er een product niet in te zitten. Dit product was het cadeau. Het cadeau zou met een losse bestelling aankomen, na meerdere keren contact te hebben gezocht bij MP. Gaven ze mij terug dat de bestelling onderweg is, de bestelling is nooit aangekomen. Nooit aangemeld bij POSTNL. Myprotein geeft de schuld aan PostNL dat zij het pakket hebben beschadigd. Klantenservice benoemd dat het niet zo had moeten gaan & ik een nieuw product mag uitzoeken naar keuze. Nu is Sinterklaas inmiddels weer geweest & is de lol er natuurlijk als cadeau er af. Dat ik een nieuw product mocht uitzoeken was het minste wat ze konden doen. Ik heb terug gereageerd welk product ik wil ontvangen, maar ze gingen niet meer mee akkoord. Zonder toestemming wordt ik terug betaald, nu heb ik het product in de korting gekocht en is het nu niet meer voor die prijs. Ik heb aangegeven een nieuw product te willen ontvangen ipv van het geld. Ook hierop geen reactie. 3 dagen later, bericht gekregen dat het bij terugbetaling blijft. Nogmaals, zonder mijn toestemming.

Het kado is weg, ik mocht een nieuw product uitzoeken , dat gedaan & krijg dit als reactie.

Ik vind het jammer, het is tenslotte niet mijn fout.

17 december 2021
Logo Myprotein USA

Antwoord van Myprotein USA

Beste Jesse,

Vriendelijke groeten,

MYP- Klanten service team

Toon reviews in alle talen. (21.314 reviews)