Fantastische service. Had een dockingstation ontvangen met fabrieksfout, is kosteloos vervangen geweest. Heel responsief, ook in hun naservice toen ik nog een aantal vragen had.
Dockingstation voor Mac mini gekocht, kaartlezer werkte niet.In overleg een prima adapter gratis opgestuurd gekregen,en die werkt wel. Probleem opgelost.
Ook voor dit bedrijf 10 sterren ! Zondag besteld, volgende dag leveren. En inderdaad keurig maandag afgeleverd. Gelukkig zijn er nog bedrijven die service aan de klanten hoog in het vaandel hebben. Pr... Toon meer
Super service, USB-C-Adapters leveren op tijd, reageren snel en hebben goede product kennis! Retouren zonder gedoe ontvang je een retourlabel. Twijfel je of een product retour wilt sturen en w... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wij zijn dé webshop gespecialiseerd in USB-C en Thunderbolt 3 adapters, docks en kabels voor MacBook's, telefoons, tablets en laptops.
Nederland
- usb-c-adapters.nl
Meer dan uitstekende nazorg!!
De webwinkel verleent meer dan uitstekende nazorg. Zelfs langere tijd na de aankoop, op een moment dat ik het niet meer verwachtte. Hulde, hulde!!
Wat een goede service
Wat een goede service. Ik had een probleempje met een adapter. Mailtje gestuurd en dezelfde reactie dat een nieuwe onderweg was en die had ik ook de volgende dag in huis. Zeer snel en netjes afgehandeld kunnen heel wat bedrijven nog iets van leren.
Echt top en zeker een aanrader als bedrijf.
Enorm snelle reactie op mijn vragen
Enorm snelle reactie op mijn vragen, met goed advies. Bestelling werd na 1 dag bezorgd, ben erg tevreden.
Super goede service
Online een multihub besteld voor mijn MacBook. Vlotte levering. De thunderbolt poort bleek niet te werken. Na snel mail contact en een aantal dingen uitproberen, werd direct een nieuwe opgestuurd.
Voor een webshop echt een hele goede en persoonlijke service, super!
Goede service!
Gisterenavond een adapter besteld, vandaag geleverd. Zeer tevreden!
Te vertrouwen!
Ik heb hier 2x keer een usb adapter gekocht. In beide gevallen snel geleverd. In een geval wat problemen gehad met de adapter. Prima en razend snelle after sales service gekregen !
Service die je verwacht bij een fysieke winkel
Ik heb na mijn eerste ervaring met USB-C-adapters.nl mijn mening over het ontbreken van persoonlijke service bij online winkels per direct bijgesteld. Er bestaat wel degelijk een persoonlijke service van topniveau bij internetwinkels met een iets kleinere status als bijvoorbeeld CoolBlue. Na lang zoeken naar een 10-in-1 USB-C hub voor mijn MacBook die ik mee kon nemen op klantbezoeken, maar op kantoor ook in kon zetten als docking, kwam ik uit bij USB-C-adapters.nl. Ook omdat zij als een van de weinige aanbieders, mij wel voldoende konden informeren d.m.v. een goed ingerichte webwinkel (als webdesigner blijf je daar toch op letten ;-)), of de adapter die ik voor ogen had ook bood wat ik nodig had. Uiteraard was de aantrekkelijk prijs mooi meegenomen. Na de gebruikelijke bestelprocedure en bevestigingsmails die me continu op de hoogte hielden van het leverproces, kreeg ik (zoals de website ook belooft) mijn adapter netjes de volgende dag binnen. Blij met mijn aankoop pakte ik de hub uit, las de bijsluiter en sloot deze aan op mijn MacBook.
De laadindicator gaf aan dat het apparaat in robuust alluminium, inderdaad geladen werd tijdens de koppeling en de ethernetverbinding kwam snel tot stand. Prachtding! Alles werkte perfect.In eerste instantie had ik het totaal niet in de gaten, maar...
's Avonds kwam onze zoon ons melden dat hij geen internet meer had. Kort daarop melde onze andere zoon hetzelfde. Ik keek op mijn telefoon en die stond i.p.v. op de gebruikelijk WiFi-verbinding, nu op G4. "Hé verdorie, het modem ligt er weer eens uit", dacht ik nog. Eventjes opnieuw opstarten, en de router ook maar, en nog eens, en nog eens, maar zonder resultaat. Ook maar op allestoringen.nl gekeken, maar die gaf geen storing aan in ons gebied. Misschien is het over een uurtje opgelost. Maar dat bleek niet zo te zijn. "Hmm, dan is de storing groter, wellicht door werkzaamheden die hier overal plaatsvinden een kabel geraakt. Dan is het morgen wel weer in orde" Helaas, nog steeds hetzelfde; wel WiFi, geen internet.
Nu is mijn kantoor bekabeld aangesloten met een switch omdat ik enorm van een stabiele verbinding afhang wat werk betreft en de WiFi-sterkte valt op mijn kantoor heel af en toe wel eens onder het minimum. Ook daar geen nog steeds geen internet. Inmiddels was mijn MacBook helemaal opgeladen en ik koppelde deze af van de hub om wat plaats te maken. Enkele tellen later begon mijn internetradio op een van mijn computers te spelen. Ook alle andere apparaten hadden weer een internetverbinding. Meteen ging mij een lichtje op en ik sloot de hub weer aan op mijn MacBook. Enkele seconden later zweeg de internetradio en hadden we weer geen internet. De oorzaak bleek dus te liggen in de hub. Maar wat? En waarom?
Ik stuurde meteen een mailje naar USB-C-adapters.nl en Michel antwoorden me binnen een kwartiertje met enkele opties die ik uit kon proberen. Ook ik zat intussen niet stil en probeerde van alles. Nieuwe kabel, andere aansluiting, stroomadapter met minder vermogen. Maar telkens wanneer de MacBook aangesloten was op de hub en helemaal uit stond (dus laden in off-modus via de hub), werd de router op de een of andere manier gestoord en gaf deze geen ip-adressen meer. Ondertussen hield ik mailcontact met Michel, die net als ik dit ook nog nooit had meegemaakt en niet wist waarom de hub dit teweeg bracht.
Ik stelde Michel zelf voor om mij een totaal andere hub, die meer stroom kan verwerken, te sturen om uit te testen of het probleem daarmee opgelost zou zijn. Hij ging hiermee onmiddelijk akkoord en ik kreeg zonder verdere kosten een andere hub (USB-C 10-in-1 docking) toegestuurd. Meteen na ontvangst sloot ik de nieuwe hub aan en ... de internetverbinding bleef tot stand. YES! Problem solved! Na overleg met Michel stuurde ik de eerste hub retour en omdat de prijzen hetzelfde waren kon dit alles met gesloten beurs. Ook de kosten voor het retour sturen werden netjes teruggestort.
Waarom dit lange verhaal? Twee redenen. Ten eerste omdat dit een klacht betreft die iedereen kan overkomen, maar eentje die je niet snel gaat zoeken in deze hoek. Let dus op met adapters en hubs met ethernet die ook de stroomtoevoer naar je apparaat verzorgen. Als de reststroom niet verwerkt kan worden, kan er een mogelijk retour van deze stroom richting je router of modem ontstaan die alles in de war schopt of nog erger, je router of modem beschadigd.
Tweede reden; er zijn zat internetwinkels die profiteren en lak hebben aan service. USB-C-adapters.nl is daar zeer zeker geen van. Een service als deze kom je niet snel tegen online. Oplossingsgericht en klantgericht meedenken, zeker bij wazige klachten als deze. Super opgelost Michel, ga zo door! Je hebt een enthousiaste volgeling bij.
Groeten,
Patrick
Visual4All.nl
De eigenaar hielp mij… zonder problemen
De eigenaar hielp mij zonder problemen met mijn vragen, en de bestelling was snel en zonder enkele problemen thuis verzonden. Al met al zeer tevreden met USB-C-Adapters.nl!