UStravel.nl | Canadatravel.nl | Exploretravel.nl Reviews 150

TrustScore 5 uit 5

4,8

Door de hele coronacrisis moest onze reis volledig omgegooid worden. Resultaat was een week eerder naar huis en dit vanuit Las Vegas in plaats van San Fransisco. 's ochtends vroeg gebeld met USTravel... Toon meer

Mijn eigen idee voor een rondreis met US Travel besproken en hier tips en advies over gekregen. Geboekt en vervolgens duidelijke reisbescheiden ontvangen voor hotels, autohuur en excursies. Bij vragen... Toon meer

Wij hebben een prachtige camperreis gemaakt (West Coast & de bekende national parks). US Travel heeft dat goed geregeld. Prettig bedrijf met kundige en vriendelijke medewerkers. De app is zeer handig.... Toon meer

1. Touroperator

Wij zijn specialist in bijzondere reizen naar Amerika, Canada en de rest van de wereld. Met onze drie reismerken – UStravel.nl, Canadatravel.nl en Exploretravel.nl – laten we reizigers al jaren hun droomreis beleven. Van avontuurlijke roadtrips tot volledig verzorgde rondreizen: wij regelen alles persoonlijk, zorgvuldig en met liefde voor reizen. ✨ Ontdek de wereld op jouw manier — goed geregeld, met echte specialisten.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Prima ervaring!

Mooie reis samen laten stellen door UStravel.nl Een aanrader als je een reis op maat wil, ze luisteren goed naar je wensen en denken goed mee. Een paar kleine incidentjes tijdens onze reis gehad en dan is het fijn om contact te hebben met UStravel.nl in Nederland. Ze hebben ons meteen geholpen zodat wij ongestoord en zonder zorgen onze reis konden voortzetten.

31 augustus 2025

Super roadtrip gemaakt

Onze reis was heel goed naar onze wensen samengesteld omdat ik rolstoel afhankelijk ben wat meer voorbereiding nodig maar samen met medewerkers alles perfect verlopen

11 juli 2025

Camper ervaring Cruise America

Jullie hadden voor ons een camper gereserveerd van Cruise America . Was echt ouder dan 5 jaar. Mankeerde echt veel aan. Het begon de camper was echt vies. Magnetron zat zelfs vuiligheid in van de vorige huurders. Koelkast viel regelmatig uit, rekje onder viel er elke keer uit zodat je geen flessen in kon zetten. Controle lampjes voor water en gas werkte niet moesten zelf gokken waar neer bijvullen. Bed achter was helemaal door gezakt. Zo nog meer dingen. Het heeft gelukkig onze mooie vakantie niet belemmerd om te genieten.

27 mei 2025

Volledige ontzorging door US Travel

US Travel heeft een fantastische reis voor ons georganiseerd. Tegen iedereen die van plan is om naar Amerika te gaan zou ik zeggen, laat je ontzorgen door US Travel. Jij geeft ongeveer aan wat je wilt en vervolgens maakt US Travel een reis op maat met alles erop en eraan: vliegtickets, autohuur, hotelreserveringen. Alles overzichtelijk in een app met alle formulieren en documenten. Topervaring, van harte aanbevolen

9 mei 2025

Vijf sterren voor UStravel.nl!

Vijf sterren voor UStravel.nl!
Wat een geweldige, op maat gemaakte reis hebben wij gemaakt met ons gezin.

In twee weken een mooie trip met alle high lights van de west-kust van California USA hebben zij voor ons gecreërt.
Ik zou iedereen aanraden om met UStravel “in zee te gaan” want zij zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

7 juni 2024

100% tevreden

Onze eerste ervaring met UStravel. En eigenlijk 100% tevreden. Van A tot Z goed geregeld. Contact was erg fijn.

14 mei 2024

geweldige amerika reis gehad

geweldige amerika reis gehad.

alles was keurig georganiseerd en geregeld. nergens geen problemen opgelopen.

comminucatie was helder en duidelijk, en reactiesnelheid bij een vraag was prima.

volgende keer zouden we zeker weer bij us travel boeken.

8 maart 2024

Reisbureau met kennis van zaken

Wij hebben al vaker onze reis naar de verenigde staten geboekt bij u.s. travel. Deze organisatie heeft kennis van zaken. Geeft goede informatie, denkt mee met klanten. Werkt snel en adequaat. Dit is prettig. Vooral bij dagprijzen van vluchten e.d. Wij zijn fervente reizigers naar de verenigde staten en zullen zeker nog gebruik gaan maken van hun diensten. Niet alle reisbureaus zijn geschikt om je reis naar de verenigde staten te organiseren.(te weinig kennis) Zeer zeker aan te bevelen.

11 november 2023

"US here we come"

"US here we come"
Het contact met Petra was vanaf dag 1 goed, goed gevoel vanaf dat moment. Meedenkend over route volgorde. Ik had veeeelbuitgezocht maar weet ook niet alles. Actie wanneer bleek dat Death Valley dicht ging en mee denken in mogelijkheden.
Documenten waren op na het verschuiven 1 week voor vertrek in orde.
Tussendoor hadden we contact.
De aangeboden lange routes van A naar B waren prachtig.
Wederom, wij zijn zeer tevreden.

7 oktober 2023

Maatwerk is eenvoudig

Eenvoudig om een reis te maken naar eigen inzicht. Op basis van een aanbod hebben we het laten aanpassen naar eigen wensen. Dit werd vlot uitgevoerd en daardoor een uitstekende vakantie gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld.

29 september 2023

16 dagen Canada: zeer tevreden!

Erg prettige ervaring met dit bedrijf! Persoonlijke kennismaking, er wordt goed naar je wensen geluisterd. Laagdrempelig bereikbaar voor vragen of opmerkingen, zeer vriendelijk en behulpzaam. Een heel mooie reis gemaakt!

4 oktober 2023

Wellicht door mijn eigen naïviteit maar…

Wellicht door mijn eigen naïviteit maar e.e.a. viel toch wat tegen bij deze speciale (dure) reis naar NY en Hawaii maar sommige dingen vielen toch wat tegen, hotel NY, extra bagage kosten voor korte vluchten uitgevoerd door Hawaiian Airlines. Dit had wel bij deze prijs inbegrepen mogen zitten vind ik zelf. Was dit netjes gecommuniceerd dan waren we hiervan niet zo geschrokken ter plekke. Maar goed weer een ervaring rijker en veel geleerd desondanks.

20 september 2023

Goede ervaring, tot de volgende!

Prima verzorgde reis, de juiste informatie met leuke aanvullende tips. Je wordt goed op de hoogte gehouden en ons reisbescheiden stond overzichtelijk in de US Travel App, perfect! Ook tijdens de reis nog leuke reistips via de WhatsApp, wat wil je nog meer.

16 september 2023