Utklasad är en fantastisk butik, fantastiskt bemötande på mail 😍 Och snabba på skicka ut ordrar. Dessutom har de en tjänst där man kan beställa lite mindre grejer som brev till brevlådan för billi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Brett utbud av produkter och jag uppskattar att det finns en god och utförlig beskrivning av produkterna och oftast förslag vad dom är lämpliga att användas till
jätte bra leveranstid, jätte snabb! och priserna är asbra desutom! men utbudet är lite för litet, men jaja. allt kan inte vara perfekt! rekommenderar denna hemsida starkt!
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi är en sportfiskebutik som drivs av en enkel princip: vi säljer bara det vi själva fiskar med. Istället för att erbjuda marknadens bredaste sortiment fokuserar vi på ett handplockat urval av produkter som vi kan gå i god för. Vårt mål är att kombinera expertis med en e-handelsupplevelse i världsklass – genom konkurrenskraftiga priser, personlig kundsupport och riktigt snabba leveranser.
Contactgegevens
Zweden
- utklasad.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Funkar fint
Funkar fint, bra återkoppling och snabb leverans!
Superbra och jättetrevlig butik
Superbra och jättetrevlig butik! Förstklassig kundservice! Jättenöjd!
Sjukt bra priser o ett enormt utbud
Sjukt bra priser o ett enormt utbud
Jättesnabb leverans
Inga problem alls
Inga problem alls. Snabb leverans och bra priser. 👍
Nöjd nöjd nöjd
En bra vadarjacka Greys Tital till ett…
En bra vadarjacka Greys Tital till ett bra pris. Snabb service och trevlig bemötande
Top 3
200 kr billigare än närmaste konkurrent. Snabbaste leveransen jag varit med om. Beställde onsdag lunch kom torsdag fm. Inget krångel
Det är en så j#kla bra butik!
Hämtade ut vadar byxor och vadar skor…
Hämtade ut vadar byxor och vadar skor passade perfekt. Mycket Mycket nöjd 👍👍
Otroligt bra bemötande och sjuk bra…
Otroligt bra bemötande och sjuk bra support!
Beställde fel typ av haspelsrulle och…
Beställde fel typ av haspelsrulle och fick bra hjälp vid retur, beställde en annan dyrare rulle, ångrar ingenting tack vare bra service och råd🌟👍
Supernöjd med produkten och priset
Supernöjd med produkten och priset. Snabb leverans och bra information 👍
Grym service
Grym service ! Super snabb lev ! Rekommenderar detta bolag!
Fler bolag borde lära sig av dessa!
Sveriges bästa sportfiskebutik
Eftersom jag bor i närheten beställer jag online och hämtar hos Utklasad.
Otroligt trevlig, kunnig och hjälpsam personal. Det ger mycket att bara kunna stå och snacka några minuter. Sen otroligt bra utbud och priser.
Super trevlig och kunnig personal
Super trevlig och kunnig personal. Bästa nätbutiken med snabba leveranser. Köper det mesta dyrare köp från dom, då jag verkligen litar på deras kunskaper och service. Denna gång blev det en Vanquish 2500, det skadade inte att dom var billigast på nätet heller.
Tack för bra smidig service och…
Tack för bra smidig service och trevligt bemötande.
Fantastiskt bemötande
Bra kvalité på grejerna, snabb service och grymt/snabbt bemötande. Snabb leverans!
Bra support och snabb leverans
Bra support och snabb leverans, rekommenderas!
Dit is Trustpilot