Een fantastische fotograaf met veel talent en oog voor detail. Ze legt niet alleen mooie beelden vast, maar weet ook echt een verhaal en sfeer te creëren. Professioneel, creatief en absoluut een aanra... Toon meer
Sinds 2016 laten wij jaarlijks de product foto's voor ons handschoenen merk Schwartz & von Halen schieten door Gerard, in Wassenaar. Foto's zien er uitstekend uit. Tijdens de shoot wordt er altijd mee... Toon meer
Je krijgt als eerste een bakje koffie wat natuurlijk altijd op prijs is. Daarnaast bespreek je uitgebreid (als dat moet) wat er gefotografeerd moet worden en op welke manier. Dit word dan ook uitsteke... Toon meer
Het maken van goede foto's van onze producten vraagt om groot vakmanschap, die daarnaast ook nog goed kunnen communiceren met hun opdracht gevers. Deze eigenschappen heb ik bij: Uw Productfotograa... Toon meer
Sinds 2008 productfotografie voor startende webshops tot grote E-Commerce partijen. Hoge resolutie, kleurechte en vrijstaande productfoto's. Wij zijn ingericht om hoge volumes te fotograferen tegen een lage prijs per foto. We hanteren een transparante prijsstelling met aantrekkelijke staffelkorting!
Keurmeesterstraat 15, 1187ZX, Amstelveen, Nederland
- +31 (0) 85-48 32 761
- marinus@uw-productfotograaf.nl
- uw-productfotograaf.nl
Vraagt klanten om een review
Een zeer tevreden klant!
Open, vakkundig en kwalitatief, is hoe wij Uw-productfotograaf beoordelen. Wij werden met een warm welkom onthaald in de studio te Amstelveen en tijdens de fashionshoot ontvingen wij prettige aanwijzingen en tips. De foto's werden tevens de volgende dag afgeleverd.
Wij zouden Uw-Productfotograaf dan ook zeker aanraden!
Geweldig!
Prachtige foto’s en een goeie en hele snelle service! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een professioneel en service gerichte fotograaf.
Snel en vakkundig
Snel en vakkundig , wij zijn blij met de nieuwe foto’s voor onze site. En ook nog erg betaalbaar.
Een aanrader
Uw productfotograaf beschikt duidelijk over een hoop kennis. Denkt met je mee, geeft advies waar nodig. Foto's zijn van keurige kwaliteit. Zeker een aanrader.
Uitstekende service en kwaliteit
Uitstekende service en kwaliteit, snelle toelevering van de product foto's. Zelf aanwezig geweest bij de shoot om zo gezamenlijk het perfecte plaatje te kunnen maken. Leerzame en leuke samenwerking.
Service gericht, profesioneel en meedenkend
Voor onze website heeft de Productfotograaf mooie en professionele productfoto’s gemaakt.
Bedrijf is service gericht, professioneel en denkt goed mee
Daarnaast werden de foto’s dezelfde week opgeleverd.
Erg tevreden over het eindresultaat
Fijne, open communicatie
Het is hartstikke fijn samenwerken met Uw-Product fotograaf. Omdat ik zelf nog weinig ervaring heb met het laten schieten van packs, kwam ik na het leveren van de packs wel op een aantal puntjes van verbetering. Maar de communicatie is super gemakkelijk en Marinus is hartstikke behulpzaam. Zo komen we er vast en zeker uit.
Professioneel en snel
Altijd binnen een week een afspraak kunnen maken en de volgende dag de foto's binnen. Uw-productfotograaf biedt een professionele service en fijne samenwerking.
Zeer vriendelijk en professioneel!
Zeer vriendelijk en professioneel!
Ze namen uitgebreid de tijd om onze wensen door te nemen en kwamen zelf ook met verrassende ideeën. Dat resulteerde in mooie foto's.
Goede ervaring!
snel, accuraat en flexibel
goede samenwerking, snel en accuraat met goede kwaliteit foto's.
erg flexibel m.b.t. planning en deadlines.
Alvorens we konden starten zeer slechte…
Alvorens we konden starten zeer slechte start, en in onze ogen onprofessionele ervaring.
Wij kiezen er voor product foto's door een derde te laten maken om ons te ontzorgen, echter is deze partij niet in staat zijn eigen geschetste verwachting/ toezeggingen waar te maken en dat is spijtig.
Simpel weg opsturen van de producten met een duidelijke briefing blijkt niet mogelijk in tegenstelling tot ze zelf aangeven. Eisen aanwezigheid.
De kosten lijken eveneens niet overeen te komen met de beschrijving van de site daar ze perse naar een betaling per uur situatie willen in plaats van hun eigen aanbieding met betaling per foto.
Levertijd + 12 dagen kortom niet in 72 uur na aanlevering van de producten zoals wordt geschetst op de site.
Voor het verzoek van zeer eenvoudige gepositioneerde product foto's geen ontzorgende ervaring maar 1 die meer zorgen geeft!
gevolgd door dus twijfelachtige beloftes op de site spijtig.

Antwoord van Uw-Productfotograaf
Shoot ging goed
Goed geholpen tijdens de shoot, ook heel bereikbaar via de mail!
Productfotograaf die boven verwachting levert
Via Google gevonden en in Wassenaar de fotografie laten plaatsvinden. Eindelijk iemand die met je meedenkt en met goede suggesties komt. Prachtig eindresultaat.
Leuke ervaring
Ik heb een leuke ochtend gehad met Gerard, veel gelachen en grapjes gemaakt tijdens de fotoshoot. Prachtig eindresultaat en snelle levering.
Prettige communicatie vooraf en tijdens…
Prettige communicatie vooraf en tijdens de shoot perfecte begeleiding
Er werd goed meegedacht met de…
Er werd goed meegedacht met de compositie van de producten en ik heb zelfs leuke tips & tricks geleerd over het fotograferen.
Toppers
Goede communicatie voor, tijdens en na de opdracht. Bereid om mee te denken en makkelijk in de omgang. Tevreden met het eindresultaat, thanks Gerard!
Zeer tevreden
Met Gerard hebben wij product foto’s laten maken van onze sieraden. Het eindresultaat is geweldig geworden en Gerard neemt de tijd en is overal behulpzaam mee. Wij komen zeker weer terug!
Een fotograaf die met u meedenkt!
We hebben een leuke dag gehad met Gerard, de samenwerking verliep soepel en erg prettig. U wilt een product fotograaf die met u meedenkt? dan bent u bij uw-productfotograaf aan het juiste adres!