Banner for Uwalls

Uwalls Reviews 5.199

4,3

Hele snelle en heldere communicatie. Door een foutje van ons kant, opnieuw moeten bestellen. Ondanks dat de fout niet bij Uwalls lag, hebben ze toch korting aangeboden. Mooi behang van super mooie k... Toon meer

Bestellen ging vlot, levering ook. Er werd bij de bestelling al aangegeven dat er mogelijk sprake kan zijn van kleurverwchillen, er zat inderdaad iets verschil in waardoor de kleur helaas iets anders... Toon meer

Snelle levering en fijne kwaliteit behang. Wel opvallend dat de inkt vrij bovenop het behang zit en daardoor de materialen en handen onder de inkt komen te zitten waardoor je op moet letten wat je bee... Toon meer

Makkelijke en duidelijke site, zodat je een goede keuze kunt maken. Bestellen gaat zonder verborgen regels en levering is vlot en netjes verpakt. Vandaag de wand bekleed met het behang. Echt in een... Toon meer

1. Behangwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Bouwwinkel
  4. Binnenhuisarchitect
  5. Fotolijstenwinkel
  6. Posterwinkel

Discover the unique designs of our wall murals, wallpapers, and canvas on our website. Inspired by nature, art, and contemporary trends, we create new collections every week to bring your the wildest and most challenging ideas to life.

Create your perfect space with Uwalls

Empower your walls to reflect your world.
Experience the perfect harmony of inner and outer beauty with Uwalls. Our curated selection of unique wallpapers empowers you to create a space that's truly yours. Discover new collections every week and let your personality shine.
Your unique style, guaranteed satisfaction.
We believe that your wallpaper should be as unique as you are. That's why we offer a 30-day satisfaction guarantee on all our products, including custom designs. If you're not completely in love with your new wallpaper, simply return it for a free exchange or a full refund.
Fast & free delivery.
We're committed to fast, free shipping. Your wallpaper will be securely packaged and on its way to you within 4-7 business days.

Your happiness is our number one priority

Love it or it's free!

Love it or it's free!
We're so confident you'll love your new wallpaper that we offer a 30-day satisfaction guarantee. If, for any reason, you're not completely happy, we'll happily exchange it or give you a full refund. Even if it's a custom design, we've got you covered. Our support team is here to make the process as smooth as possible.

Promotion box for Uwalls

Discover Your Unique Style

Exceptional design, superior quality, and unwavering trust.

4,3

Uitstekend

5K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snelle levering en goede kwaliteit…

Snelle levering en goede kwaliteit behang. Makkelijk om te plakken.

17 maart 2025

Hallo Mirjam,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het behang. Veel plezier ermee!

Afbeelding is prachtig

Geweldige service!! Mijn poster was niet helemaal goed overgekomen, krijg na overleg gewoon een nieuwe opgestuurd,
Super fijn geregeld.
Een echte aanrader, prachtige schilderijen en posters ingelijst top

Beste Lika Roos,

Het spijt ons te horen dat de kwaliteit van het ingelijste product niet aan uw verwachtingen voldoet. We zullen u een e-mail sturen om meer informatie te krijgen en een passende oplossing voor te stellen.

Het Uwalls-team

Netjes verpakt en vlug bezorgd.

Netjes verpakt en vlug bezorgd.

17 maart 2025

Beste Jolanda,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering en de verpakking. Veel plezier met uw bestelling!

Het Uwalls team

Prachtige canvas

Prachtige canvas, precies zoals op de site

11 maart 2025

Hallo Joke,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij dat u tevreden bent met de canvas en dat het precies aan uw verwachtingen voldoet. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Uw Uwalls-team

Prachtig dessin

Prachtig dessin, goede uitleg en vlotte levering.

13 maart 2025

Hallo Tonny,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met het prachtige ontwerp, de duidelijke uitleg en de vlotte levering. We waarderen je vertrouwen in ons!

Zeker de 5 sterren waard

Duidelijke website met keuze mogelijkheid over welk soort en kwaliteit behang je wilt

Snelle verzending en dus bezorging en er us mooi kwalitatief behang geleverd. Kleuren in het echt nog mooier dan op de website.

Via het scannen van qr op behang ook duidelijke uitleg over hoe je het best4 kan behangen.

Dus voor mij zeker de 5 sterren waard!

Ben heel erg blij met m'n behang voor dat geld

Hallo Dominique,

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en de kwaliteit van het behang. Ook fijn dat de kleuren in het echt nog mooier uitkomen! We hopen dat je er lang van kunt genieten.

Team Uwalls

Zeer tevreden met de levering en…

Zeer tevreden met de levering en benieuwd als de behanger de print op de muur plakt hoe het eruitziet. Dit zal begin mei zijn, na een verbouwing.

Beste Gwen van den Heuvel,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de levering. We hopen dat het eindresultaat na de verbouwing helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Laat het ons gerust weten als we u ergens mee kunnen helpen!

Mooi behang

Mooi behang, zeer goed ingepakt. Makkelijk aan te brengen met beschrijving

9 maart 2025

Beste Valerie,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met het behang en de verpakking. Veel plezier ermee!

Snel geleverd

Snel geleverd.
Prachtig Behang.

10 maart 2025

Beste R.A. van de Zande,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering en het prachtige behang. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw bij ons bestellen, dan staan wij graag voor u klaar.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, snel bezorgd

4 maart 2025

Beste Huub,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering van je bestelling.

Het Uwalls-team

Iets meer duidelijkheid over de…

Iets meer duidelijkheid over de levering als hij later komt.

1 maart 2025

Beste mevrouw Huysman-Voskuilen,

Onze excuses voor het ongemak. We hebben een oplossing voor het probleem met de levering per e-mail met u gedeeld en hopen dat dit alles naar wens oplost.

Als u verder nog vragen heeft, staan we uiteraard voor u klaar.

Vlotte levering

Vlotte levering, goede kwaliteit van geleverd product

1 maart 2025

Hallo Robin!

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de levering en de kwaliteit van het product!

Beste Simone,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze vriendelijkheid en service waardeert. Klanttevredenheid staat bij ons voorop!

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Beste Anja,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het prachtige behang. Veel plezier ermee!

Top product!

8 februari 2025

Hi Sabine,

Thank you for your feedback! We're so glad you're happy with the product. Enjoy your wallpaper!

Best regards,
Uwalls

Mooi fotobehang

Mooi fotobehang, ben er blij mee! Heb alleen de staal maar ontvangen. Heb het fotobehang besteld, is nog niet binnen, ben benieuwd!

6 februari 2025

Hallo,

Bedankt voor uw bericht! 😊 Fijn om te horen dat u tevreden bent met het staal. Uw bestelling is in verwerking en zou binnenkort geleverd moeten worden. We hopen dat het fotobehang volledig aan uw verwachtingen zal voldoen! Mocht u nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Heel mooi behang

Heel mooi behang. Duidelijke aanwijzingen

9 februari 2025

Hallo Patricia Felix-Keasberry,

Dank u wel voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met het behang en dat de aanwijzingen duidelijk waren. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar.

Uwalls 😊

Super!!

Van aankoop tot afgifte, super!!
Resultaat laat nog op zich wachten, want wordt in mei geplakt.
We hebben het behang uitgelegd en ziet er heel mooi uit.
Dank aan het team.

9 februari 2025

Hallo MWJ van de Kolk,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat alles van aankoop tot levering goed is verlopen. Wat fijn dat het behang er mooi uitziet! We hopen dat het eindresultaat in mei net zo prachtig zal zijn als het nu lijkt.

Als u in de tussentijd nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Uwalls 😊

Top behang

Top behang, goede prijzen, en goede communicatie

3 februari 2025

Beste Onbekend,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met ons behang, de prijzen en onze communicatie. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Uwalls

Het behang was erg goed

Het behang was erg goed, alleen de QR-code die erbij geleverd was klopte niet. De manier van het plakken klopte niet.

26 januari 2025

Beste Jonne,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij dat het behang naar wens is. We verontschuldigen ons voor het probleem met de QR-code en de instructies.

Zou u ons een e-mail kunnen sturen, zodat we u de juiste link naar de instructies kunnen sturen? We helpen u graag verder.