Banner for Uwalls

Uwalls Reviews 5.188

4,3

Hele snelle en heldere communicatie. Door een foutje van ons kant, opnieuw moeten bestellen. Ondanks dat de fout niet bij Uwalls lag, hebben ze toch korting aangeboden. Mooi behang van super mooie k... Toon meer

Snelle levering en fijne kwaliteit behang. Wel opvallend dat de inkt vrij bovenop het behang zit en daardoor de materialen en handen onder de inkt komen te zitten waardoor je op moet letten wat je bee... Toon meer

Makkelijke en duidelijke site, zodat je een goede keuze kunt maken. Bestellen gaat zonder verborgen regels en levering is vlot en netjes verpakt. Vandaag de wand bekleed met het behang. Echt in een... Toon meer

1. Behangwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Bouwwinkel
  4. Binnenhuisarchitect
  5. Fotolijstenwinkel
  6. Posterwinkel

Discover the unique designs of our wall murals, wallpapers, and canvas on our website. Inspired by nature, art, and contemporary trends, we create new collections every week to bring your the wildest and most challenging ideas to life.

Create your perfect space with Uwalls

Empower your walls to reflect your world.
Experience the perfect harmony of inner and outer beauty with Uwalls. Our curated selection of unique wallpapers empowers you to create a space that's truly yours. Discover new collections every week and let your personality shine.
Your unique style, guaranteed satisfaction.
We believe that your wallpaper should be as unique as you are. That's why we offer a 30-day satisfaction guarantee on all our products, including custom designs. If you're not completely in love with your new wallpaper, simply return it for a free exchange or a full refund.
Fast & free delivery.
We're committed to fast, free shipping. Your wallpaper will be securely packaged and on its way to you within 4-7 business days.

Your happiness is our number one priority

Love it or it's free!

Love it or it's free!
We're so confident you'll love your new wallpaper that we offer a 30-day satisfaction guarantee. If, for any reason, you're not completely happy, we'll happily exchange it or give you a full refund. Even if it's a custom design, we've got you covered. Our support team is here to make the process as smooth as possible.

Promotion box for Uwalls

Discover Your Unique Style

Exceptional design, superior quality, and unwavering trust.

4,3

Uitstekend

5K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Overzichtelijk je kan zelf de gewenste…

Overzichtelijk je kan zelf de gewenste maat in vullen via de side,mooi behang

25 februari 2026

Beste Mark Jansen,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en dat het gemakkelijk was om de gewenste maat zelf in te vullen.

Het doet ons ook veel plezier dat u tevreden bent met het behang. We hopen dat het een prachtig resultaat op uw muur geeft!

Top!

Mooi behang, snel geleverd

26 januari 2026

Beste Ans Huijboom,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met het behang en dat de levering snel is verlopen.

Het doet ons veel plezier te weten dat alles naar wens is geweest. We hopen dat het behang een prachtig resultaat op uw muur geeft!

Uwalls

Makkellijk bestellen goed op de hoogte…

Makkellijk bestellen goed op de hoogte gehouden via track& trace vrijdag besteld donderdag in huis.perfect papier wij hebben de vintage landschap besteld resultaat echt heel mooi.

13 februari 2026

Beste Dick Tarmond,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat het bestellen makkelijk verliep en dat u goed op de hoogte werd gehouden via de track & trace.

Fantastisch om te weten dat uw bestelling snel is aangekomen en dat het vintage landschap zo’n mooi resultaat heeft opgeleverd. Het doet ons veel plezier dat u tevreden bent met de kwaliteit van het papier en het eindresultaat.

Uwalls

Alles was perfect geleverd ik ga morgen…

Alles was perfect geleverd ik ga morgen behangen bedankt voor de goede service

16 februari 2026

Antwoord van Uwalls

Beste ivan van den abeele,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat alles perfect is geleverd en dat u tevreden bent met onze service.

We hopen dat het behangen morgen vlot en gemakkelijk zal verlopen en dat u veel plezier zult hebben van het eindresultaat.

Mooi behang

Mooi behang, goede kwaliteit. Prima levering. Heel tevreden!

16 februari 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met het behang, de kwaliteit en de levering.

Het doet ons veel plezier te weten dat alles naar wens is verlopen en dat u heel tevreden bent met het resultaat. Dat is precies waar wij naar streven.

Alles prima

Snelle levering , kwaliteitsvol behang (we hadden de topcategorie gekozen) en prachtig resultaat.

Beste Kurt Springael,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en dat het behang uit onze topcategorie aan uw verwachtingen voldoet.

Fantastisch om te weten dat het eindresultaat prachtig is geworden — daar doen we het voor! Uw tevredenheid en positieve feedback betekenen veel voor ons team.

Prima zending

Erg veel keuze en duidelijke instructies bij de maatvoering. Prima levering. Zelfklevend en stevig behang. Kleuren zijn werkelijk zoals op keuzevoorbeeld. Tot zover prima. (We hebben het nog niet hangen)

Geachte Agnes,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Wij zijn verheugd dat u tevreden bent over het ruime aanbod, de duidelijke instructies en de levering. Het doet ons goed te horen dat de kleuren en kwaliteit van de zelfklevende behang aan uw verwachtingen voldoen.
We hopen dat het behangen even goed verloopt en staan uiteraard klaar om u te helpen als u tijdens het behangen vragen heeft.

Uwalls

Snel correct en verzorgd afgeleverd.

Snel correct en verzorgd afgeleverd.

Beste VANDERSMISSEN SUZY,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat uw bestelling snel, correct en verzorgd werd afgeleverd.

Wij doen ons uiterste best om elke bestelling zorgvuldig te produceren en op tijd te verzenden, dus uw feedback betekent veel voor ons team. Fijn dat alles naar wens is verlopen!

Alles ging perfect

Alles ging perfect

Beste Jan Kolk,

hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles perfect is verlopen — daar doen we het voor.

Uw tevredenheid is voor ons het grootste compliment. Dank u wel voor uw vertrouwen in Uwalls. We helpen u graag opnieuw bij een volgend project.

Helemaal top!

Helemaal top!
Niks op aan te merken

2 februari 2026

Beste Gerrit- Nynke,

hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles helemaal top was en dat er niets op aan te merken is.

Uw tevredenheid is voor ons het grootste compliment. Dank u wel voor uw vertrouwen in Uwalls — we helpen u graag opnieuw bij een volgend project.

Uwalls

Prachtig en stevig behang.

Prachtig en stevig behang. Maten waren perfect.
Product is erg prettig om mee te werken. Voorbeeld op internet komt overeen met de werkelijkheid.

2 februari 2026

Geachte mevrouw Nobel,

hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u het behang prachtig en stevig vindt, dat de maten perfect waren en dat het product prettig was om mee te werken.

Ook zijn we blij dat het voorbeeld op internet overeenkomt met de werkelijkheid — wij doen ons best om onze producten zo realistisch mogelijk weer te geven.

Dank u wel voor uw vertrouwen in Uwalls. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een volgend project.

Voor vlakke wanden prachtig

Prachtig behang. Wel dun ( we hadden de premium versie), maar voor strakke wanden prima geschikt. De banen zijn nauwelijks waar te nemen. De kleuren zijn precies zoals op de website.

4 februari 2026

Beste Astrid van der Niet,

hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide beoordeling. Wat fijn om te horen dat u het behang prachtig vindt en dat de kleuren precies overeenkomen met de website. Ook zijn we blij dat de banen nauwelijks zichtbaar zijn en het resultaat strak oogt op uw wanden.

We begrijpen uw opmerking over de dikte van de premium versie. Deze is ontworpen voor een strak en nauwkeurig resultaat, vooral op egale muren, maar we waarderen het dat u uw ervaring hierover deelt.

Dank u wel voor uw vertrouwen in Uwalls. We wensen u veel plezier van het eindresultaat en helpen u graag weer bij een volgend project.

Mooi behang!

Mooi behang. We hebben gekozen voor vinyl. Goede kwaliteit en makkelijk te plakken. Enige aandachtspunt is dat baan nr 1 als laatste op de rol zit. Wij vonden dit minder handig. We zouden graag met baan 1 starten.

30 januari 2026

Geachte mevrouw Marie,
Hartelijk dank voor uw feedback.

Wij zijn verheugd te vernemen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de vinylbehang en dat deze eenvoudig te bevestigen is.
Wij begrijpen uw opmerking over strook nr. 1 en dat het handiger zou zijn om daarmee te beginnen. Wij zullen dit meenemen als waardevolle suggestie voor de verdere verbetering van onze producten en de plaatsing van de rollen in de toekomst.
Nogmaals hartelijk dank voor uw feedback en wij hopen u ook bij uw volgende project van dienst te kunnen zijn.

helemaal top!

Het behang kwam binnen in een vaste rol. Alle stroken waren genummerd en er stond bottom en up op. Het was dus heel eenvoudig om aan te brengen op de muur. Fijn stevig behang en het plaatje komt precies over zoals ik besteld heb!

30 januari 2026

Beste Gwenny S,

hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat het behang netjes op een vaste rol is geleverd en dat de genummerde stroken met duidelijke aanduiding “bottom” en “up” het aanbrengen eenvoudig hebben gemaakt.

We zijn blij dat u de kwaliteit als stevig ervaart en dat de afbeelding precies overeenkomt met wat u heeft besteld. Dat is precies waar wij naar streven – een product dat zowel mooi als gebruiksvriendelijk is.

Dank u wel voor uw vertrouwen in Uwalls. We wensen u veel plezier van uw nieuwe muur en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

netjes afgehandeld

ontstane probleem heel netjes opgelost, dank ervoor

11 februari 2026

Beste Josip,
onze welgemeende excuses voor deze ervaring.
Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en service. Wij hebben u zojuist een e-mail gestuurd met een voorstel voor een passende oplossing.
Kijk aub in uw inbox. Wij hopen het snel voor u in orde te maken.❤️
Uwalls.

Behqng is goed, alleen lijkt er iets kleurverschil. Maar toch mooi

Bestellen ging vlot, levering ook. Er werd bij de bestelling al aangegeven dat er mogelijk sprake kan zijn van kleurverwchillen, er zat inderdaad iets verschil in waardoor de kleur helaas iets anders was. Maat het behangen ging prima, mooie kwaliteit van het behang

20 januari 2026

Beste Klant

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het behang en dat het behangen goed is verlopen.

Wat betreft het lichte kleurverschil willen wij graag toelichten dat dit kan ontstaan door de specifieke kenmerken van het drukproces. Daarnaast kunnen kleuren ook verschillend worden waargenomen door variaties in monitorinstellingen en schermkalibratie op verschillende apparaten.

Als u nog vragen heeft, helpen wij u uiteraard graag verder ❤️

goed behang

goed behang
netjes geleverd
makkelijke site

23 januari 2026

Geachte Matheo,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Het is verheugend om te vernemen dat u tevreden bent over de gebruikservaring van onze website, de levering en de kwaliteit van het behang.
Wij waarderen uw vertrouwen en staan graag opnieuw voor u
klaar.❤️

Uwalls.

Thuis ander resultaat dan op foto op site, maar goed opgelost.

Wij hebben fotobehang “ hout, textuur, scheuren, donker, schors, oppervlak” artikelnummer w04237, besteld. Levering en kwaliteit van het behang waren prima. Op de foto op de site van Uwalls geeft dit behang een mooi 3D effect, waardoor er een soort houtstructuur in diepte ontstaat. Het behangen van de muur ging prima, het behang zit er goed op. Nu het behang op de muur zit is het visuele eindresultaat niet mooi. Het 3D effect is niet waarneembaar zoals op de foto op de site. Waarschijnlijk is een groter afstand nodig om het effect te verkrijgen. Een grotere afstand dan de gemiddelde huiskamer. Hierdoor is het effect nu een muur met bruine en grijze vlakken. Wij vinden het niet mooi en in het echt niet zoals weergegeven op de site. Dit hebben we gemeld en die hebben het uitstekend opgepakt en afgehandeld. Nieuw behang bestellen of aankoopbedrag retour. Wij waren erg blij met de geboden oplossing, waarvoor dank. Jammer van het resultaat en al het werk, maar prima service van Uwalls, bedankt.

7 februari 2026

Geachte klant Rob,

Hartelijk dank voor uw gedetailleerde feedback. Wij bieden onze oprechte excuses aan dat het uiteindelijke visuele resultaat van de fotobehang niet aan uw verwachtingen voldoet, vooral in vergelijking met de presentatie op onze website en gezien de prijs van het product. Wij begrijpen uw teleurstelling en nemen uw opmerkingen over het 3D-effect zeer serieus.

We hebben al per e-mail contact met u opgenomen om de situatie te bespreken en samen een mogelijke oplossing te vinden. Uw feedback helpt ons om de informatie over onze producten en de presentatie ervan verder te verbeteren.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor het delen van uw ervaring.

Uwalls

Sneller reageren op emails niet bang 3…

Sneller reageren op emails niet bang 3 dg

18 januari 2026

Geachte klant Marcella Kramer,

Wij danken u voor uw feedback. Onze excuses dat u onze reactie per e-mail als te traag ervaart. Wij begrijpen dat het frustrerend kan zijn om enkele dagen te moeten wachten en nemen deze kwestie serieus.
Snelle en duidelijke communicatie met onze klanten is voor ons van groot belang.
We hebben al per e-mail contact met u opgenomen om deze kwestie op te lossen en eventuele vragen of problemen samen op te lossen. Wij danken u voor het onder onze aandacht brengen van deze kwestie – dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Prachtig behangetje!

Prachtig behangetje met grote bloemen. Snel in huis, strak op de muur!

19 januari 2026

Geachte klant Marianne van V.,

Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling.
Wij zijn zeer verheugd te vernemen dat u zo tevreden bent met het behang en dat het prachtige bloemmotief goed tot zijn recht komt op de muur. Wij zijn blij dat de levering snel was en dat het behang netjes en gelijkmatig is aangebracht.
Wij danken u voor uw vertrouwen in Uwalls en voor het delen van uw positieve ervaring – wij stellen dit zeer op prijs.