Banner for Uwalls

Uwalls Reviews 5.187

4,3

Bestellen ging vlot, levering ook. Er werd bij de bestelling al aangegeven dat er mogelijk sprake kan zijn van kleurverwchillen, er zat inderdaad iets verschil in waardoor de kleur helaas iets anders... Toon meer

Snelle levering en fijne kwaliteit behang. Wel opvallend dat de inkt vrij bovenop het behang zit en daardoor de materialen en handen onder de inkt komen te zitten waardoor je op moet letten wat je bee... Toon meer

Makkelijke en duidelijke site, zodat je een goede keuze kunt maken. Bestellen gaat zonder verborgen regels en levering is vlot en netjes verpakt. Vandaag de wand bekleed met het behang. Echt in een... Toon meer

Duidelijke website, handig in bestellen met veel keuzes. Behang leek erg kwetsbaar maar blijkt supersterk. Door duidelijke markering en goede behanglijm zat het er in no time op. Top dus, erg blij mee... Toon meer

1. Behangwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Bouwwinkel
  4. Binnenhuisarchitect
  5. Fotolijstenwinkel
  6. Posterwinkel

Discover the unique designs of our wall murals, wallpapers, and canvas on our website. Inspired by nature, art, and contemporary trends, we create new collections every week to bring your the wildest and most challenging ideas to life.

Create your perfect space with Uwalls

Empower your walls to reflect your world.
Experience the perfect harmony of inner and outer beauty with Uwalls. Our curated selection of unique wallpapers empowers you to create a space that's truly yours. Discover new collections every week and let your personality shine.
Your unique style, guaranteed satisfaction.
We believe that your wallpaper should be as unique as you are. That's why we offer a 30-day satisfaction guarantee on all our products, including custom designs. If you're not completely in love with your new wallpaper, simply return it for a free exchange or a full refund.
Fast & free delivery.
We're committed to fast, free shipping. Your wallpaper will be securely packaged and on its way to you within 4-7 business days.

Your happiness is our number one priority

Love it or it's free!

Love it or it's free!
We're so confident you'll love your new wallpaper that we offer a 30-day satisfaction guarantee. If, for any reason, you're not completely happy, we'll happily exchange it or give you a full refund. Even if it's a custom design, we've got you covered. Our support team is here to make the process as smooth as possible.

Promotion box for Uwalls

Discover Your Unique Style

Exceptional design, superior quality, and unwavering trust.

4,3

Uitstekend

5K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snelle levering en en duidelijke…

Snelle levering en en duidelijke communicatie over hoelang de bestelling onderweg is.

25 oktober 2025

Beste Pia,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de duidelijke communicatie over de levertijd van uw bestelling.

Dank u voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Prima kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt. Prima kwaliteit. Duidelijke beschrijving. Super blij mee.

23 oktober 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering, de verpakking en de kwaliteit van het product. Het doet ons plezier dat ook de beschrijving duidelijk was en dat u zo tevreden bent met uw aankoop.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en vriendelijke woorden.

Uwalls

Mooi assortiment en goede kwaliteit

Het schilderij was netjes en goed verpakt binnengekomen. Het ziet er goed uit en is van goede kwaliteit. We zijn er erg blij mee. Mooie schilderijen waaruit je kan kiezen.

17 oktober 2025

Beste Sonja,

hartelijk dank voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat het schilderij goed verpakt aankwam en dat je tevreden bent met de kwaliteit en het design. We zijn blij dat je zo enthousiast bent over onze collectie.

Uwalls

Goed en netjes afgeleverd en verpakt.

Goed en netjes afgeleverd en verpakt.

17 oktober 2025

Beste Tonnie,
hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat alles netjes en goed is afgeleverd en dat u tevreden bent met onze service. We hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe behang!

Mooie kwaliteit behang

Afbeelding is mooi, in banen van 50 cm en goede kwaliteit papier. Enige is dat jullie adviseren 6-10 cm in lengte en breedte extra te bestellen, maar dat betekende in ons geval dat we een oor van de olifant en van de zebra moesten afsnijden. Erg jammer.

20 oktober 2025

Beste Barbara,
Hartelijk dank voor je beoordeling en je feedback. We zijn blij dat je tevreden bent over de kwaliteit van het behang en het ontwerp. Het spijt ons echter te horen dat de extra marge bij het bestellen invloed had op het motief. Jouw opmerking is erg waardevol voor ons, en we zullen dit zeker meenemen om onze aanbevelingen te verbeteren.
Uwalls

Het behang is super mooi

Het behang is super mooi! Gemakkelijk aan te brengen met duidelijke uitleg. Enige min puntje was dat ik voor 2 aparte muren een rol had besteld. Zonder ze uit te rollen was dus niet duidelijk welke rol voor welke afmeting. Hierdoor hebben we een fout gemaakt en moest ik helaas voor de andere muur opnieuw bestellen. Dat zou misschien beter aangegeven kunnen worden nog op de rol. Verder goede en snelle leverservice. Ik ben heel erg blij met mijn behang. 😍

18 oktober 2025

Beste Kelly,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u blij bent met het behang en de snelle levering. We begrijpen uw punt over het verschil tussen de rollen en zullen dit ter informatie meenemen. Als u ooit hulp nodig heeft of vragen heeft, staan we altijd klaar om u via e-mail te ondersteunen.
Met vriendelijke groet

Perfect passend

Perfect passend, netjes aangeleverd, gewoon top

11 oktober 2025

Beste Hans,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en u tevreden bent met de levering.
Uwalls

Snel en uiterst zorgvuldig geleverd

Na besteld te hebben vrijwel direct bevestiging van aankoop. Snelle verzending en volgens aangegeven tijd geleverd.

14 oktober 2025

Beste Van Rijckevorsel,
hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat de levering volgens planning aankwam. We waarderen uw vertrouwen zeer.
Uwalls

Brengt echt sfeer toe aan je woongenot.

De iets duurdere papiersoort genomen. Heel gemakkelijk om het motief aan te laten sluiten. Gemakkelijk te plakken. Goede instructie bijgevoegd.

9 oktober 2025

Beste Kees,
hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het iets duurdere papiertype, dat het motief goed aansluit en dat het behang gemakkelijk aan te brengen was. Ook fijn dat de instructies duidelijk waren.

Mooie schilderij

Mooie schilderij echt een aanrader.
Tevreden met aankoop.

8 oktober 2025

Beste Maria,
hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat je ons product aanbeveelt.

Zeer slecht

Heb niks ontvangen hoop dat binnenkort mijn behang arriveert.

10 oktober 2025

Beste Jeannette,
het spijt ons zeer te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen. We willen je laten weten dat we inmiddels samen tot een oplossing zijn gekomen.

Snelle levering!

Snelle levering!
Producten zien er goed uit, en heel fijn dat je van te voren gratis kleurstalen aan aanvragen.

9 oktober 2025

Beste Mirjam,
hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten.

Gewoon goed

Mooi behang en makkelijk aan te brengen. Het wordt op rol geleverd en per baan erg duidelijk wat onder en boven is en in welke volgorde je het behang moet plakken.

10 oktober 2025

Beste Karin,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat het behang naar wens is en dat het aanbrengen soepel verliep. Het nummeren van de banen en de duidelijke instructies zorgen er inderdaad voor dat het plakproces eenvoudiger verloopt.

Fijn dat u tevreden bent met uw bestelling!

Wacht nu al 3 weken op een schilderij

Wacht nu al 3 weken op een schilderij, maar heb nog niets ontvangen. Heb het idee dat het opgehouden wordt bij FedEx.

Fam. Gulden

7 oktober 2025

Beste familie Gulden,

Onze excuses voor de vertraging met uw bestelling. We hebben het gecontroleerd en volgens de laatste update is uw pakket vandaag afgeleverd.

De prijs is misleidend

De prijs is misleidend. De genoemde prijs is namelijk die van 0.7x0.7m en de daadwerkelijke orijs per m2 dus 2x zo duur! Dit zie je pas als je als aan het bestellen bent.

11 september 2025

Geachte mevrouw Kim,
Wij danken u voor uw feedback.
Wij willen graag verduidelijken dat de prijs op onze website is gebaseerd op een minimale bestelling van 0,7 x 0,7 m. Dit is de kleinste maat die kan worden besteld. De uiteindelijke prijs wordt automatisch berekend op basis van de door de klant gekozen afmetingen en deze informatie wordt duidelijk vermeld tijdens het bestelproces.

Omdat ‘alles’ klopte…

Omdat ‘alles’ klopte… prima te verwerken was… met een schitterend resultaat.

7 augustus 2025

Beste Ekzo.aweer,

hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen – van de verwerking tot het eindresultaat. We zijn blij dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen en dat u zo tevreden bent.

Uwalls

De fotobanen komen niet overeen

De fotobanen komen niet overeen , alle banen komen duidelijk niet uit hetzelde bad . Veel geld voor belaberde kwaliteit

22 augustus 2025

Beste Robert,

het spijt ons zeer te horen dat de banen niet overeenkomen en dat je ontevreden bent over de kwaliteit. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen we je vragen om je bestelgegevens met ons te delen, zodat we dit probleem verder kunnen onderzoeken en samen een oplossing vinden.

Uwalls

Ik heb 3 weken geleden bestelt en nog…

Ik heb 3 weken geleden bestelt en nog steeds niet ontvangen

1 augustus 2025

Beste Paula,

het spijt ons zeer te horen dat u uw bestelling nog steeds niet heeft ontvangen. Wij hebben u een e-mail gestuurd om dit probleem verder te onderzoeken en u zo snel mogelijk te helpen met een oplossing.

Snelle levering, mooie schilderijen

2 augustus 2025

Beste Wm Voois,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat de levering snel was en dat de schilderijen u bevallen. Het doet ons plezier dat u tevreden bent met uw aankoop.

Goede kwaliteit foto behang

Goede kwaliteit foto behang. 1 rol waar de banen met stippellijn gescheiden zijn.
Makkelijk te knippen dus. Zeer tevreden met het resultaat.

17 augustus 2025

Beste C. van der Heijden,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het fotobehang en dat het knippen door de stippellijnen eenvoudig was. Fijn dat het eindresultaat helemaal naar wens is.