Uw Meubelmaker Reviews

4,7

Er werd een deskundig advies gegeven over hoe mijn tafel het beste kon worden behandeld, en deze behandeling is ook inderdaad zo uitgevoerd, met als gevolg: een uitstekend resultaat. En daarbij een... Toon meer

We wilde graag onze oudbollige eetkamer stoelen in een modern jasje steken. Na veel rond bellen met diverse meubelmakers, durfde niemand de uitdaging aan maar uiteindelijk zijn we bij Gerald terech... Toon meer

Onze bank was stuk, Gerald heeft hem op een creatieve wijze voor een redelijke prijs gerepareerd. Zeker een aanrader als je een meubelstuk hebt wat gerepareerd moet worden.

Beste Gerald, We zijn erg tevreden over jou geleverde diensten, onze tafel ziet er weer geweldig uit!!!. Je bent eerlijk en betrouwbaar en levert je werk af zoals vooraf afgesproken. Dikke pluim... Toon meer

1. Meubelreparateur
  2. Antieke meubelen restaurateur
  3. Meubelmakerij

Als ambachtelijk meubelmaker en (antiek)restaurateur werk ik met toewijding aan het met kwaliteit vervaardigen, herstellen en restaureren van meubelen, Tevredenheid van de klant en respect voor natuur en milieu staan hierbij voorop. Duurzaamheid in het kwadraat. Aandacht en respect voor natuur en milieu, het maken degelijke kwaliteitsmeubelen en kwalitatief goede restauraties van bestaande meubelen, aandacht voor een goede relatie met klanten en leveranciers waarin fijn persoonlijk contact belangrijk is. De meubelmakerij is gevestigd in Berlicum en ik woon in Den Bosch. Ik kan zowel bij u thuis als in de werkplaats aan uw meubels werken.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een vakmanschap

Wat een vakmanschap! Ik ben blij dat het meubeltje van mijn oma weer in een nieuwstaat is.

28 januari 2024

Antwoord van Uw Meubelmaker

Fijn om te horen dat het zo naar uw zin is!

Zeer arrogante man

De meubelman is een zeer arrogante man als het gaat om afspraken en communicatie. Op apps reageerd meneer helemaal niet. En doet alles via mijn vrouw. Afspraken komt meneer niet na en zijn voorwaarden veranderd hij waar je bij staat.
Ik doe nooit geen zaken meer met deze man. Echt super slecht

19 januari 2024

Reparatie stoel

Goede, snelle service

10 januari 2024

Antwoord van Uw Meubelmaker

Goed om te horen, dankjewel!

Oude meubels een nieuw leven geven

Uw meubelmaker is een voorstander om oude meubels een nieuw leven te geven. Een echte professionele vakman. Hij geeft goed en eerlijk advies, is vriendelijk en denkt mee. We zijn heel tevreden!

28 december 2023

Dankjewel!

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Onze gerenoveerde meubelen zien er weer uitstekend uit.

23 november 2023

Goed om te horen!

Meubelmaker met hart voor het vak

Hij heeft geleverd wat hij beloofd had en van een hele mooi kwaliteit. Je kunt zien dat hij het hout met zorg heeft bewerkt en er alles aan gedaan heeft om aan de verwachtingen te voldoen.

20 november 2023

Antwoord van Uw Meubelmaker

Dankjewel voor deze mooie complimenten!

Duidelijk vakmanschap

Een duidelijk vakman; zeer tevreden over meerdere reparatieklussen die we door deze ondernemer hebben laten uitvoeren. Communiceert prettig en is flexibel en denkt mee in de planning.

7 november 2023

Fijn om te horen!

Kwalitatief en communicatief een uitstekend vakman.

De eerste kennismaking verliep zeer vriendelijk en begripvol. Daarnaast werd een uitgebreid advies gegeven en een goed voorstel gedaan. Op redelijke termijn werd de opdracht tot renovatie van onze massief eikenhouten tafel uitgevoerd. Niet geheel zoals wij ons hadden voorgesteld maar na uitleg van onze gedachtegang en die van de meubelmaker werd de tafel opnieuw behandeld met een zeer goed resultaat. Wij zijn zeer positief over de werkwijze, verzorging, communicatie en het meedenken.

23 oktober 2023

Antwoord van Uw Meubelmaker

Graag gedaan, ook namens mijn collega die ook heeft bijgedragen in de uitvoering.

Vakmanschap

Vakmanschap. Communicatie over doorlooptijd kon nog iets beter. Dan was het 5 sterren

30 september 2023

Antwoord van Uw Meubelmaker

Communicatie is natuurlijk erg belangrijk. Ik probeer er altijd goed op te letten mensen goed te informeren tijdens de werkzaamheden. NIet vaak, maar helaas gaat dit ook weleens mis. Sorry daarvoor.

Duidelijk advies

De meubelmaker (Gerard) gaf een heel duidelijk advies over wat zinvol was om te restaureren en gaf aan dat meer restauratie werkzaamheden te veel zouden kosten in verhouding tot de waarde van de stoel. Stoel is volgens afspraak netjes opgeknapt. Wij zijn tevreden met het uiteindelijke resultaat.

13 september 2023

Antwoord van Uw Meubelmaker

Eerlijkheid duurt het langst. Blij om te horen dat dit ook gewaardeerd wordt.

Goed bereikbaar via whatsapp

Goed bereikbaar via whatsapp, duidelijk antwoord.
Tafel is wel best lang weg geweest.

19 juli 2023

Antwoord van Uw Meubelmaker

Dank voor de positieve review. Dat het langer heeft geduurd, klopt inderdaad. Daar hebben we ook contact over gehad. Maar uit kosten- én milieu oogpunt probeer ik vervoer te combineren. Dat duurt ooit helaas wat langer. Een leentafel was misschien toch een betere optie geweest.

Betrouwbaar en vriendelijk

Restauratie van een oude grenen tafel is geheel naar wens uitgevoerd. Prima overleg en buitengewoon vriendelijk.

10 juli 2023

Antwoord van Uw Meubelmaker

Dat is een mooi compliment. Dankjewel!

Aanrader!

Klantgericht, goede communicatie en restauratie geheel naar wens.

12 juli 2023

Antwoord van Uw Meubelmaker

Dankjewel voor deze mooie beoordeling!