Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Deal til 5 retters aften menu på Restaurant Værdsat (Sommer 2.0 menu) til 299.- pr. snude. Vi valgte selv en god vin til maden. Virkelig velsmagende retter og et køkken der ikke er bange... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi var 2 personer som havde set frem til frokostmenuen med 4 retter, som vi forventede måtte være særlige i betragtning af prisen (kr 295,-). Første ret var kartoffelmad på et (for) hårdt ristet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super betjening, velsmagende mad og vine afstemt perfekt.

Besøgte restauranten tirsdag 17/2. Fik deres 3 retters menu + 2 appetizers samt vinmenu. Super velsmagende, vine afstemt perfekt og god introduktion til både mad og vine af personalet. Som var meget professionel men var også med på en joke. Stor ros til personalet både front og bagstage.

17 februari 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi havde bestilt "EnLevede ikke op til forventningerne aften på værdsat"…

Vi havde bestilt "En aften på værdsat" - 5 retter og 5 glas vin.
På plus siden:
• Mad og vin passede rigtig fint sammen
• Nogle vine god andre ikke sååå gode
• God service
• Fint og hyggeligt sted
På minus siden:
• Der var alt for varmt
• Lidt megen støj
• Mad var okay, men ikke som forventet
o Kammusling rigtig fint og velsmagende
o Lam noget rod
o And – ja, jo, nej

Dog lidt skuffet og levede ikke helt op til forventningerne.

1 november 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Smagfuld og skøn oplevelse!

Virkelig velsmagende retter og et køkken der ikke er bange for at eksperimentere med smagene og råvarerne. Flot anretning af maden.

Virkelig hyggelig og nærværende betjening (Frederik), god og afdæmpet musik, hyggelig atmosfære og indretning.

4,3 stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟

Tørt brød, et tydeligt ben i fisken og nogle melede ærter gør, at vi ikke kan trække den helt op på 5 stjerner (desværre).

Vi vil dog klart anbefale stedet - og kommer helt sikkert igen! 😊

31 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sikken en dejlig oplevelse vi fik

Vi er 12 venner der har været på Værdsat til aften for at nyde lidt god mad - og sikke en oplevelse vi fik.
Det var en fantastisk gastronomisk oplevelse og vi havde den skønneste tjener Frederik der satte os i centrum under hele middagen hvor vi alle valgte deres 5-retters menu med priser i den absolut fornuftige ende. Stort cadeau til restauranten for innovativ tænkning hyggelig stemning og dejlig betjening.
Pas godt på Frederik. Han er et kæmpe asset for jer.
Stedet kan HELT KLART anbefales.
Mvh Elisabeth og Finn

31 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en virkelig dejlig oplevelse…

Det var en virkelig dejlig oplevelse ,vi fik en 5 retters menu ,kan varmt anbefales. Tjenerene gav os en behagelig oplevelse. Selvom restauranten var fyldt følte vi ikke at vi måtte vente på maden
Det er bestemt et sted vi vil komme igen og kan kun anbefale det

1 augustus 2025

Alting var super godt

Alting var super godt
Fantastisk lækkkert og kælet for detaljen
Betjeningen var virkelig imødekommende og velinformeret omkring mad og vin super betjening.

25 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Suverænt lækker anderledes smørrebrød…

Suverænt lækker anderledes smørrebrød end det helt traditionelle. Kæmpe smagsoplevelse og meget fordelagtige priser. De kører ofte med Deal så dette gør det bare endnu mere attraktivt at komme der. Søde tjenere og god service. Eneste minus, hvis man kan sige det, kunne være fantastisk med salt og peberkværn på bordet så man kunne få frisk kværnet peber på sin mad men igen, det er småting.

24 april 2025

Perfekt.

Perfekt.
Har lige besøgt Værdsat og fik dejligt smørrebrød,1stk med kartofler pyntet med forskelligt på ristet rugbrød(super smag) og 1 stk med hønsesalat på ristet franskbrød(dejlige svampe og sprødt bacon(igen fantastisk smag).
Sødt og nærværende personale.

8 mei 2025

Fortryllende

Altid en dejlig oplevelse at komme her. Fantastisk betjening og så lækker mad. Vi fik mange forskellige retter og de vegetariske retter var også virkelig lækre.

21 februari 2025

Skuffende frokostmenu

Første ret var kartoffelmad på et (for) hårdt ristet stykke rugbrød, og hvor kartoflerne også var hårde. Hele maden kæntrede i forsøget på at skære bidder. Smagen ok.
Anden ret på et (igen) meget hårdt ristet stykke franskbrød - med kompakt lag hønsesalat. Mættede men var ikke delikat.
Tredje ret var dessert, bestående af svt en stor spiseske vanilleis på sur/søde æblestrimler overhældt med lidt sauce. Portionen spist i 3 mundfulde; mere var der ikke.
4. ret lød på petit four (betyder "lille ovn"), som jo gav forventning om små kager af en slags, men det viste sig at være et stykke fyldt chokolade og en frugtgele.
Samlet set en skuffende oplevelse til prisen.

6 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Topklasse mad og service.

Vi har været til 4 retters menu og alt var helt i top. Unge mennesker som knokler og gør en god indsats for Odenses madoplevelse. Kan helt klart anbefale Værdsat.

27 juli 2024

Fantastisk privat dining

Privat dining til min fødselsdag.
Fuldstændig fantastisk mad og service. Kok og tjener var en fornøjelse og alt gik så smooth.
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra. Håber at få mulighed for at booke sådan en oplevelse igen. TUSIND TAK for at gøre min fest en kæmpe succes.

14 oktober 2023

Rigtigt lækker menu

Rigtigt lækker menu. Lidt speciel vinmenu men passede fint til maden. Kun en tjener til en fyldt restaurant, hvilket gav lidt længere ventetid, men vi blev adviseret fra start, og han virkede ikke stresset, og gav sig den nødvendige tid ved bordene. De varmeste anbefalinger

22 juni 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

En aften på værdsat

Vi havde bestilt en "En aften på værdsat”
Der blev serveret en meget lækker 4 retters menu.
Vinmenuen svarede slet ikke til retterne - og der kom en dårlig undskyldning om, at det var den tidligere tjener der havde indkøbt vin. Saftmenuen var det ikke muligt at vælge - selvom det stod på kortet.
Vi vil gerne besøge stedet en anden gang - men vi vælger selv en vin - og ikke vinmenu efter deres anbefaling

19 mei 2023

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Alle 6 retter var i top og servicen ligeså. Retterne var smukt præsenteret og en forkælelse for smagsløgene og personalet var professionelt og kompetent. Vi kommer helt sikkert tilbage. Ignore the negative reviews man, this place is THE bomb!

17 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Første & sidste besøg..

Første & sidste besøg..
Min kæreste og jeg havde set frem til en oplevelsesrig aften med en 8 retters menu..
Der bliver taget pænt imod os og kort efter vi er ankommet får vi brød og forret serveret.
MEN - efter næsten 1 1/2 time tager vi fat i den ene tjener for at høre om vi er glemt og hvornår vores hovedret er klar, da vi kan se at gæster der er ankommet længe efter os har fået deres mad (fra samme menu)
Tjeneren siger ‘øh undskyld’ og finder hurtigt en ret som iøvrigt slet ikke var på menuen.
Hele aftenen igennem bliver vi glemt og tiden går med at vente, vente og vente og vi skal konstant ta fat i en tjener for at gøre opmærksom på vores tilstedeværelse.
Af en eller anden årsag er vores dessert delt op over to omgange( modsat alle andre) og efter en halv time opgiver vi at få resten af desserten - rejser os, betaler og forlader restauranten..
Ikke så meget som undskyld, beklager forglemmelsen eller lign. Den ene kok som serverede hovederetten beklagede for manglende bestik ved vores bord - og selv andre gæster i restauranten havde bidt mærke i den manglede service overfor os.
Manden smagte rigtig godt, men det faldt helt til jorden pga. den enormt dårlige service.
Fair nok, at man laver en brøler men så forventes der også, at der fremadrettet bliver rettet op på det - MEN NEJ.
Kære Værdsat - vi er rigtig øv øv over den kedelig oplevelse og desværre ser I ikke os igen.. 1 ⭐️ herfra og det er pga. maden og den flinke kok.

14 augustus 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi havde glædet os til rigtig lækker…

Vi havde glædet os til rigtig lækker frokost. Så da dealbeviser kom til salg købte jeg til 2 stykker smørrebrød - normalpris over 200 kr.
Jeg bestilte rødspættefilet og hønsesalat. Udvalget var rigtig fint.
Men sikken en skuffelse. Først kom rødspættefilten. Jeg vil sige jeg aldrig tror jeg har set så lille en filet men den passede til den der svaret til 1/2 stykke rugbrød. Kom ikke udover brødet. Under fisken lå der mosede kartofler - hvilket nok var meget godt for ellers var jeg virkelig gået meget sulten derfra.
Næste stykke ventede vi 50 min på. Restauranten var ikke fyldt. Hønse salaten kom på surdejsbrød. Egentlig lækkert. Men at vente 50 min på et stykke brød er altså lige i overkanten og det skuffede egentlig også - så vi valgte at gå uden at købe mere. Jeg dr kvinde og gik småsulten derfra og jeg tør da ikke tænke på hvor sulten min gæst så var. Med en normalt pris på over 200 kr ville jeg virkelig føle mig snydt. Nu fik vi prøvet det af men blev enige om det nok aldrig blir værdsat igen. Jeg ville min skulle ha 3 stykker for at blive mæt. Og så ville prisen ha været på 350 kr - det er det ganske enkelte ikke værd og til med ville det formentlig have taget to timer for at få sin mad. Jeg bestille et glas vin - der var et fint udvalg. Jeg blev aldrig tilbudt et glas vand til vinen som dog alligevel kostede 75 kr for et glas. Restauranten er egentlig hyggelig og dejligt man kan se maden blir lavet. Betjeningen var også fin og god. Pris stemmer bare slet ikke overens med mængde.

5 augustus 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.