Vakantie internet Reviews

1. Telefoon- en internetdienst

Blijf overal online met Vakantie Internet! Vakantie Internet biedt snelle en betrouwbare eSIM-oplossingen voor reizigers. Met dekking in 200+ landen geniet je overal ter wereld van mobiel internet zonder hoge roamingkosten. Onze eSIM’s zijn eenvoudig te activeren via QR-code, zonder fysieke simkaart of abonnement. ✔ Perfect voor vakantiegangers, digital nomads en zakelijke reizigers ✔ Keuze uit regionale, nationale en wereldwijde databundels ✔ Direct geleverd en eenvoudig te installeren Heb je Vakantie Internet gebruikt? Laat je ervaring achter en help anderen zorgeloos online te blijven!

Uitstekend

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Om18:40 gemeld dat de telefoon alleen…

Om 18:40 gemeld dat de telefoon alleen verbinding maakte met een trage provider.
Wat foto’s opgestuurd via whatsapp en binnen een mun van tijd was alles weer snel up and running.
Top service!💪💪👍👍

19 september 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Super goede service

Super goede service! Ondanks dat het probleem uiteindelijk aan onze eigen fout lag, werden we door Patrick ontzettend geduldig en vriendelijk geholpen. Hij bleef goed meedenken en nam alle tijd totdat het probleem was opgelost. Ook de bereikbaarheid en snelle reacties van VakantieInternet zijn top. En eenmaal geïnstalleerd zijn zowel het bereik als de snelheid van de sim uitstekend. Een dikke pluim voor de service! 👍

10 augustus 2026

Lekker snel geregeld online en super…

Lekker snel geregeld online en super goede dekking in Thailand. Ik had de customer service nodig (omdat ik zelf iets stoms
had gedaan) en ze hebben mij geweldig geholpen: geduldig, vriendelijk, snel en duidelijk. Bedankt nogmaals Patrick! Ik kan iedereen aanraden om via hen een e-sim te kopen.

21 augustus 2025

Super en snelle service

Goede prijzen voor producten. Werkt super. Nadat we wat problemen hadden met installatie, werd we direct geholpen. Dat was zelfs in de avond. Super service

3 november 2025

Een e-sim gekocht voor in Mexico

Een e-sim gekocht voor in Mexico. Helaas verliep het activeren niet helemaal vlekkeloos. Maar de service was snel en super netjes. Nieuwe e-sim gekregen die meteen werkte. Nogmaals bedankt voor de service!

9 juli 2025

esim voor vakantie in de VAE

Voor onze vakantie in de VAE een esim met 5GB besteld. Bestelling was appeltje eitje en de verstrekte informatie inzake Installatiegids en installatie-instructies hoe te installeren en dergelijke was helemaal top. Factuur via de mail.

Eigenlijk geldt hier het gezegde: een kind kan de was doen.

9 juni 2025

Snel, makkelijk en goedkoop geregeld

Ik heb hier een e-sim gekocht voor mijn reis naar Sri Lanka.
Het is heel simpel om je e-sim toe te voegen aan je telefoon door de uitleg die erbij geleverd wordt.
Eenmaal op Sri Lanka goed en snel bereik/internet gehad, zodat ik makkelijk iets op het internet kon opzoeken of bijvoorbeeld een uber kon boeken.

Alles was top geregeld!

3 juli 2025