Kijk uit. Deze producten worden weer gepromoot momenteel. Ze zijn verboden
Commercial Way 4325, 84104, Salt Lake City, Verenigd Koninkrijk
- valentus.com
Kijk uit. Verboden!
Kijk uit. Deze producten worden weer gepromoot momenteel. Ze zijn verboden
Ben er nu verslaafd aan,kan niet…
Ben er nu verslaafd aan,kan niet zonder,lekker ook,en voel me fitter
Ik ben echt super tevreden over de…
Ik ben echt super tevreden over de producten. Ik was in het begin heel sceptisch of het wel zou werken. Ik begon met de Tropical en na een maand was ik mijn opgeblazen gevoel kwijt, had meer energie en was 5 kg afgevallen. Ik gebruik de producten nu nog steeds.
Ik ben super blij met de producten
Ik ben super blij met de producten, zit er echt lekkerder door in mijn vel en het geeft mij meer energie! Dus echt een aanrader!
Ik gebruik de producten van Valentus nu…
Ik gebruik de producten van Valentus nu sinds December en ik ben er super tevreden over. Het zijn geen maaltijd vervangers en zorgen echt voor een balans in mijn leven. Daarnaast ook gestart met het opzetten van mijn eigen business met Valentus en dit is zeker geen scam! ❤️
Ik ben super tevreden over deze…
Ik ben super tevreden over deze producten. Ik heb ze ondertussen al een flinke periode in gebruik. Heb vroeger altijd heftige darm problemen gehad (obstipatie) en was vaak heel erg opgeblazen, alsof ik 20 weken zwanger was. Als 16 jarige word je daar erg onzeker van... Kuren van de dokter werkten niet. Sinds ik ben begonnen met deze producten ben ik niet meer opgeblazen, heb ik meer energie en voel ik me beter in m'n vel. Ik ben na mijn eerste ervaring ook zelf begonnen met de verkoop en krijg ook erg goeie reviews terug van mijn klanten.
Super fijn bedrijf en de producten doen…
Super fijn bedrijf en de producten doen echt wat er gezegd word! Ik ben mega tevreden!!
Aanrader!
Heel fijn! Ik heb zelf 1 maand de tropical gebruikt en het was echt top. Ik ervaarde meteen meer energie, de smaak was heerlijk en het heeft mij geholpen 3,5 kilo af te vallen in 4 weken!
Super producten!
Hele fijne producten, geen chemische troep of maaltijdvervangers maar net dat laatste/eerste zetje in de goede richting!
Super blij met de werking van de koffie kuur
Super blij met de werking van de producten ! Het helpt mij enorm met de cravings& snoepmomenten ! Ook heb ik er baat bij omdat ik geen last meer heb van een opgeblazen gevoel en dit voorheen dagelijks ervaarde.
Geweldig
Geweldige producten, geweldig compensatie plan en een geweldige directeur!
Ben super content met deze producten
Ben super content met deze producten, dit heeft me zo geholpen om van mijn overdreven eetlust af te komen, en er voor gezorgd dat mijn suikerspiegel in belans blijft echt een aanrader ♥️
Helemaal fan!
Goede producten die mij hebben geholpen…
Goede producten die mij hebben geholpen met mijn opgeblazen gevoel, meer energie en het strakker trainen van mijn lijf. Doordat ik minder last had van 'snack zin' viel ik af en kon ik werken aan een betere versie van mezelf!
Hele fijne producten
Hele fijne producten van super goede kwaliteit. Samen met genoeg bewegen en gezond eten ben ik de eerste keer 2,5 kilo in 4 weken afgevallen en een aantal cm. Nu na mijn zwangerschap weer bezig met de producten. Kan niet meer zonder!
Beste producten ooit!!
Ik ben super tevreden over de producten, ik heb minder last van cravings, meer energie, mijn buik is minder opeblazen en verlies hierbij ook nog kilo's. Mijn favoriet is echt de tropical al vind ik in de winter de chocomelk ook erg fijn🤩🤩🤩
Ik ben om!!🤩 lekker en goede toevoeging bij je leefstijl
De producten smaken onwijs lekker en het geeft het resultaat naar wens! Bij de collageen1000 was ik na de kuur helemaal van mijn puistjes, slappe huid en haaruitval af. Wondermiddel! Het hielp ook bij mijn rughernia qua soepelheid. Verder is de tropical blast mijn lievelingsproduct! Het is mega lekker, kan je combineren met de collageen. Goed 100% natuurlijk supplement om van je cravings en opgeblazen gevoel af te komen. Ik ben om 🤩
Mega blij met deze producten
Mega blij met deze producten. Ik heb de Tropical gebruikt en was binnen 4 weken al 10 cm kwijt en 3,8 kilo. Ik ben daarna door gegaan met veel sporten en gezond eten doordat het me zo lekker op weg had gebracht. Zou dit absoluut aanbevelen als je een paar kilo's lichter wilt + als je je leefstijl wilt veranderen! :)
Veel meer energie
Ik ben de producten vooral gaan gebruiken om meer energie en concentratie te krijgen tijdens het leren en het volgen van mijn online lessen en ik ben super positief! Een heel gezond alternatief om meer energie te krijgen. Mijn moeder heeft de tropical blast gebruikt om af te vallen en zij is een paar kilo kwijt geraakt!