Oorbellen van PD Paola besteld, omdat ze op hun eigen site niet leverbaar waren. Spannend, gezien een paar slechte recensies hier. Maandag besteld, vrijdag in huis. De verzending werd al vlot aangemel... Toon meer
Vond t spannend gezien de mindere reviews hier te bestellen, maar ik was zeer tevreden Het mooie Dieselhorloge was maar liefst 18 euro goedkoper dan bij Bol.com en alle andere horlogiers op Intern... Toon meer
Calvin Klein horloge besteld. 4 dagen later gekregen. NIET werkend! Lachwekkend genoeg staat op de A4 wat erbij zit: "Dit product heeft strenge kwaliteitscontrole ondergaan". Ook word de horlo... Toon meer
Ik was wat sceptisch omdat ik wat slechte reviews had gelezen. Daarom voor de zekerheid met Paypal betaald ivm de kopersbescherming. Maar dat bleek helemaal niet nodig. Ik ontving mijn bestelling keur... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Prachtige hanger van Ti Sento
Mijn hanger kreeg ik voedkoper als elders
Werkelijk belachelijk!!
Op 10 oktober heb ik een skagen horloge gekocht. Dit horloge werd geleverd met een kapot leren bandje, en tevens was het doosje kapot. Ik heb dit gemeld met foto's en toelichting, en aangegeven de volgende dag op vakantie te gaan, en niet meer in de gelegenheid ben het horloge terug te sturen. Ik kon het na mijn vakantie toesturen en kreeg een nieuw horloge of mijn geld terug. Afspraak is afspraak zou je zeggen.
Na mijn vakantie gaf VALMANO.nl geen blijk meer van de eerdere toezegging dat ik dan een goed nieuw horloge zou ontvangen. Er zaten inmiddels 3 weken tussen. Ik meldde ook dat het klokje opeens stil kan staan en niet meer goed loopt. Het tweede gebrek. VALMANO.nl gaf aan dat ze het horloge nu zouden repareren wat zou vallen onder garantie. Maar ik heb recht op een nieuw horloge en geen gerepareerd horloge. De klantenservice is niet telefonisch, en per mail reageert men vaag en niet op mijn vragen. Een kopie van de eerdere afspraak stuurde ik ze per mail toe. Daarop kreeg ik wederom een reactie dat het om een reparatie zou gaan en toelichting daarover. Ik weet niet wat ik moet doen, want ik wil geen gerepareerd horloge.
Inmiddels met Radar van tv en de consumentenbond gebeld, en beide gaven aan dat ik in mijn recht sta. Echter hoop ik dit met VALMANO.nl op te lossen en niet zulke stappen te ondernemen. Maar ik krijg gewoon elke keer een vage reactie zonder enige garantie of herinnering aan de eerdere afspraak. Dit hoort niet en is schandalig. Ik durf mijn horloge nu niet meer terug te sturen want ik wil geen gerepareerde tweedehands maar gewoon een nieuwe! Ik ben werkelijk verbijsterd dat ik nog kan in deze tijd.
Bestelling netjes ontvangen.
Bestelling keurig ontvangen!👍 Geen 5 sterren omdat ik geen track en trace heb ontvangen maar verder prima in orde
Pas op!
Naar aanleiding van het lezen van vele slechte reviews toch maar een poging gedaan het bedrijf wat in Nederland opereert en die adverteert met een voordelig Michael Kors horloge contact te krijgen.
En.. wat denk je? Nee hoor geen antwoord, nog een mail gestuurd of horloge wat ik wil bestellen daadwerkelijk wel op voorraad is; geen reactie!
Dus mensen, bestel hier niets! Je wordt opgelicht. Klantenservice reageert niet, je kan ze ook niet bellen, laat staan dat je je product ontvangt en dan was 200 euro wel erg zuur geld geweest.. wees gewaarschuwd, bestel hier niets! Kennelijk is er ook een bedrijf wat in Duitsland gevestigd is onder dezelfde naam maar dan met .de aan het eind..?
Klein doosje in een belachelijk grote…
Klein doosje in een belachelijk grote verpakking, die ook nog beschadigd (open) was. Heb de foto's al naar Valmano gemaild.
Vandaag, 9 september, antwoord gekregen van Valmano over materiaal van de ketting maar er werd gezwegen over mijn klacht.
Goede prijs en snelle levering!
Op woensdag besteld en op vrijdag in huis. Goede prijs, snelle levering en mooi horloge. Ook goed verpakt, ik zal hier zeker vaker bestellen!
SLECHT SLECHT SLECHT
mijn bestelling nogsteeds niet ontvangen ik heb een verjaardag maar geen cadeau door ze en geen enkel mail of iets ontvangen over mijn bestelstatus en wanneer mijn bestelling word bezorgd of iets. Slechte service !
Eindelijk na hèèl vèèl problemen
Eindelijk na hèèl vèèl problemen
(Fout huisnr en Foute postcode lijkt opzet???op de site zelf is het correct )
kon ik mijn bestelling (horloge) ophalen dacht ik
Wat bleek de doos was open
en er zat niets anders in als leeg papier
heb deze geweigerd en bij VALMANO en DHL melding van gemaakt incl. foto`s GÈÈN ENKELE REACTIE tot nu toe :-(
Trusted shops of Trust Pilot enz. is "Schijnveiligheid" (want wat op die ene wel staat staat niet bij de ander...Kijk voor valmano.nl beoordelingen bij Trusted shops reviews )
Wat zegt kopersbescherming als je je bestelling niet eens ontvangt???
Na "Hèèl Vèèl" moeite toch geld terug...!"
Horloge als kadootje voor mun meissie…
Horloge als kadootje voor mun meissie gekocht. Kreeg geen bevestigingsmail maar ook geen horloge...Oh jee... op Trustp gekeken en bleek er nog wel eens iets fout te zijn gegaan. Om mijn 2e mail aan hen toch een keurige reply dat mijn kadootje was afgegeven bij het DHL servicepunt. Maar die hadden dat niet aan mij kenbaar gemaakt. Sukkels. Helaas bleek het horloge niet aan de gang te krijgen. De retourzending en -betaling is prima afgehandeld. Dus was enig wantrouwen ongegrond!
Koop aktijd mijn horloges hier
Koop aktijd mijn horloges hier, goede prijs en snelle verzending,top.
Tevreden
Had mijn twijfels om te bestellen omdat er slechte ervaringen bij staan. Ben blij dat ik toch besteld heb. Mooi horloge, omdat t uit Duitsland komt iets later geleverd dan normaal maar dat vond ik zeker geen probleem.
Artikel snel gevonden, was goedkoper dan elders, op tijd geleverd
Op de duidelijke website kon ik snel vinden wat ik zocht (een bepaald horloge), het artikel was goedkoper dan, na vergelijking, bij andere webwinkels en de levering was binnen de aangegeven termijn.
Alleen jammer dat er een relatief grote buitenverpakking om de artikelverpakking zat.
Ik had nog nooit wat bij Valmano gekocht, maar er zat kopersgarantie op van Trustpilot, dat geeft enige geruststelling.
Geen orde nummer ontvangen reageren…
Geen orde nummer ontvangen reageren niet snel op je mail, Zeer slechte communicatie uiteindelijk wel pakketje ontvangen maar ik zal hier nooit meer bestellen !!
Vlotte en correcte afhandeling van mijn…
Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling.
Gelukkig in een karige verpakking toch nog de armband gevonden. Verzendingsdoos was gedrukt,kapot en half open
Geen bestingingsmail met track&trace link gekregen.
Geen melding dat dhl de datum +tijd zou meedelen
Prompte en correcte levering