Kun je ook min-sterren geven?? Wat een troep!! Geen linnen katoen maar polyester elastine. En de service die ze bieden: terugsturen en iets anders uit de collectie kiezen...nou echt niet!! Erg j... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

OPLICHTERS bende Modehuis Kroon

Heb 2x paar schoenen besteld. op de website wordt geadverteerd dat het leren schoenen zijn. Heb meer dan 4 weken op de levering moeten wachten. Eenmaal geleverd zijn de schoenen Zonder doos in Plastic gewikkeld EN in Plastic doorzichtige ZIPLOCK zakken verpakt opgestuurd, EN de schoenen zijn van heel Goedkoop Plastic en NIET van Leer zoals op de website. De kleine lettertjes voor retourzending is naar CHINA waardoor je Nog meer geld kwijt bent dan de aanschaf. Daarnaast dacht ik schoenen in een grotere maat te bestellen, Wordt mij opnieuw de hoge bezorgkosten ad Eur. 8.00 per set in rekening gebracht. Dus Eur. 16.00 in totaal voor nieuwe verzending Plastic Schoenen uit China.. Grote Oplichtersbende is dit. Inderdaad een dure les.

1 juli 2025

Bende oplichters

Ik had een kleedje besteld in mijn normale maat. Materiaal is oké, maar het kleedje was veel te groot. Ik wou het kleedje dan ook retourneren, maar daarvoor moet je rechtstreeks contact opnemen. Ik kreeg eerst het voorstel om het kleedje gratis om te ruilen voor een ander product in dezelfde prijsklasse. Ik gaf toch aan het product te willen retourneren. Dat kon, maar dan moest ik eerst foto's doorsturen en indien akkoord met het retourbeleid krijg je pas het retouradres. Als je dan de kleine lettertjes leest (China) weet je dat die retour wss meer gaat kosten dan het kleedje zelf. Een kleedje dat na enige research van Shein lijkt te komen voor een fractie van de prijs die ik betaald heb. Ik dacht het kleedje dan toch maar om te ruilen voor iets anders, blijkt dat niet gratis te zijn. Ook dat kost nog eens 10 EUR. Moraal van het verhaal : Modehuis Kroon (hun huidige website) is een bende oplichters waarvoor ik duur leergeld heb betaald!

24 juni 2025

Slechte communicatie, oplichterij, diefstal

Ik heb 3 artkelen besteld. 2 zijn geleverd, maar de kwaliteit is slecht, de maat niet goed en ik wilde ze retourneren. Na10 mails ontving ik eindelijk, maar na het verstrijken van de retourtermijn, een retourformulier. Ik las al over veel klanten die hun geld nooit terug gezien hebben. Je denkt toch niet dat ik die gok nog neem. Ik geef het liever weggaan de kringloop winkel.
Het 3e artikel heb ik nooit ontvangen. Er wordt al bijna een maand onderzoek gedaan naar de reden.
Ik kan naar mijn geld fluiten en hoop dat ik meehelp om anderen er niet in te laten stinken.
Marianne

18 mei 2025

Kun je ook min-sterren geven??

Kun je ook min-sterren geven??
Wat een troep!! Geen linnen katoen maar polyester elastine.
Erg jammer.
Ik heb mn les geleerd: ga niet af op mooie foto's. Nou ben ik wel gewend dat op een paspop dingen mooier staan dan op mij maar dit zou zelfs een pop lelijker maken!!!
Teleurgesteld, verdrietig en 140 euro armer😭

17 mei 2025

Troep

Jammer dat er precies 2 trustpilots zijn en ik de verkeerde heb gecheckt . Swat ,gewoon troep=> slechte kwaliteit, ik dacht dat ik een jeans besteld had (79€ -50%= 40€) de prijs hiervoor leek correct . Was dus een lapje stof met jeans erop geprint 😆 je kan er bijna doorkijken om maar van de naaiwerk/stiking te zwijgen. Een wit hemdje die precies al tussen de zwarte was had gezeten ( 39€) Ik bedoel als je op Shein of Temu besteld en 10€ voor een broek of hemdje betaald dan weet je dat je zoiets kan verwachten. Voor deze prijs dus niet. ik vertel het nieuws zoveel mogelijk door => oplichters

24 april 2025

Oplichters

Oplichters! Geen familie bedrijf maar gewoon een smeerpijp die vanuit zijn woning in Maastricht troep besteld uit China wat hij/zij jou sturen.
Ik stuur mijn pakket morgen terug naar Sint Annalaan 44, D, 6217 KB Maastricht, Nederland.
Daar zit die smeerpijp op een galerij flat. Ik wacht dan 2 weken, heb ik mijn geld dan nog niet terug dan ga ik het daar halen. Niet idereen pikt dit en laat het erbij zitten. Nu hebben ze de verkeerde getroffen! Let op! Wordt
vervolgd.
Website is nu opgeheven en gaat nu verder met nieuwe nep site landvanmode!

3 februari 2025

Bedrog

Mensen, let op dit bedrijf stuurt alles vanuit China. Het is gewoon rotzooi. En wil je je geld terug dan moet je het op eigen kosten aangetekend terug sturen. Dit bedrijf is malafide en zouden ze moeten aanpakken.

4 januari 2025

Oplichting - je krijgt slechte namaakkleding uit China!

Ik heb een jasje besteld bij Van der Kroon. Dat bleek van een hele andere stof en kleur te zijn dan op de foto in de advertentie te zien is. Slechte namaak dus! Je kunt je bestellingen alleen retourneren naar China, kosten daarvan zijn op eigen rekening. Ze geven zelf aan dat retourneren nog al eens fout gaat. Hoezo Nederlands familiebedrijf?!?

23 januari 2025

Je wordt gewoon opgelicht

Je wordt gewoon opgelicht. Product lijkt totaal niet op wat je krijgt. En retourneren is lastig. Want hoewel er een adres in Rozenburg is (Changiweg 8) moet je het product naar China sturen om je geld terug te kunnen krijgen. En dan geven ze ook al aan dat dit mogelijk ook niet goed zal gaan. Dus NOOIT iets bestellen!!!!

29 januari 2025

Pure Dropschipping

Pure Dropschipping. Oplichting!
Niet te vertrouwen. Het is geen familiebedrijf maar gewoon dropschipping uit China. Zeer slechte kwaliteit kleding. Lijkt nergens op

27 januari 2025

Oplichterij

Oplichterij. Je krijgt Chinese troep opgestuurd dat je dan zelf terug moet sturen op eigen kosten. Kortom boeven praktijken die door facebook campagnes ondersteunt wordt.

22 januari 2025

DROPSHIPPER…!!

DROPSHIPPER…!!! Niets bestellen op Insta ziet het er prachtig uit, wat je geleverd krijgt is rotzooi. De uiterst vriendelijke Maaike blijft erg politiek correcte antwoorden geven, ze biedt je zelfs 15% retour aan ect. Ect. Duidelijk merkbaar dat ze een degelijke cursus heeft gehad, maar dat ze rotzooi verkopen boeit ze verder totaal niet,…. en gaan schaamteloos door

9 januari 2025

Niets bestellen!

Niets bestellen!! Geen familiebedrijf, maar een dropshipper. Winkel bestaat niet, kvknummer staat op naam van worcx (website ook niet gevonden) en adres wat daar bij staat is een woonadres. Waarschijnlijk heeft deze persoon meerdere nepwebshops. Spullen komen uit China en retour gaat op eigen (hoge) kosten.

15 januari 2025

Is dit jouw bedrijf?