Op 5 december hebben wij ons nieuwe bed gekregen: een eastborn boxspring met voeten en hoofdeinde elektrisch verstelbaar + 2 M-Line matrassen. Vooraf hadden we in de winkel eerst een gesprek met... Toon meer

Zeer prettige ervaring in deze beddenwinkel. De eigenaar neemt echt de tijd om een goed advies te geven. Bespreekt de verschillende opties en ook de bijbehorende kosten. Oorspronkelijk was ik van plan... Toon meer

na altijd met rugpijn wakker worden op mijn oude bed(ong 7 jr oud) is al wakker worden na 1nacht op het nieuwe pullman matras een verademing

Zaterdagochtend bij Hendrik-Jan van Beek op bezoek in de winkel. Goed en gedegen advies van een vakman. Onze dochter mee in haar rolstoel en ook voor haar haar was er alle aandacht. Hoe bijzonder. Inm... Toon meer

1. Beddenwinkel

Van Beek Bedden is uw speciaalzaak in het beter slapen en verfraaien van uw slaapkamer. Een persoonlijke aanpak en inlevingsvermogen in uw situatie zijn hierbij onze uitgangspunten.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Fijne Zaak

Goede service en voorlichting voor de koop.
Goede communicatie en keurig op tijd geleverd en netjes geïnstalleerd door 2 keurige heren.

7 juli 2023

wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen.

wij zijn zeer goed en vriendelijk ontvangen in de winkel.
hebben goede en professionele uitleg gekregen dat onze keuze vergemakkelijkte,ook qua prijs kwaliteit verhouding.
Gaf ons zeker het vertrouwen,en besloten tot koop over te gaan.
Bedden zijn reeds geleverd ,
ook fantastisch afgeleverd en geinstalleerd.
helemaal blij mee.

10 juni 2023

Deskundig en goed advies

We zijn enorm goed geholpen door Hendrik Jan. Hendrik Jan weet waar hij het over heeft en neemt alle tijd voor je. Dringt niks op en laat je zelf, in alle rust, een keuze maken.
Vandaag zijn de matrassen conform afspraak bezorgd.

16 februari 2023

Uitstekende service en producten

Al eerder de matrassen voor onze kinderen gekocht. Ook het bedlinnen kopen we al jaren bij van beek bedden. Lange levensduur ondanks wekelijk gewassen en in de droger.
Na jaren waren we zelf toe aan een nieuw bed. Niet getwijfeld en meteen naar Van Beek Bedden gegaan. Uitstekend geadviseerd. Niets was te veel, elk bed mocht uitgeprobeerd worden. Ook de levering verliep volgens afspraak. Het bedlinnen wat we erbij gekocht hebben is ook van uitstekende kwaliteit.

20 december 2022

Goede voorlichting

Goede voorlichting! Betrouwbaar in afspraken.
Prima service bij bezorging matrassen.
Goede uitleg over het gebruik van matrassen en
behandeling eerste keer van moltononderleggers.
Matrassen bevallen prima!
Oplettende bezorgers om gebruikte matrassen
mee te nemen voor de kringloopwinkel.

29 november 2022

Niks anders dan lof

We zijn perfect geholpen door Hendrik Jan van Beek. Hij nam alle tijd, gaf goed advies, maar drong niks aan. Wij moeten er lekker op liggen en slapen, daar gaat het om bij hem. Ook de mannen die het bed kwamen brengen en hebben neergezet waren erg vriendelijk en legde uit hoe we alles moeten bedienen qua motor van het bed en hoe we de matrassen moeten draaien.

16 april 2022

Een nieuw matras voor onze boxspring…

Een nieuw matras voor onze boxspring gekocht na zeer professionele uitleg over de keuzes die er zijn. Correct en op tijd volgens afspraak geleverd en t allerbelangrijkste : wij slapen weer heerlijk ! Complimenten aan “ van Beek “ waar we al voor de 2 de keer zo goed zijn geslaagd !

29 juli 2022

Zeer goede voorlichting bij de aankoop…

Zeer goede voorlichting bij de aankoop van ons bed. Er wordt ruim de tijd genomen om tot een goede keuze te komen.
Ook de levering, montage en afvoer van het oude bed was top.
We hebben nu een heerlijk bed. Dank daarvoor.

Anneke en Egbert Eshuis

14 juli 2022

Aanrader

Hendrik Jan neemt uitgebreid de tijd voor je en geeft goede adviezen. Top adres voor een top bed.

1 juli 2022